Happy People
Imagini cu Oana Moșneagu din India, când a fost model. Fotografiile rare cu actrița

Publicat pe 07.04.2022 la 19:45. Actualizat pe 07.04.2022 la 19:45

Înainte de a fi actriță, Oana Moșneagu a fost model și a călătorit în multe țări. La cererea admiratorilor, acesta a făcut publice câteva imagini dintr-un pictorial realizat în India.

Oana Mosneagu

Antena 1

Oana Moșneagu este una dintre cele mai apreciate actrițe din serialul Adela, care impresionează cu talentul și frumusețea sa. Actrița din Adela în vârstă de 31 de ani și-a început cariera ca model și a continuat cu actoria.

Pictoriale cu Oana Moșneagu din perioada în care era model

Ea a fost recunoscută încă de mică pentru trăsăturile sale de model și pentru finețea sa, iar cu aceste calități dublate de o minte sclipitoare a călătorit în aproape toată lumea ca model.

Oana se prezintă mereu în fața publicului aranjată de stiliști și pregătită pentru a avea un look incredibil. Actrița apelează la trucurile speciale ale make-up artiștilor pentru a afișa o imagine fabuloasă, iar fanii s-au bucurat să o vadă și în pictorialele din timpul carierei sale de model.

Oana Moșneagu este îmbrăcată exact ca o indiancă și fanii i-au cerut să arate mai multe imagini.

Visul ei cel mare a fost să devină actriță, însă până să-și trăiască pasiunea ea a trecut prin mai multe etape ale vieții. Pe ea au iubit-o camerele de filmat încă de când a făcut primii pași pe drumul maturității, ea a fost model o perioadă lungă de timp și prin intermediul meseriei sale a călătorit în multe țări din lume.

Ei bine, calitățile de model au recomandat-o fix pentru meseria pe care a practicat-o atât de mult timp. Aceasta are trăsături speciale, este extrem de frumoasă, expresivă și silueta sa e invidiat a captat atenția încă de la primele apariții. Oana Moșneagu a mărturisit că are 60 de kilograme și 1,74 m înălțime.

Oana Moșneagu, actriță de succes în producțiile Antena 1

Actrița este deja cunoscută pentru rolul său din serialul „Fructul oprit”. Oana a apărut în fața telespectatorilor în rolul lui Bihter, o femeie extrem de frumoasă, decisă să lupte pentru a-și atinge scopul.

Oana Moșneagu a absolvit UNATC și o vreme a fost chiar și model, datorită frumuseții și siluetei sale de invidat. Înainte de rolurile sale în serialele Antenei 1, Oana a jucat și în filme de lung metraj, precum “Faci sau taci” și “Morometii 2”, potrivit libertatea.ro.

„Pentru mine întâlnirea cu acest rol și această producție este o provocare, iar contextul acestei întâlniri îmi oferă ocazia de a cunoaște actori pe care îi respect și admir, bucuria de a fi pe același platou cu ei, onoarea de a filma cu unul dintre foștii mei profesori, unul dintre cei mai dragi mie și întregii mele generații, domnul Doru Ana, și nu în ultimul rând ocazia de a încerca să folosesc uneltele actoricești pe care mi le-am însușit până în acest moment în calitate de masterandă a Facultății de Actorie din cadrul UNATC și de a-mi îmbogăți bagajul de experiențe profesionale și umane”, a spus Oana.

În articolul

Imagini cu Oana Moșneagu din India, când a fost model. Fotografiile rare cu actrița

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp