Cautare: 13 rezultate dupa tagul "oana mosneagu"

Ce o sperie cel mai mult pe actrița Oana Moșneagu?

acum 125 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, actrița Oana Moșneagu ne-a vorbit, printre altele, despre cum și-a învins teama de înălțime, ce o face foarte fericită, ce minciună spune cel mai des, ce lucru ilegal a făcut, ce a furat, în copilărie.

”Mănânc foarte foarte mult” - nu ai crede asta despre Oana Moșneagu, la cât de bine arată, nu?

acum 128 zile

Oana Moșneagu, alias malefica Bihter, din serialul ”Fructul oprit”, a dezvăluit, la Happy Channel, un lucru pe care nici nu l-ai gândi despre ea, la ce siluetă trasă prin inel are.

Interviu senzațional cu Oana Moșneagu, actrița din Fructul Oprit: Regret că nu am făcut sport de mică

acum 129 zile

Interviu senzațional cu Oana Moșneagu! Frumoasa actriță din Fructul Oprit a răspuns celor 61 de întrebări: Regret că nu am făcut sport de mică.

Interviu senzațional cu Oana Moșneagu, actrița din Fructul Oprit: La 17 ani am prezentat știrile sportive la o televiziune locală

acum 129 zile

Interviu senzațional cu Oana Moșneagu! Frumoasa actriță din Fructul Oprit a răspuns celor 61 de întrebări: La 17 ani am prezentat știrile sportive la o televiziune locală.

Fructul oprit. Petru (Bogdan Iancu) o surprinde pe Bihter (Oana Moșneagu) cum îl înșeală cu Mihai Lăzărescu (Conrad Mericoffer)

acum 200 zile

Iza (Ioana Blaj) și Ana (Cristina Ciobănașu) decid să-i arate lui Petru (Bogdan Iancu) adevărata față a iubitei lui, femeia cu care el plănuiește să se căsătorească. „Du-te acum la Mihai Lăzărescu, ca să vezi ce face logodnica ta!”, îi spune Iza lui Petru. În ce ipostază o...

Fructul Oprit. Ana (Cristina Ciobănașu) află că Bihter (Oana Moșneagu) are o aventură cu Mihai Lăzărescu (Conrad Mericoffer)

acum 200 zile

„Bihter are o aventură cu Mihai Lăzărescu!”, izbucnește Iza (Ioana Blaj), de față cu Ana (Cristina Ciobănașu). Ele decid să-i arate lui Petru (Bogdan Iancu) adevărata față a iubitei lui, femeia cu care el plănuiește să se căsătorească.

Oana Moșneagu a mărturisit, la ”CulTOUR”, care sunt temerile ei cele mai mari: ”Ferească Sfântul să mă mai uit...”

acum 219 zile

Oana Moșneagu, frumoasa actriță din ”Fructul Oprit”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, de la Happy Channel.

”Am vrut să fiu vânzătoare”, a mărturisit Oana Moșneagu, alias Bihter, din ”Fructul oprit”

acum 219 zile

Vă invităm să o descoperiți pe Oana grație răspunsurilor sale acordate celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

Interviu senzațional cu Oana Moșneagu! Frumoasa actriță din Fructul Oprit a răspuns celor 61 de întrebări: Regret că nu am făcut sport de mică

acum 221 zile

Interviu senzațional cu Oana Moșneagu! Frumoasa actriță din Fructul Oprit a răspuns celor 61 de întrebări: Regret că nu am făcut sport de mică.

Interviu senzațional cu Oana Moșneagu! Frumoasa actriță din Fructul Oprit a răspuns celor 61 de întrebări: La 17 ani am prezentat știrile sportive la o televiziune locală

acum 221 zile

Interviu senzațional cu Oana Moșneagu! Frumoasa actriță din Fructul Oprit a răspuns celor 61 de întrebări: La 17 ani am prezentat știrile sportive la o televiziune locală.

Adrian se refugiază acasă la Bihter

acum 228 zile

Adrian (Bogdan Albulescu) apelaează la Bihter (Oana Moșneagu), iar acesta primește refugiu în casa ei.

Sonia încearcă să-l avertizeze pe Petru în legătură cu Bihter: Fii atent să nu te facă!

acum 228 zile

Sonia (Michaela Prosan) surprinde o discuție importantă pe care o poartă Bihter (Oana Moșneagu) și încearcă să-l avertizeze pe Petru (Bogdan Iancu). “Fii atentă la ce spui!”, este reacția tânărului. “Fii atent să nu te facă!”, îi spune Sonia (Michaela Prosan).

„Te măriți cu mine?” Petru o cere în căsătorie pe Bihter!

acum 242 zile

„Te măriți cu mine?”, este propunerea în căsătorie, pe care Petru (Bogdan Iancu) i-o face iubitei lui, Bihter (Oana Moșneagu). „Unii oameni își caută iubirea toată viața, eu am avut noroc și am găsit-o la 18 ani”, este convins tânărul, care le dă vestea si apropiaților....