Happy People
Impactul mondial al seriei Șahmaran. Unul dintre cele mai vizionate conținuturi locale a adus publicului o poveste fascinantă

Publicat pe 18.12.2023 la 20:18. Actualizat pe 18.12.2023 la 20:45

Serialul „Șahmaran”, o creație a TIMS&B Productions, regizată de tandemul Timur Savcı și Burak Sağyașar, a cucerit inimile unui public vast la nivel global.

Burak Deniz și Serenay Sarıkaya

Profimediaimages.ro

Lansat pe 20 ianuarie 2023, serialul "Șahmaran" a devenit un adevărat fenomen, strângând nu mai puțin de 83 de milioane de vizualizări în primele șase luni de la debut. Succesul său fulminant l-a transformat într-unul dintre cele mai urmărite conținuturi locale din întreaga lume.

Odată cu dezvăluirea cifrelor audienței pentru serialele TV și filmele de pe o platformă celebră, impactul pe scară largă al serialului "Șahmaran" a ieșit la iveală. Serialul „Șahmaran”, difuzat simultan în toate țările, inclusiv în Turcia, a captat atenția masivă, devenind o sursă de mândrie pentru industria serialelor TV turcești.

"Șahmaran" a reușit să urce rapid în clasamentul global al serialelor TV non-englezești

În primele săptămâni de la lansare, "Șahmaran" a reușit să urce rapid în clasamentul global al serialelor TV non-englezești de pe platforma online, ocupând locul al doilea cu nu mai puțin de 33 de milioane și 960 de mii de ore de vizionare, confirmându-și astfel eficacitatea remarcabilă, potrivit seriesturkish.com.

Cu Serenay Sarıkaya și Burak Deniz în rolurile principale și regia semnată de Umur Turagay, "Șahmaran" a adus în prim-plan o distribuție talentată, alcătuită din nume precum Mustafa Uğurlu, Mert Ramazan Demir, Mahir Günșıray și Ebru Özkan, oferind astfel publicului o experiență cinematografică de excepție.

Cel de-al doilea sezon al serialului „Șahraman” este așteptat să revină în fața publicului în 2024.

În articolul

Impactul mondial al seriei Șahmaran. Unul dintre cele mai vizionate conținuturi locale a adus publicului o poveste fascinantă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp