Cautare: 496 rezultate dupa tagul "serial"

Carmen Tănase și Cosmina Dobrotă, dezvăluiri din culisele serialului Fructul Oprit: ”Ne înțelegem din ochi. Simțim când ceva este în neregulă”

acum 9 zile

Carmen Tănase și Cosmina Dobrotă fac câteva dezvăluiri din culisele serialului Fructul Oprit. ”Ne înțelegem din ochi. Simțim când ceva este în neregulă”, au dezvăluit actrițele.

Reacția actriței Amy Beth Hayes, când s-a văzut la TV în serialul ”Mr. Selfridge”: ”Am plâns mult!”

acum 35 zile

Amy Beth Hayes o interpretează pe Kitty în serialul ”Mr. Selfridge”, serial difuzat de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 15.30.

Bogdan Stanoevici și Ana Ciontea, îndrăgiții actori din serialul "Fructul Oprit", o prietenie ca în filme: "Am fost colegi în facultate"

acum 35 zile

Bogdan Stanoevici și Ana Ciontea, îndrăgiții actori din serialul "Fructul Oprit", se cunosc încă din facultate, iar de atunci au o frumoasă prietenie.

Pasiunile interzise ale actorilor din "Fructul oprit"! A fost desemnat cel mai urmărit serial în 2018!

acum 83 zile

Cel mai urmărit serial în 2018 a fost desemnat Fructul Oprit! Adunaţi pentru premiere, actorii din îndrăgitul serial s-au încolonat cu mic cu mare şi au urcat pe scenă să-şi ridice trofeul. Apoi au dat din casă!

Ce face Răzvan Simion în timpul liber: ”Îmi lipsește un an și jumătate din viață. Am ras toate serialele din lume”

acum 90 zile

iată ce face Răzvan Simion în timpul liber. ”Îmi lipsește un an și jumătate din viață. Am ras toate serialele din lume”, a spus prezentatorul emisunii Neatza.

Ioana Blaj şi Michaela Prosan, actriţele din serialul "Fructul Oprit": "E foarte emoţionat să vezi că oamenii te plac"

acum 91 zile

Ioana Blaj şi Michaela Prosan, actriţele din serialul "Fructul Oprit", au venit în platoul de la Prietenii de la 11!

Personajele lui Mihai Călin și Alinei Chivulescu din "Fructul Oprit", printre cele mai îndrăgite de fanii serialului: "În ultima perioadă am devenit intimi"

acum 98 zile

Alina Chivulescu și Mihai Călin sunt colegi atât la teatru, cât și pe platoul de la "Fructul Oprit". Personajele lor sunt printre cele mai îndrăgite de fanii serialului.

La şueta cu Tanţa şi soţii Boască, spumoşii olteni din serialul "Fructul Oprit"!

acum 105 zile

Adriana Trandafir, Maria Râlea şi Doiniţa Oancea, actori în serialul "Fructul Oprit", au fost invitaţi în platoul de la Prietenii de la 11!

Cum s-a pregătit Jenna Coleman pentru rolul din “Victoria”, serialul de la Happy Channel

acum 110 zile

“Victoria”, serialul britanic inspirat din viața Reginei Victoria a Marii Britanii, poate fi urmărit de vineri până duminică, de la ora 20.00, la Happy Channel. Jenna Coleman, protagonista producției, mărturisește că a făcut pregătiri temeinice pentru a da viață...

Protagoniștii serialului "Fructul Oprit" se pregătesc de Halloween

acum 112 zile

De Halloween, Adrian Perjovschi îi transformă pe Cristina Ciobănașu și pe Vlad Gherman, protagoniștii serialului "Fructul Oprit", în personaje de film.

Actorii din "Fructul oprit" au aniversat un an de la primul episod

acum 119 zile

Echipa de actorii din "Fructul oprit" au aniversat pe platourile de filmare un an de la primul episod al serialului difuzat de Antena 1

Maria Nicole, secrete din culisele serialului "Fructul oprit": "Cel mai greu este când trebuie să plâng"

acum 145 zile

La doar 8 ani, Maria Nicole joacă alături de Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Adriana Trandafir sau Marian Râlea, în serialul fenomen, "Fructul oprit". Iar ea este cea mai tânără actriţă din acest fillm. numele ei, în serial e Mara sau Merişor, cum e alintată.

Liviu Vârciu, scos din zona de confort pe platourile de filmare ale serialului "Fructul Oprit": "Îmi place că nu mai sunt eu. Costică e diferit de mine"

acum 161 zile

Liviu Vârciu oferă câteva detalii de pe platourile de filmare ale serialului "Fructul Oprit". Vedeta susține că personajul său este diferit de el, ceea ce îl bucură foarte mult.

La doar 8 ani, Maria Nicole a obținut un rol în "Fructul Oprit", cel mai urmărit serial din România: "Pot să plâng la comandă"

acum 172 zile

Noul sezon “Fructul oprit” aduce în fața publicului român nume importante din lumea filmului și a teatrului, dar și copii talentați și dornici să descopere mai multe despre tainele meseriei de actor.

Secrete din culisele serialului "Fructul oprit"! Michaela Prosan: "Sunt timidă și introvertită"

acum 174 zile

Liviu Vârciu a licitat pentru soţia sa, Doiniţa Oancea, dar a şi recunoscut că are probleme de sănătate. Asta s-a întâmplat în culisele platourilor de filmare de la Snagov, acolo unde actorii din serialul "Fructul oprit" se pregătesc pentru începerea noului sezon.

Serialul ”Poldark” ajunge la final. Azi, ultimul episod al serialului de la Happy Channel

acum 190 zile

Duminică, 19 august, de la ora 20.00, veți putea urmări ultimul episod al serialului ”Poldark”, difuzat în România, în exclusivitate, de postul de televiziune Happy Channel.

1
2
3
4
5
»