Cautare: 643 rezultate dupa tagul "serial"

Ioana Blaj, portret din 61 de întrebări la CulTour (2)

acum 4 zile

Ioana Blaj, actriţa din serialul Fructul Oprit, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Ioana Blaj, portret din 61 de întrebări la CulTour (1)

acum 4 zile

Ioana Blaj, actriţa din serialul Fructul Oprit, a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Primul sezon al serialului ”Viața secretă a unui adolescent” ajunge la final

acum 10 zile

Joi, 8 august, de la ora 22.00, Happy Channel va difuza ultimul episod din sezonul unu al serialului ”Viața secretă a unui adolescent”.

Mangalița, un nou serial de comedie, în curând, la Antena 1

acum 12 zile

Mangalița este o satiră a realității din administrația locală a orașelor mici, precum și a societății din aceste orașe. Am vrut să fim cât mai aproape de comicul involuntar al funcționarilor publici, așa că multe situații sunt inspirate din realitate.

A crescut într-o familie de profesori și acum joacă într-un serial despre liceeni

acum 17 zile

Pe Shailene Woodley o puteți urmări la Happy Channel, în serialul ”Viața secretă a unui adolescent" („The Secret Life of The American Teenager”), difuzat de luni până vineri, de la ora 22.00.

Happy Channel – lider de piață pe nișa dedicată femeilor și locul patru în topul all channels

acum 17 zile

Happy Channel a fost lider de piață pe nișa dedicată femeilor și locul patru în topul all channels cu serialul Ține-mă de mână!

La 24 de ani a publicat prima carte. El este multi-talentatul din serialul ”Viața secretă a unui adolescent”

acum 23 zile

Ken Baumann este cel care îl interpretează pe Ben Boykewich în serialul ”Viața secretă a unui adolescent" („The Secret Life of The American Teenager”).

Protagonista serialului ”Viața secretă a unui adolescent” a debutat în modeling la doar 4 ani

acum 24 zile

”Viața secretă a unui adolescent” („The Secret Life of The American Teenager”) este noul serial pe care Happy Channel îl difuzează de luni până joi, de la ora 22.00.

Azi, ultimul episod din ”Jane, mama virgină”. Iată ce serial începe, de mâine

acum 26 zile

Azi, 22 iulie, Happy Channel difuzează ultimul episod din serialul ”Jane, mama virgină”. De la ora 22.00, happy-telespectatorii vor putea urmări episodul final din cel de-al patrulea sezon al multi-premiatului serial pe care Happy l-a difuzat în premieră în România.

Happy Channel difuzează ”Viața secretă a unui adolescent", unul dintre cele mai urmărite seriale pentru adolescenți

acum 29 zile

Happy Channel difuzează ”Viața secretă a unui adolescent", serial ce poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 22.00.

De ce n-a vrut Carmen Tănase să joace în noul serial de la Antena 1

acum 30 zile

Actrita Carmen Tănase face dezvaluri in premiera despre viata de dupa Fructul Oprit şi de ce a refuzat să joace în noul serial de la Antena 1

Protagonista serialului Sacrificiul, Oana Cârmaciu, o vacanță plină de aventuri, în Spania

acum 33 zile

Protagonista serialului „Sacrificiul”, Oana Cârmaciu, a ales ca destinaţie de vacanţă Spania şi a decis să îmbine relaxarea cu adrenalina pentru a se descărca după o perioadă intensă de filmări.

Star Matinal. Codin Maticiuc, pregătit să joace în telenovele? Tot timpul am fost băiatul rău, acum aș vrea un rol de tocilar

acum 36 zile

Codin Maticiuc ne-a povestit de unde vine pasiunea pentru film, dar şi ce roluri nu ar accepta să joace niciodată. Ce aţi spune dacă l-aţi vedea pe Codin Maticiuc într-o telenovelă? Ei bine, chiar este posibil să se întâmple acest lucru.

Vlad Gherman s-a făcut băiat rău. Iată-l cum arată cu noul look

acum 37 zile

Vlad Gherman i-a surprins pe internauți cu o fotografie în care apare total schimbat. Cu cercel negru în ureche, lanț la gât, brățări la mână, tunsoare nouă, Vlad întruchipează perfect tipul băiatului rău din cartier.

Ce fetişuri are Giulia Anghelescu şi de ce Tanţa s-a făcut rea în noul serial "Sacrificiul"

acum 43 zile

Interpreta Giulia Anghelescu este o apariţie rară la evenimentele mondene. Dar şi când o face, are ce să povestească! La acelaşi eveniment au participat şi Doiniţa Oancea şi iubitul ei, pictorul Adrian Călin. Actriţa a vorbit despre rolul său din cel mai nou serial care va începe la...

Dorian Popa trage din greu la sala de forţă înainte de debutul în serialul "Sacrificiul"

acum 43 zile

Dorian Popa, pregătit să cucerească medalia de aur la campionatele mondiale de culturism? Artistul, faţă în faţă cu cel mai temut adversar! Cât de mult se chinuie în sală cel mai hot cântăreţ de la noi înainte de a-şi face debutul în noul serial de la Antena 1 - Sacrificiul

Frumoasa Leyla Lydia Tugutlu a fost trimisă la cursuri speciale pentru rolul ei din serialul ”Inima orașului”

acum 46 zile

Serialul ”Inima orașului” este difuzat de luni până joi, de la ora 23.00, la Happy Channel.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vor juca în serialul ”Sacrificiul”. Iată și alte nume importante din serial

acum 54 zile

Noul proiect produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, Sacrificiul, își completează distribuția cu noi actori îndrăgiți de telespectatori.

CulTour. Ce a însemnat serialul Fructul Oprit pentru actrița Ioana Blaj: E locul în care ne-am readunat puterile

acum 57 zile

Actrița Ioana Blaj ne-a dezvăluit, într-un interviu emoționant, ce a însemnat serialul Fructul Oprit pentru ea.

Reacțiile actorilor din ultima zi de filmare al serialului Fructul Oprit (2)

acum 58 zile

Ultimul episod al serialul "Fructul oprit" de la Antena 1 a fost difuzat miercuri seara! Iată un calup de imagini din culisele producţiei şi interviuri cu actorii!

1
2
3
4
5
»