Cautare: 619 rezultate dupa tagul "serial"

Dorian Popa, dezvăluiri fabuloase despre serialul Sacrificiul

acum 11 zile

Dorian Popa, invitat la "Xtra Night Sow", a dezvăluit, în direct, secrete de pe platoul de filmare al serialului "Sacrificiul".

Oana Zăvoranu va juca în noul serial de la Antena 1, Sacrificiul: Am un rol negativ!

acum 13 zile

Invitată la "Răi da Buni", Oana Zăvoranu, actrița în noul serial de la Antena 1, a dezvăluit, în direct, ce rol va avea.

Xtra Night Show. Oana Zăvoranu, rol principal în serialul Sacrificiul: Rolul Diva mi se potriveşte. Am avut emoţii la prima filmare

acum 18 zile

În cazul Oanei Zăvoranu, astrele s-au aliniat pozitiv anul acesta! După mai multe episoade tulburi din tumultoasa ei existenţă, acum trăieşte cea mai optimistă perioadă! A primit un rol principal în noua producţie de televiziune" Sacrificiul", pe care telespectatorii o pot urmări din...

Fructul oprit. Mesajul pe care Lăzărescu i l-a trimis Magdei (Maia Morgenstern) înainte ca el să moară

acum 20 zile

Mesajul pe care Lăzărescu i l-a trimis Magdei (Maia Morgenstern), înainte ca el să moară, o determină pe aceasta să ia atitudine. Magda și Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici) nu ezită și îi cer Roxanei să vorbească despre faptele cumplite din trecut. „Marius este nevinovat!”,...

Fructul oprit. Petru (Bogdan Iancu) o surprinde pe Bihter (Oana Moșneagu) cum îl înșeală cu Mihai Lăzărescu (Conrad Mericoffer)

acum 20 zile

Iza (Ioana Blaj) și Ana (Cristina Ciobănașu) decid să-i arate lui Petru (Bogdan Iancu) adevărata față a iubitei lui, femeia cu care el plănuiește să se căsătorească. „Du-te acum la Mihai Lăzărescu, ca să vezi ce face logodnica ta!”, îi spune Iza lui Petru. În ce ipostază o...

Fructul oprit. Sonia (Michaela Prosan) se întâlnește cu Adrian (Bogdan Albulescu): Mori!

acum 20 zile

Adrian (Bogdan Albulescu) își face din nou apariția în casa Caragea. „Eu sunt bărbatul vieții tale, sunt singurul care poate să te facă să fii bine din nou… Sonia, te iubesc dragostea mea!“. Cum reacționează Sonia.

Fructul Oprit. Ana (Cristina Ciobănașu) află că Bihter (Oana Moșneagu) are o aventură cu Mihai Lăzărescu (Conrad Mericoffer)

acum 20 zile

„Bihter are o aventură cu Mihai Lăzărescu!”, izbucnește Iza (Ioana Blaj), de față cu Ana (Cristina Ciobănașu). Ele decid să-i arate lui Petru (Bogdan Iancu) adevărata față a iubitei lui, femeia cu care el plănuiește să se căsătorească.

Dani Oțil, spaniolul de la Neatza cu Răzvan și Dani: Dame un beso

acum 21 zile

Dani Oțil, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani, pentrul că urmărește un serial în limba spaniolă - "El Recluso", a povestit, în direct, cum a cerut pâine în limba spaniolă fără să vrea.

Dorian Popa joacă în ”Sacrificiul”, noul serial produs de Ruxandra Ion

acum 28 zile

Dorian Popa și Gabi Ciocan fac parte din distribuția serialului ”Sacrificiul” de la Antena 1, ce va fi difuzat, din toamnă, la Antena 1.Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

Răi da buni. Micuța femonem din serialul Fructul Oprit ne prezintă familia ei. Maria Nicole: Când eram mică, tata îmi aducea mereu câte o păpușă

acum 29 zile

Maria Nicole are o familie superbă și ne-o prezintă și nouă în cadrul emisiunii Răi da buni. Micuța femonem interpretează rolul Marei în serialul Fructul Oprit , fiica Anei Caragea și a lui Alex Iova, și ne-a a demonstrat că este unul dintre cei mai talentați copii ai României....

Sacrificiul, noul serial produs de Ruxandra Ion va începe, în toamnă, la Antena 1

acum 29 zile

Sacrificiul este numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1.

Adrian își face apariția în casa Caragea și spiritele se încing. Până unde se va ajunge?

acum 34 zile

Episod 35, sezon 2 “Fructul oprit”. Spiritele se încing când Adrian își face apariția în casa Caragea.

Ruxandra Ion pregătește un nou proiect pentru Antena 1

acum 36 zile

Serialul va spune povestea extraordinară a unor femei excepționale. Scenariul este bazat pe fapte reale, declarate istoric, dar și pe fapte reale povestite de cunoscuți.

Stela (Jojo - Cătălina Grama), hotărâtă să mărească chiriile pentru locatarii din blocul ei

acum 37 zile

Stela (Jojo sau Cătălina Grama pe numele ei real), sora lui Ducu, este hotărâtă să mărească chiriile pentru locatarii din blocurile ei, în Centrul Vechi.

Sonia și Ana țipă disperate! O siluetă stranie a apărut în curtea lor

acum 41 zile

În ziua nunții lui Petru cu Bihter, Sonia și Ana țipă disperate în curte. O siluetă stranie a apărut pe iarbă, lângă lac.

Petru și Bihter se căsătoresc! Cei doi și-au făcut jurăminte emoționante

acum 41 zile

Petru și Bihter au hotărât să se căsătorească. Cei doi și-au făcut jurăminte emoționante în fața familiei.

Marius și Alex o răpesc pe Doina: O ducem în garaj

acum 41 zile

Marius și Alex o răpesc pe Doina pentru a afla adevărul despre ceea ce se întâmplă cu Adrian.

Magda și Marius cred că Roxana l-a împușcat pe Adrian

acum 41 zile

De când Roxana s-a mutat la ei acasă, Marius și Magda se cearta tot mai des. Mai nou, cei doi o suspectează pe mama Soniei că l-ar fi împușcat pe Adrian.

Tanța și mama ei au parte de o revedere emoționantă

acum 41 zile

De când s-a mutat la Snagov, Tanța nu și-a mai vazut mama. Dar, după foarte mult timp, aceasta a venit să-și viziteze fiica.

Ce se va întâmpla în ultimele episoade din Fructul oprit. Doinița Oancea face dezvăluiri de la filmări

acum 43 zile

Actrița Doinița Oancea face dezvăluri de la filmările serialului Fructul oprit, care se află la final. ”Nu mai umează niciun sezon”, de declarat aceasta.

1
2
3
4
5
»