Cautare: 513 rezultate dupa tagul "serial"

El a refuzat rolul principal din serialul ”Doctor House”. Iată motivul

acum 8 ore

În 2008, ”Doctor House” a fost cel mai vizionat serial tv din Germania. Tot în 2008, s-a situat pe cel de-al doilea loc în topul audiențelor din Italia. Serialul este difuzat în 66 de țări și îl poți urmări și la postul Happy Channel, de luni până joi, de la ora 23.00.

Serialul ”Neveste disperate” a fost declarat ”Cel mai urmărit program”

acum 3 zile

Din 23 aprilie, postul Happy Channel va difuza serialul ”Neveste disperate” (Desperate Housewives), de luni până joi, de la ora 22.00.

Poftiți în culisele serialului ”Fructul Oprit”! Iată imagini pe care nu le vedeți la televizor

acum 3 zile

“Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Care este originea numelui actorului Conrad Mericoffer, din serialul ”Fructul Oprit”

acum 6 zile

Conrad Mihai Mericoffer, actorul care îl interpretează pe Mihai Lăzărescu în serialul “Fructul oprit”, difuzat miercurea de la ora 20.00 la Antena 1, are rădăcini pe care puțini le cunosc.

Stăpânul Inelelor, cel mai scump serial

acum 14 zile

Serialul de televiziune "Stăpânul inelelor" va fi cel mai scump din. istorie. Grupul Amazon, cel care va realiza serialul, a anunţat un buget record, de un miliard de dolari. Gigantul mondial şi-a disputat obţinerea drepturilor de autor cu reţeaua Netflix. Amazon a câştigat, pentru că...

Serialul de televiziune "Stăpânul inelelor" va fi cel mai scump din istorie

acum 14 zile

Grupul Amazon, care va realiza serialul, a anunţat un buget record, de un miliard de dolari. Gigantul mondial si-a disputat obţinerea drepturilor de autor cu reţeaua Netflix. Amazon a câştigat, pentru că s-a angajat să producă cinci sezoane ale super serialului. Filmul Stăpânul inelelor...

40 de ani de la lansarea primului episod al serialului-fenomen "Dallas"

acum 20 zile

Serialul-fenomen al anilor 90, Dallas, a fost sărbătorit peste Ocean de actorii din distribuţie! La 40 de ani de la primul episod al filmului, Sue Ellen, Bobby, Ray şi Lucy au revenit pe platourile care le-au marcat viaţa şi cariera. Proiectul iniţial prevedea ca Dallas să aibă 5...

Filmările pentru ”Doctor House” l-au ținut ani buni departe de familie

acum 20 zile

Hugh Laurie, talentatul actor care joacă rolul principal în ”Doctor House”, a făcut eforturi uriașe pentru acest serial. Nu doar el, ci și familia sa. Asta pentru că, timp de opt ani, cât au durat filmările, el a fost nevoit să stea mai mult pe platorurile de fiolmare decât acasă, cu familia.

Mihai Călin, cea mai spectaculoasă revenire la TV: „Trebuie să fii prezent și viu”

acum 20 zile

Mihai Călin este unul dintre cei mai iubiți actorii ai serialului „Fructul oprit”. Actorul ne dezvăluie povestea din spatele camerelor de filmat.

7 replici de duh ale nonconformistului Doctor House: ”Încă e ilegal să faci autopsie unei persoane vii?”

acum 21 zile

 "Doctor House" , este serialul fenomen cu zeci de milioane de fani în lumea largă. Nonconformistul medic, interpretat de actorul Hugh Laurie, și-a atras simpatia multor telespectatori. Prin felul lui de a fi, prin faptul că spune direct lucrurilor pe nume. Multe...

Mesajele fanilor pentru Vlad Gherman: ”Ai o suferință așa reală...”

acum 25 zile

”Fructul Oprit” se difuzează în fiecare miercuri la Antena 1, de la ora 20.00. Proiectul ce poartă semnătura Ruxandrei Ion este o adaptare după un roman turcesc.

Ce au fost nevoiți să învețe Kerem și Leyla pentru rolurile lor din ”Inima Orașului”

acum 25 zile

”Inima Orașului”, difuzat de luni până joi, de la ora 21.00, la Happy Channel, îi are în centrul atenției pe Ali Smith (Kerem Bürsin) și Derin Mirkelamoglu (Leyla Lydia Tugutlu).

Tot mai multe țări au început difuzarea serialului „Inima Orașului”

acum 26 zile

Serialul turcesc “Inima orașului” este difuzat și în România, din 27 februarie, în premieră și în exclusivitate la Happy Channel!

Iată ce titlu ciudat voiau să-i pună producătorii serialului ”Doctor House”

acum 26 zile

Serialul ”Doctor House” este difuzat de postul Happy Channel de luni până joi, de la ora 23.00.

“Mr Selfridge” transformă shopping-ul într-un adevărat spectacol, la Happy Channel

acum 26 zile

De luni până vineri, de la 14.30, Happy Channel va invita sa urmariti serialul britanic “Mr. Selfridge”.

Serialul ”Doctor House” s-a văzut în peste 66 de țări

acum 27 zile

Serialul ”Doctor House”, difuzat de postul Happy Channel de luni până joi, de la ora 23.00, se află în în top zece show-uri cele mai urmărite seriale din Statele Unite.

Personajul ”Doctor House”, creat după celebrul detectiv Sherlock Holmes

acum 28 zile

Serialul ”Doctor House” poate fi urmărit la postul Happy Channel, de luni până joi, de la ora 23.00.

A apărut o nouă baladă dedicată serialului ”Fructul Oprit”

acum 31 zile

 Serialul ”Fructul Oprit”, difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri, de la ora 20.00, este sursă de inspirație pentru tot mai mulți telespectatori. Prima a fost scrisă de un telespectator , iar Vlad Gherman a publicat-o pe pagina sa de Instagram. De data...

Cynthia Nixon, una din vedetele serialului "Totul despre sex", s-a hotărât să facă pasul de pe micul ecran în lumea politicii

acum 34 zile

Actriţa care a dat viaţă personajului Miranda vrea să devină guvernator al statului New York. Mai întâi, însă, ea trebuie să obţină învestitura partidului democrat.

Serialul-fenomen care se filmează în România închide circulaţia pe mai multe străzi

acum 39 zile

Creatorul serialelor "Mad Men" şi Clanul Soprano filmează la Constanţa o poveste care a fascinat lumea: destinul tragic al dinastiei Romanov.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV