Cautare: 740 rezultate dupa tagul "serial"

Neatza cu Răzvan și Dani. Mădălina Bellariu, actrița care a filmat alături de Jude Law, se alătură sezonului doi din serialului Sacrificiul: E primul meu proiect în limba română

acum 9 ore

Mădălina Bellariu a jucat alături de Jude Law în producția The Young Pope. În prezent, actrița se împarte între Marea Britanie, America, Italia și România pentru a lucra la mai multe proiecte în film și seriale TV.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Nu ai apucat să vezi ultimul episod din serialul preferat? Această bunicuță ți-l povestește în doar câteva minute

acum 2 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", o bunicuță care povestește un episod din serialul ei preferat, în doar câteva minute.

Scenele de dans, o mare provocare pentru actorul Jack Lowden, din serialul ”Război și pace”

acum 8 zile

Jack Lowden este cel care dă viață personajului Nikolai Rostov, din serialul ”Război și pace”, difuzat în fiecare duminică, de la ora 20.00, de Happy Channel.

”M-a descurajat... la început”, spune Paul Dano, despre personajul său din serialul ”Război și pace”

acum 15 zile

Pe Paul Dano îl puteți urmări în serialul ”Război și pace”, pe care Happy Channel îl difuzează duminica, de la ora 20.00.

”Să știți că dă dependență”, a spus actrița Lily James despre cartea din care a fost inspirat serialul ”Război și pace”

acum 19 zile

Lily James o interpretează pe Natasha Rostova în serialul ”Război și pace”, pe care Happy Channel îl difuzează duminica, de la ora 20.00.

Ce spune James Norton despre personajul său atât de complicat din serialul ”Război și pace”

acum 20 zile

Frumos, cu niște ochi albaștri hipnotizanți, de-a dreptul, Prințul Andrei Bolkonsky este unul dintre personajele în jurul cărora se învârte povestea din serialul britaic ”Război și pace”, pe care Happy Channel îl transmite din 19 ianuarie, de la ora 20.00.

”Îmi place obrăznicia ei”, spune celebra actriță Gillian Anderson despre personajul ei din serialul ”Război și pace”

acum 42 zile

Serialul ”Război și pace”, difuzat la Happy Channel în fiecare duminică, este o ocazie pentru cinefili de a o revedea pe actrița Gillian Anderson, arhi-cunoscută telespectatorilor pentru rolul agentului Dana Scully, din serialul ”Dosarele X”.

”Sacrificiul”, lider de audienţă, la finalul primului sezon. Povestea continuă, în curând, la Antena 1

acum 47 zile

Momentele emoţionante, surprizele şi răsturnările de situaţie din ultimul episod din acest sezon al serialului ”Sacrificiul”, de la Antena 1 i-au adus pe telespectatori în număr foarte mare în faţa micilor ecrane, proiectul produs de Ruxandra Ion înregistrând record de audienţă la nivelul publicului comercial. Ierarhia se păstrează şi la nivelul celorlalte categorii de public.

”Îngerașul” aduce energia, iubirea și buna dispoziție la Happy Channel

acum 48 zile

Îngerașul”, o poveste de viață, un serial plin de umor și de iubire se va vedea, din 6 ianuarie, la Happy Channel.

Primul sezon din serialul "Sacrificiul" se apropie de final! Cristina Ciobănaşu: "Încă nu ştim data când va începe noul sezon"

acum 49 zile

Primul sezon din serialul "Sacrificiul" se apropie de final! Cristina Ciobănaşu, actriţa din producţia difuzată de Antena 1, în fiecare miercuri şi joi, a fost invitată în platoul de la Neatza cu Răzvan şi Dani.

Sacrificiul, episodul 26. Robert o critică dur pe Ioana: "M-ai omorât, m-ai îngropat şi acum vrei să calci pe cadavrul meu"

acum 55 zile

Robert şi Ioana se întâlnesc la o terasă! Medicul o critică dur pe fosta lui iubită după ce l-a părăsit pentru Andrei.

Sacrificiul, episodul 26. Leo şi Veorica Zamfir află că trebuie să evacueze casa!

acum 55 zile

Leo şi Veorica Zamfir primesc o veste teribilă! Trebuie să evacueze casă în maxim 72 de ore!

Sacrificiul, episodul 26. Andrei se trezeşte din comă

acum 55 zile

După mai multe zile în care a stat în comă şi viaţa i-a atârnat de un fir de păr, Andrei se trezeşte chiar în momentul când Ioana se afla lângă patul de spital.

Cât te costă să faci nunta la castel? La castelul din serialul ”Downton Abbey”

acum 55 zile

Cu o valoare de aproape 150 de milioane de lire englezești, Highclere Castle, impresionantul castel din serialul ”Downton Abbey”, este cât se poate de real.

Actrița Ilona Brezoianu, din serialul ”Mangalița”, mărturisire la ”CulTOUR”: ”Eu știu ce înseamnă să trăiești într-o casă cu femei”

acum 55 zile

Ilona Brezoianu, actrița care o interpretează pe Flori, în serialul ”Mangalița” s-a jucat "Ce-ai alege?" la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman. Care au fost alegerile roșcatei? Aflați din interviul următor:

Sacrificiul, episodul 25. Iris pleacă din casa Zamfir şi îşi lasă părinţii cu ochii în lacrimi!

acum 56 zile

Iris pleacă din casa Zamfir şi îşi lasă părinţii cu ochii în lacrimi!

Sacrificiul, episodul 25. Ioana află că Lili nu este însărcinată cu copilul lui Andrei!

acum 56 zile

Lili se dezlănțuie după ce Ioana o surprinde în timp ce vorbește despre planul ei diabolic.

Sacrificiul, episodul 25. Diva îl înşală pe Bobi cu Rapha!

acum 56 zile

Bobi are parte de o surpriză! Îi surprinde într-o ipostază intimă pe Diva și Rapha.

Sacrificiul, episodul 25. Ștefan Oprea, reţinut pentru suspiciune de crimă! A fost denunţat chiar de unul dintre fiii săi!

acum 56 zile

Ștefan Oprea ajunge la Poliție, după ce fiul lui, Alin, l-a denunţat pentru crimă!

Actrița Ilona Brezoianu, din serialul ”Mangalița”: ”Vindeam cărți... în sufragerie”

acum 58 zile

Ilona Brezoianu, actrița pe care o puteți urmări la Antena 1, în serialul ”Mangalița”, în rolul sectretarei Flori, a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celui mai lung interviu, cel din cadrul rubricii ”61 de întrebări”.

1
2
3
4
5
»

Antena 1