Happy People
În seria Kızılcık Șerbeti, Sıla Türkoğlu și-a uluit partenerul cu o atitudine la care nu s-ar fi așteptat vreodată din partea ei. Despre ce este vorba

Publicat pe 14.04.2023 la 12:15. Actualizat pe 14.04.2023 la 12:55

În seria Kizilcik Șerbeti, Sila Surkoglu și-a uluit partenerul cu o atitudine la care nu s-ar fi așteptat vreodată din partea ei. Despre ce este vorba.

În seria Kızılcık Șerbeti, Sıla Türkoğlu și-a uluit partenerul cu o atitudine la care nu s-ar fi așteptat vreodată din partea ei

Happy Channel

La scurtă vreme de la anunțul legat de plecarea din cadrul proiectului “Moștenirea”, Sıla Türkoğlu a început să joacă rolul Doğa în Kızılcık Şerbeti. Fanii care au urmărit-o în personajul “Seher” au rămas de-a dreptul impresionați de întorsătura pe care a luat-o cariera vedetei. La fel ca în cazul lui Halil Ibrahim Ceyhan, la scurtă vreme de la afișarea pe micile ecrane alături de Doğukan Güngör, toată lumea a crezut că formează un cuplu.

În seria Kızılcık Șerbeti, Sıla Türkoğlu uluit partenerul cu o atitudine la care nu s-ar fi așteptat vreodată din partea ei

Dacă personajul Doğa a reușit să impresioneze încă de la început, alăturarea cu partenerul Doğukan Güngör a fost inevitabil discutată. Întrebată dacă a avut prejudecăți la început, înainte de a-l cunoaște pe îndrăgitul actor, Sıla Türkoğlu s-a arătat mai sinceră ca niciodată, ca de altfel în toate interviurile pe care le-a oferit până în prezent. La fel s-a întâmplat și cu Doğukan Güngör, acesta a realizat că partenera sa de platou a simțit o ușoară discrepanță între ei la început.

View this post on Instagram

A post shared by Sıla Türkoğlu (@silaaturkoglu)

“Ea a fost împotriva mea, de exemplu.”, a spus actorul, faimoasa Sıla Türkoğlu aprobând fiecare cuvânt rostit. Se pare că aceasta a fost influențată de personajul pe care Doğukan îl joacă pe micile ecrane.

Citește și:

“Chiar a fost așa cu Doğukan. Cum îl văd tot timpul în rolul Fatih, pe platourile de filmare...nu am știut cum este el în viața personală pentru că n-am avut oportunitatea de a ne cunoaște mai bine. Am fost puțin influențată de personaj și am crezut că are puțin din personalitatea lui Fatih. Ca actor e o chestie foarte prostească, de aceea am fost puțin încurcată.”, a declarat Sıla Türkoğlu.

Vedeta a mărturisit că nu se descrie ca fiind o persoană cu prejudecăți în termeni generali, dar câteodată se mai lovește de astfel de situații. De cealaltă parte, Doğukan Güngör a mărturisit că acest lucru poate fi interpretat foarte ușor ca un reflex și că nu și-a dorit niciodată să ridice așteptări uriașe în fața oamenilor.

Sıla Türkoğlu a fost descoperită pe Instagram

Una dintre cele mai populare actrițe din prezent joacă rolul “Doğa” în serialul Kızılcık Şerbeti. Aceasta s-a aflat un timp îndelungat pe locul întâi în acest top. A vorbit despre cariera sa într-un interviu avut cu Hakan Gence pentru Hürriyet Newspaper.

Citește și:

“Obișnuiam să mă supăr foarte tare atunci când auzeam critici din partea oamenilor și dădeam înapoi foarte ușor. Unul dintre profesorii de literatură din liceu ne-a spus că formează o echipă de teatru și că i-ar plăcea să mă vadă acolo. Până la urmă am fost de acord și mi-am dat seama că iubeam sentimentul de a fi pe scenă, dar și în spatele ei. Acum merg pe platourile de filmare și nu-mi mai pasă că o să aud și critici. M-am gândit de atunci că mi-am găsit profesia.”, a spus vedeta. A recunoscut că și-a lăsat visele de a studia la universitate pentru a juca în serialul Ağlama Anne.

“O agenție mi-a văzut pozele de la teatru și m-a contactat. M-au trimis la un test și am fost acceptată.”, a mărturisit.

În articolul

În seria Kızılcık Șerbeti, Sıla Türkoğlu și-a uluit partenerul cu o atitudine la care nu s-ar fi așteptat vreodată din partea ei. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp