Happy People
Itatí Cantoral pozează în costum de baie după ce s-a vehiculat că a slăbit prea mult. Cum arată vedeta în prezent

Publicat pe 21.08.2024 la 15:30. Actualizat pe 21.08.2024 la 12:16

Itatí Cantoral apare în costum de baie pe rețelele sociale după ce s-a zvonit că a slăbit prea mult. Ce comentarii a primit vedeta din partea internauților.

Itatí Cantoral pozează în costum de baie după ce s-a vehiculat că a slăbit prea mult

Getty Images

Itatí Cantoral este recunoscută în toată lumea pentru rolul său iconic interpretat între 1995 și 1996 în telenovela Maria la del barrio. Este vorba despre personajul antagonist Soraya Montenegro, cea care i-a adus nenumărat premii de-a lungul timpului. În prezent vedeta își continuă traiectoria profesională și se bucură de un real succes.

Itatí Cantoral pozează în costum de baie după ce s-a vehiculat că a slăbit prea mult

A fost căsătorită cu Eduardo Santamarina între 2000 și 2004, ca mai apoi să urmeze nunta alături de Carlos Alberto Cruz. Relația din urmă și-a văzut finalul în anul 2017. De-a lungul timpului, actrița a traversat nenumărat schimbări, atât pe plan personal cât și profesional.

View this post on Instagram

A post shared by @itatic_oficial

A fost judecată pentru aparițiile în mediul online și s-a spus că a slăbit prea mult. Aparițiile sale pe contul personal de instagram i-au îngrijorat fără doar și poate pe fani. S-a spus că a slăbit prea mult și că este în pragul anorexiei.

“Ce păcat că a slăbit atât, era foarte frumoasă, e prea mult”, “Eu acolo nu văd frumusețe. Văd o stare gravă de malnutriție”, “Foarte frumoasă, poate puțin prea slabă”, au fost câteva dintre comentariile fanilor de pe rețelele sociale. S-a arătat că vedeta ar fi urmat diete stricte, dar și lipsa alimentației pentru o perioadă de timp.

Citește și:

“Fiindcă sunt artistă și figură publică, oamenii o să comenteze că sunt prea slabă, prea grasă, prea bătrână, că am bărbia scurtă sau foarte mare. Dar mereu o să le mulțumesc fanilor care sunt că sunt foarte drăguță.”, a declarat vedeta, arată latintimes.com. Itati Cantoral a menționat că este o femeie matură cu experiență care nu se preocupă de comentariile asupra corpului său. A sfătuit tinerele să nu asculte de sfaturile celor din jur și a subliniat că cea mai importantă este sănătatea.

“Aparențele înșeală pentru că nu mereu o să ai un filtru în viața reală. Perfecțiunea nu există. Frumusețea se găsește în multe lucruri.”, a concluzionat.

Itatí Cantoral și provocarea de a juca rolul unui candidat la președenție

Joacă un personaj important în producția El señor de los cielos și spune că astfel în prezent este mult mai atentă asupra neregulilor din politică. În anul marcant și pentru politica din Mexic, acolo unde două femeie candidează la președenție, actrița Itati Cantoral a întâmpinat provocările interpretării antagonistei Belen Rueda, o femeie care candidează și ea pentru președenție în ultimul sezon al seriei El señor de los cielos.

Citește și:

Itati Cantoral, cunoscută pentru versatilitate și talentul actoricesc, mai ales pentru rolul iconic din Maria la del barrio, a decis să se implice într-un proiect ambițios. Belen Rueda, o femeie manipulativă și enigmatică, este personajul antagonist principal. Stă față în față cu protagonistul Aurelio Casillas.

“Cele mai periculoase lucruri se întâmplă în politică. Votez anul acesta mai conștientă de ceea ce înseamnă votul meu. Simt că știu acum ce lucruri rele se pot întâmpla în politică și în putere. Există oameni care nu știu să controleze puterea. Atunci când o ai în mână, totul merge cu răutatea.”, a spus aceasta.

În articolul

Itatí Cantoral pozează în costum de baie după ce s-a vehiculat că a slăbit prea mult. Cum arată vedeta în prezent

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp