Eduardo Santamarina vorbește despre momentul infidelității. Actorul a înșelat-o pe Itatí Cantoral cu Susana González

Publicat pe 15.03.2024 la 15:40 Actualizat pe 03.04.2024 la 10:11

Eduardo Santamarina vorbește despre momentul în care i-a fost infidel actriței Itati Cantoral. Cei doi au fost căsătoriți în trecut.

actor poartă o cămașă cu mânecă lungă

Eduardo Santamarina vorbește despre momentul infidelității

Profimedia Images

Actorul a vorbit despre asemănarea cu fiica Julia și despre prietenia acesteia cu fiica actriței Itati Cantoral.

Eduardo Santamarina vorbește despre momentul infidelității

Acesta a ținut să specifice detalii despre presupusa despărțire de Mayrin Villanueva într-un interviu cu Shanik Berman pe data de 11 martie, arată univision. A subliniat că actuala sa soție este “femeia pe care o iubește foarte mult” și că tot ceea ce se vehiculează sunt bârfe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mayrin a ajuns la un eveniment, însă a apărut singură, dar și eu am fost invitat. M-am scuzat, am avut probleme cu stomacul. Atunci a trebuit să meargă ea cu unchii mei, nepotul meu și toată lumea. Ăsta a fost motivul și de acolo s-a spus că ne-am fi despărțit.”, a comentat actorul. Shanik Berman a punctat că atunci când cei doi s-au căsătorit l-a întrebat pe Eduardo Santamarina dacă va continua să fie fericit, momentul în care actorul l-a privit mirat. Vedeta din Rubi nu și-a mai dorit să-și înșele partenera pentru a nu ajunge în același punct ca și tatăl său.

„Mi-a spus nu, pentru că eu l-am văzut pe tata îmbătrânind și fiind singur și nu vreau să mi se întâmple asta. Mai frumos decât Eduardo era tatăl lui.”, a spus acesta. Însuși Eduardo Santamarina s-a asemuit la perfecție cu părintele său, însă nu și-a dorit niciodată să urmeze aceiași pași.

“O copie fidelă a tatălui meu, tigrul îi spuneau. Toată lumea care l-a văzut mi-a spus că l-a iubit și că să-mi dau seama că l-au văzut mereu.”, a precizat Eduardo Santamarina. Cu toate acestea, înainte de a se căsători cu Mayrin Villanueva, actorul a avut o relație în afara căsniciei cu Susana Gonzalez, pe când cei doi jucau împreună în telenovela Velo de novia, produsă de Juan Osorio.

Actorul era căsătorit cu Itati Cantoral, însă întotdeauna le-a transmis copiilor săi că nu aceasta este modalitatea în care trebuie să-ți începi o relație personală.

Cum a reacționat Mayrin Villanueva la schimbarea de look a lui Eduardo Santamarina

Actorul se află în probe de imagine pentru un proiect pe care urmează să-l înceapă. De-a lungul carierei sale, Eduardo Santamarina s-a implicat în tot mai multe telenovele de succes. Printre acestea se numără și Rubi alături de Barbara Mori.

În prezent, actorul și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look. Acesta și-a vopsit părul blond și astfel a apărut alături de soția sa în mediul online.

“Ceea ce se întâmplă este că sunt implicat într-un proiect. Sunt în probe și este vorba despre un proiect care o să vină peste patru luni, până atunci umblu cu acest look.”, a dezvăluit actorul. A punctat cum au reacționat anumiți membrii ai familiei când l-au văzut astfel.

“Fiica mea m-a întrebat de ce mi-am făcut asta, s-a luat cu mâinile de cap. Mama mi-a spus la fel, că de ce mi-am făcut asta.”, a povestit actorul. În final, Eduardo Santamarina a făcut referire la telenovelele din trecut și a menționat că niciodată n-a fost nevoit să apeleze la o schimbare atât de radicală.

În articolul

Eduardo Santamarina vorbește despre momentul infidelității. Actorul a înșelat-o pe Itatí Cantoral cu Susana González

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x