Happy People
J Balvin a devenit unchi pentru a doua oară. Imaginea cu bebelușul nou născut și mesajul emoționant al artistului

Publicat pe 25.02.2021 la 15:47. Actualizat pe 25.02.2021 la 16:11

Celebrul cântăreț J Balvin are un mare motiv de bucurie. Sora artistului abia a adus pe lume o superbă fetiță, iar el a devenit unchi pentru a doua oară. Solistul are în prezent o reație foarte bună cu prima sa nepoțică, pe nume Samantha.

J Balvin este un unchi extrem de mândru

Getty Images

Clipe de fericire la superlativ pentru rapperul columbian, în vârstă de 35 de ani. Sora lui, Carolina Osorio, tocmai a născut cel de-al doilea copil al său. Interpretul hit-ului „Mi Gente” a devenit astfel unchi, pentru a doua oară. El a fost și cel care a făcut publice primele fotografii ale bebelușului adorabil.

J Balvin, fericit să fie, din nou, unchi

Familia lui J Balvin s-a mai mărit cu un membru. Este vorba despre copilașul nou-născut al surorii sale, Carolina Osorio, din actuala relație pe care o are cu cu Bull Nene.

Artistul a împărtășit luni, 22 februarie, prima fotografie a celei de-a doua nepoate. S-a văzut clar că pentru José Álvaro Osorio Balvin, mai cunoscut sub numele de J Balvin, sosirea acestei fetițe în familie a reprezentat un eveniment extrem de special.

Este un familist convins și mereu i-a plăcut să își răsfețe unica sa nepoată. Samantha este însă sora vitregă a micuței. Ea s-a născut ca urmare a unei alte relații pe care mama sa a avut-o, mai precis cu Andrés Chica, notează HOLA!.

J Balvin și-a manifestat atât de puternic afecțiunea pe care o simte pentru fetița nou-născută, încât și-a indus unii fani în eroare. Aceștia au crezut că este chiar fiica lui, deoarece s-a comportat exact ca un tată. Descrierea fotografiei a lămurit totul:

„Sunt unchi din nou. Felicitări @bullnene @caroosoriob ”, a scris el.

Carolina a anunțat încă de anul trecut că așteaptă un copil cu producătorul columbian René Cano, cunoscut în lumea artistică sub pseudonimul Bull Nene. Relația celor doi a pornit la începutul anului 2019, după sora cântărețului columbian a pus capăt logodnei cu Karol G .

J Balvin, foarte apropiat de prima sa nepoată

Cu Samantha, J Balvin a învățat să se comporte exact ca un părinte. Totuși, relația lor nu a fost întotdeauna atât de simplă, deoarece, din cauza călătoriilor sale constante, nu a avut timp să fie alături de ea. Într-o zi s-a oprit și a realizat cât de importanți sunt oamenii dragi. Așadar, a lăsat puțin cariera de-o parte, pentru a petrece câteva zile cu micuța. În urmă cu câțiva ani, el a dezvăluit pentru EL TIEMPO cum și-a construit treptat relația cu Samantha.

„Cu nepoata mea a fost foarte greu la început, pentru că nu am fost niciodată acolo, iar ea nici nu m-a recunoscut. A fost foarte dureros să sosesc, să o salut și să văd că a fugit, până când am decis să mă opresc o săptămână pentru a fi acasă alături de „Sammy” ...acum știe cine este unchiul.”, a spus el.

Cu siguranță, acum vor face o echipă grozavă pentru cu noua fetiță.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de J Balvin (@jbalvin)

Citește și:
În articolul

J Balvin a devenit unchi pentru a doua oară. Imaginea cu bebelușul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp