Cautare: 1886 rezultate dupa tagul "familie"

Cum îşi ţine Nicoleta Luciu soţul lângă ea

acum 22 ore

A trăit dezamăgirea profundă, după ce a fost înşelată. Acum, vrea să fie sigură că nu va mai trece, niciodată, prin aşa ceva. Iată cum îşi ţine Nicoleta Luciu soţul lângă ea, dar şi ce artificii face bruneta, pentru siguranţa familiei.

Cea mai grea cumpănă din viața Lidiei Buble

acum 22 ore

Lidia Buble face declaraţii tranşante, după ce prin presă s-a zvonit că s-ar fi despărţit de iubitul ei, Răzvan. Vedeta spune adevărul despre relaţia pe care o au cei doi, acum. Şi nu doar atât, vorbeşte şi despre familie şi face dezvăluiri despre problemele de sănătate ale...

Jimmy Dub s-a autoizolat alături de familie! Artistul găteşte şi face sport acasă

acum 2 zile

Jimmy Dub s-a autoizolat alături de familie şi găteşte pentru soţie şi micuţa lui, Celine Marie. Cum arată un mic dejun sănătos şi cum face artistul sport acasă pentru a-şi menţine corpul lucrat.

Prințul Boateng, party în familie

acum 3 zile

Prințul Boateng stă în casă, dar nu renunta la party-uri. Parteneri de petrecere îi sunt doar soția și copilul.

Smiley News: Noua strategie de izolare. Cum să te dezinfectezi

acum 4 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat, la rubrica "Smiley News", metodă inedită găsită de o famile pentru a se dezinfecta.

Lavinia, surpriză de proporții de ziua ei! Concurenta primește mesaje din partea familiei

acum 5 zile

Lavinia împlinește 23 de ani. Concurenta este prima sărbătorită în casa Mireasa. Tănăra este extrem de emoționată după ce citește mesajele din partea familiei. Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasă și să urmăriți live pe concurenți 24/24,...

Radu Vâlcan se află în izolare, departe de familie. Prezentatorul s-a întors de curând din Republica Dominicană: În aeroportul din Paris era o imagine șocantă

acum 8 zile

Întors din Republica Dominicană, Radu Vâlcan se află în izolare, depare de familie. Prezentatorul va sta închis în casă timp de 14 zile.

Cum poți să ai pe masa familiei tale cele mai alese verdețuri, în carantină

acum 9 zile

Fermele ecologice din țară livrează la domiciliu verdețuri și legume tuturor persoanelor care se află în izolare.

Adriana Rusu, izolată la domiciliu, în București: Vorbesc la telefon cu familia, iar apoi fac antrenament

acum 10 zile

Născută și crescută în Republica Moldova, Adriana Rusu a îmbrățișat cultura și tradițiile românești odată ce s-a mutat în Iași, iar apoi la București.

Ionuţ Dolănescu și soția fac echipă bună acasă, dar și la muncă

acum 14 zile

Familia este totul. Asta dovedește şi Ionuţ Dolănescu, cu fiecare apariție a sa. Celebrul cântăreț de muzică populară este nedezlipit de cei dragi, chiar și atunci când muncește.

Ce provizii își face familia Temișan în plină criză

acum 14 zile

Ce provizii își fac familiile celebre în plină criză. Unde au dispărut pungile de făină și hărtia igienică din magazine.

Momente grele pentru Ionuţ Dolănescu! S-a întors în România în plină criză de coronavirus doar cu o parte din familie

acum 15 zile

Momente grele pentru Ionuţ Dolănescu! Se împlinesc 11 ani de la moartea regretatului Ion Dolănescu. Iar Ionuţ şi familia lui au venit în ţară, pentru a organiza parastasul tatălui său, însă pandemia de coronavirus le-a dat toate planurile peste cap.

Mirela Vaida, prezentatoarea care sparge audienţele, dezvăluiri inedite din sânul familiei: Ne gândim deja al patrulea copil!

acum 17 zile

Mirela Vaida, prima zi de naştere fără petrecere! Prezentatoarea care sparge audienţele vine la "Agenţia VIP" cu dezvăluiri inedite din sânul familiei! Ce măsuri de protecţie şi-a luat împotriva coronavirusului.

Edward Sanda, izolat alături de familie

acum 17 zile

Edward Sanda este, izolat alături de familia lui. Iată ce a declarat acesta.

Lacrimi și emoție la Asia Express! Concurenții primesc scrisori de la familie: Ce dor îmi e de casă!

acum 18 zile

Moment emoționant la Asia Express. Concurenți primesc scrisori din partea famiilor din România. Dorul de casă le sfâșie inimile, iar lacrimile nu întârzie să apără.

Tudor Ionescu de la Fly Project, în ipostaze tandre alături de frumoasa lui soţie

acum 20 zile

Tudor Ionescu de la Fly Project îşi iubeşte foarte mult soţia şi nu evită să îşi arate dragostea în public. Recent, paparazzii i-au surprins pe artist în ipostaze inedite alături de soţia sa pe care o răsfaţă cum ştie el mai bine.

Talentul se moștenește în familia Ristei! Florin și Dan Ristei cântă live piesa Father Figure

acum 22 zile

Invitați la Neatza cu Răzvan și Dani, Florin Ristei, Dan Ristei, dar și membrii trupei Freestay cântă piesa Father Figure.

Vedetele din România care s-au autoizolat în case alături de famiile lor

acum 23 zile

Vedetele au luat măsuri drastice. Chiar dacă nu există suspiciuni de infestare cu coronavirus în familiile lor, mai multe celebrităţi au luat decizia de a se autoizola în case, alături de copii.

Ştefan o avertizează pe Eva în legătură cu Maria: "Fata asta e un mare pericol pentru toţi din casă"

acum 23 zile

Eva Oprea se teme pentru siguranţa familiei sale şi a fiului ei, Amza! Şi Ştefan Oprea o avertizează că Maria este un adevărat pericol pentru toţi cei din casă!

Oana Roman şi Marius Elisei, prima apariţie împreună după ce au fost la un pas de divorţ!

acum 24 zile

Oana Roman şi familia, prima apariţie în trei, după ce ea şi Marius au fost la un pas de divorţ! Ce se întâmplă cu adevărat în căsnicia Oanei Roman cu Marius Elisei şi când depun actele de divorţ?

1
2
3
4
5
»