Happy People
Jennifer Lopez întinerește pe zi ce trece. Ultima a apariție i-a uimit pe fani! Cum arată într-o ținută cu decolteu adânc

Publicat pe 17.10.2022 la 19:00. Actualizat pe 17.10.2022 la 19:00

Jennifer Lopez arată incredibil la 53 de ani. Actrița continuă să își uimească comunitatea de pe Instagram cu imagini ce o surprind în ipostaze care-i pun în evidență atuurile.

Jennifer Lopez

Getty Premium

Diva latino este foarte apreciată nu doar pe scenă și pe marile ecrane, dar și în mediul online. Cu o comunitate de 224 milioane de urmăritori, vedeta își ține la curent fanii cu proiectele pe care le are în desfășurare și îi bucură cu diverse imagini personale.

Cum a apărut Jennifer Lopez în cea mai nouă postare de pe Instagram

Nu este o noutate că la cei 53 de ani, Jennifer Lopez arată senzațional. Corpul atrăgător este rezultatul a multe ore de muncă, dans și mișcare. Vedeta nu ezită nici un moment să apară în ipostaze care să-i pună în valoare dotările fizice. În cea mai nouă postare de pe contul de Instagram, aceasta demonstrează încă o dată că nu și-a pierdut farmecul.

Actrița apare într-o poză în care este îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră, în dungi și cu un decolteu generos ce îi pune în valoare bustul. Aceasta și-a completat ținuta cu o pălărie și o geantă mică, elegantă. Postarea a fost apreciată de fanii vedetei, adunând aproape jumătate de milion de aprecieri și peste 6 mii de comentarii în doar 13 ore de când a fost publicată.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Citește și:

Evenimentul pentru care actrița s-a pregătit atât de minuțios a fost prezentarea de modă a brandului Ralph Lauren care a avut loc în Los Angeles. Jennifer Lopez a apărut la brațul soțului său Ben Affleck. Acesta a fost primul eveniment la care cei doi apar împreună de la oficializarea relației lor care a avut loc pe 20 august, fiind cea mai așteptată nuntă din showbiz.

Citește și:
În articolul

Jennifer Lopez întinerește pe zi ce trece. Ultima a apariție i-a uimit pe fani! Cum arată într-o ținută cu decolteu adânc

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp