Ce înălțime și ce greutate are Jennifer Lopez. Detalii de neratat despre una dintre cele mai mari artiste internaționale

Publicat pe 02.03.2022 la 16:12 Actualizat pe 02.03.2022 la 20:24

Jennifer Lopez este o femeie extrem de frumoasă, recunoscută la nivel internațional pentru talentul său remarcabil, dar și pentru felul în care arată. JLo este una dintre cele mai mari artiste ale zileleor noastre, fiind actriță, cântăreață, producătoare, mogul și multimilionară.

Jennifer Lopez defilează într-o rochie Versace. Apariție iconică în cadrul prezentării de modă

Getty Premium

Timpul pare să fi fost extrem de blând cu celebra artistă, care la vârsta de 52 de ani are un chip asemănător cu al unor femei în floarea tinereții și un trup impecabil. Ea a inspirat milioane de femei cu felul în care arată.

Întrebările aflate pe buzele tuturor de-a lungul timpului s-au legat de înălțimea și greutate artistei, mulți invocând ideea conform căreia doar hainele și tocurile o ajută să arate în regulă. Însă, adevărul a ieșit la iveală. Află ce înălțime și ce greutate are Jennifer Lopez în realitate.

Ce înălțime și ce greutate are Jennifer Lopez

Jennifer Lopez are 1,69 cm înălțime și 59 de kilograme. Vedeta, pe numele său complet Jennifer Lynn Lopez, s-a născut pe data de 24 iulie 1969 în Bronx, din New York City, U.S.A, unul dintre cele mai mari cartiere. Ea și-a croit încă de mică drumul spre succes și visa încă din copilărie să devină artistă.

Ea a început să cânte de la o vârstă fragedă, dar drumul său s-a intersectat și cu actori de-a lungul timpului. Succesul a fost de partea ei abia în anul 1997, când a jucat rolul binecunoscutei și regretatei Selena, în filmul cu același nume și, în timp, a devenit una dintre cele mai căutate actrițe de la Hollywood.

Citește și: Ce produse de make-up folosește zilnic Jennifer Lopez. Se zvonește că artista nu iese din casă fără ele

După ce a avut un avânt fantastic, pe la sfârșitul anilor '90 și-a început cariera muzicală. Primul album al lui Jennifer Lopez s-a intitulat "On the 6" și conținea hituri precum "If you had my love" sau "Waiting for tonight". Pentru acest album, Jennifer a obținut discul de platină, datorită volumului de vânzări, bifând sun debut de excepție.

Rampa de lansare în cariera internațională deja era atinsă de Jennifer Lopez. De aici până la a fi una dintre cele mai bune artiste n-a mai fost decât un pas, bucurându-se în prezent, la vârsta de 52 de ani, de un

Citește și: Secretele tinereții, de la Jennifer Lopez. Ce face ca să arate impecabil la vârsta de 52 de ani

Succes colosal și o avere estimată la 400.000.000 de dolari și doar în anul 2021 ar fi încasat 43.000.000 de dolari, potrivit agentiadepresamondena. Jennifer Lopez este actrița de origine hispanică plătită cel mai bine din lume, încasând pentru un rol în film peste 15 milioane de dolari.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu a fost crescută într-o familie de muzicieni, ca multi artiști, ci mama era educatoare la o grădiniță, iar tatăl era specialist în calculatoare. Însă de când era mică a avut înclinație spre muzică, remarcată fiind la corurile catolice unde se ducea.

În articolul

Ce înălțime și ce greutate are Jennifer Lopez. Detalii de neratat despre una dintre cele mai mari artiste internaționale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x