Happy People
Jennifer Lopez, la un pas de a accident vestimentar. Cum a fost surprinsă cântăreața internațională

Publicat pe 21.07.2021 la 21:11. Actualizat pe 21.07.2021 la 22:06

Jennifer Lopez a avut o apariție de zile mari într-o zi obișnuită. Pentru întrâlnirea cu un partener de discuții, JLo a decis să se îmbrace lejer, într-un trening, cârezând că nu iese în evidență, însă hainele i-au jucat feste.

Jennifer Lopez

Profimedia

Jennifer Lopez a impresionat de fiecare dată cu aparițiile sale simple, dar în același timp sofisticate, dar și cu look-ul său lejer. Într- zi obișnuită de lucru, cântăreața internațională a fost surprinsă de paparazzi într-o paracare, acolo unde o aștepta un coleg.

Deși a ales să se îmbrace sport, JLo a reușit din nou să atragă atenția paparazzilor care au surprins momentele incendiare în care diva latino lăsa să se vadă mai mult decât și-a dorit.

Jennifer Lopez, a îmbrăcat haine "buclucașe" pentru o ieșire în oraș

Din cauză că topul era prea scurt, atunci când ridica mâna, se putea observa lejer bustiera subțire pe care o purta pe dedesubt, însă nu a putut fi trecut cu vederea abdomenul de fier pe care îl are la 51 de ani. "Probelma" mare a fost la pantaloni, care pare că nu stăteau corespunzător, iar îndrăgita artistă a fost surprinsă când trăgea și se uita în jos.

Cert e că a reușit să se simtă confortabil în haine și să se aranjeze chiar cu câteva clipe înainte de a se întâlni cu partenerul de discuții.

Jennifer Lopez ajuns cunoscută pe plan mondial datorită talentului său muzical și actoricesc.

Cântăreaţă şi dansatoare cu nenumărate succese muzicale la activ, J.Lo s-a remarcat şi ca actriţă de film şi televiziune şi chiar producătoare.

Jennifer Lopez visa încă din copilărie să devină artistă, astfel că a început să cânte de la o vârstă fragedă. De-a lungul timpului, a jucat în multe filme. Dar succesul a fost de partea ei abia în anul 1997, când a jucat rolul binecunoscutei și regretatei Selena, în filmul cu același nume.

Pe la sfârșitul anilor '90, și-a început cariera muzicală. Un debut cu succes, în care primul album al lui Jennifer s-a intitulat "On the 6" și conținea hituri precum "If you had my love" sau "Waiting for tonight". Pentru acest album, Jennifer a obținut discul de platină, datorită volumului de vânzări.

În articolul

Jennifer Lopez, la un pas de a accident vestimentar. Cum a fost surprinsă cântăreața internațională

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp