Happy People
Juan Soler și noua sa parteneră, Paulina Mercado, și-au încununat relația cu tatuaje identice. Cum arată simbolul iubirii pentru ei

Publicat pe 21.02.2023 la 10:25. Actualizat pe 21.02.2023 la 11:01

Juan Soler și noua sa parteneră, Paulina Mercado, și-au încununat relația cu tatuaje identice. Cum arată simbolul iubirii pentru ei.

Juan Soler și noua sa parteneră, Paulina Mercado, și-au încununat relația cu tatuaje identice

Getty Images

În luna decembrie a anului 2022, Juan Soler mărturisea că începe o nouă poveste de iubire alături de prezentatoarea mexicană Paulina Mercado. Acum, aceasta a dezvăluit că au tatuaje identice.

Juan Soler și noua sa parteneră, Paulina Mercado, și-au încununat relația cu tatuaje identice

Când au mărturisit că sentimentele pe care le au unul pentru celălalt sunt reale, Juan Soler și Paulina Mercado nu vorbeau încă de o relație în adevăratul sens al cuvântului. Toate indiciile au dus însă în acea direcție. La începutul lui 2023 au distribuit în mediul online prima fotografie de cuplu. Actorul a demonstrat astfel că și-a sărbătorit ziua de naștere cu o cină intimă alături de iubita sa.

View this post on Instagram

A post shared by Juan Soler (@juansolervalls)

Acum au realizat tatuaje identice și Paulina Mercado a ținut să le împărtășească fanilor toate detaliile într-o sesiune de întrebări și răspunsuri. Modelul pe care l-au ales împreună simbolizează o lună alături de o stea.

Citește și:

“Eu și Juan avem o poveste cu luna de când a început totul. Cu siguranță ați văzut mai multe filmulețe sau poze cu melodia Fly me to the moon.”, a declarat îndrăgita prezentatoare. Se pare că Juan Soler și-a tatuaj semnul pe piept, iar ea la baza încheieturii mâinii drepte. Alături de acesta, actorul mai are scris “Dragostea este în aer, loialitatea este...”. În decembrie 2022, Paulina Mercado și-a exprimat dorința de a-și face un tatuaj dedicat iubirii.

“Poate că nu mi-aș tatua numele, dar dacă am o idee care s-ar putea materializa într-un tatuaj alături de perechea mea, ceva semnificativ, da.”, a spus aceasta. La acea ocazie, Juan Soler a părut încântat de proiect. În aceeași sesiune de întrebări și răspunsuri, Paulina Mercado a răspuns și altor curiozități legate de relația actuala, dar și de o viitoare căsnicie. “Pe de-o parte, suntem la început, avem foarte puțin timp”, “a fost un vis, o călătorie minunată” și a punctat că “nu avem nevoie de o hârtie, de nimic legal pentru a ne dărui inimile, așa suntem fericiți.”

Cum arată relația dintre Juan Soler și Paulina Mercado

Paulina Mercado a mărturisit că nu este dornică să se căsătorească, însă se gândește la ideea de veșnicie alături de un singur partener.

View this post on Instagram

A post shared by Fan de los famosos (@fandelosfamosxs)

“Cred în căsnicie, când cineva îmi spune că se căsătorește cred că va fi pentru totdeauna și cred că există voință și compromis.”, a mai spus vedeta. În ceea ce-l privește, Juan Soler și-a exprimat ideile legate de căsnicie în interviuri anterioare. În luna mai a anului 2022 a mărturisit că nu se va mai căsători niciodată.

Citește și:

“E o prostie, e o invenție arhaică, un lucru animalic pe care trebuie să îl faci pentru copii, să le oferi numele tău și tot.”, a spus actorul la acea vreme, arată univision.com. Au trecut patru ani de când Juan Soler și Maky Moguilevsky s-au despărțit. După o lungă perioadă de tristește și depresie, actorul a mai oferit o șansă iubirii, pentru a doua oară de atunci. Pe data de 6 decembrie, acesta a subliniat că “este ceva” între el și Paulina Mercado. Este colega sa în cadrul show-ului matinal “Sale el sol”.

În articolul

Juan Soler și noua sa parteneră, Paulina Mercado, și-au încununat relația cu tatuaje identice. Cum arată simbolul iubirii pentru ei

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp