Happy People
Karla Álvarez ar fi împlinit 50 de ani. Așa s-a desfășurat întreaga carieră, dar și tragica sa moarte

Publicat pe 18.10.2022 la 12:35. Actualizat pe 18.10.2022 la 13:10

Karla Álvarez ar fi împlinit 50 de ani. Așa s-a desfășurat întreaga carieră, dar și tragica sa moarte.

Karla Álvarez ar fi împlinit 50 de ani pe 15 octombrie 2022

Getty Images

Karla Álvarez a fost una dintre actrițele preferate ale publicului între 1990 și 2000. Aceasta a jucat mai multe roluri negative, însă în 2013 a avut parte de o moarte care multă vreme a fost pusă sub semnul întrebării. Trupul său a fost ars fără a se fi efectuat autopsie, însă în 20017 Univision a obținut acces în cadrul documentelor oficiale pentru a afla adevărata poveste a decesului.

Karla Álvarez ar fi împlinit 50 de ani pe 15 octombrie

Ar fi împlinit 50 de ani pe 15 octombrie, însă a decedat într-un mod nesperat acum 9 ani. Actrița a încetat din viață într-un fel foarte suspect la acea vreme. De-a lungul timpului au existat mai multe variante ale poveștii. Cunoscută pentru rolurile de antagonistă în telenovele precum “La intrusa” și “La mentira”, Karla Álvarez a fost găsită fără viață în locuința sa de către o angajată pe 15 noiembrie 2013. Una dintre teorii spune că actrița a suferit un atac caridorespirator din cauza bulimiei și anorexiei de care suferea și pentru care se afla sub tratament.

O altă teorie spune că vedeta a murit sufocată cu mâncare. Cu toate acestea, nu s-a putut afla cauza reală a decesului din cauza faptului că trupul său a fost incinerat înainte de a se realiza autopsia. La patru ani de la evenimen, Univision a aflat faptul că a murit din cauza unei insuficiențe respiratorii ce a fost strâns legată de o pneumonie.

Citește și:

În acea perioadă, vedeta se afla bolnavă la pat din cauza unei răceli. Se pare că după ce a mâncat un preparat specific mexican realizat de către una dintre bucătărese, aceasta a rămas fără suflare pe 15 noiembrie în jurul ore 2:10 p.m., ora locală. O altă versiune a venit după ce un bărbat în stare de ebrietate a apărut la moartea sa pentru a declara că a fost soțul actriței și își cere drepturile.

Karla Álvarez, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele

La acea vreme, publicul a rămas surprins de aflarea veștii căsniciei vedetei. Aceasta a fost căsătorită cu Alexis Ayala între 1994 și 1995, însă relația nu a durat. Echipa actriței a subliniat ulterior că într-adevăr, bărbatul care s-a prezentat în cadrul funeraliilor era soțul său. Cu toate acestea, cei doi au luat decizia de a divorța cu trei luni înainte de moartea sa.

Karla Álvarez a avut o carieră promițătoare pe care și-a început la vârsta de 20 de ani. Debutul său a avut loc în 1992, atunci când a avut un rol în telenovela “Maria Mercedes”, ca sora nerecunoscătoare a Thaliei. A jucat de asemenea în 'María Mercedes', 'Buscando el paraíso', 'Alma rebelde' și 'Las tontas no van al cielo'.

Citește și:

Printre colegii sau au rămas surprinși de moartea sa a fost și Jaqueline Bracamontes. Aceasta a declarat că regretata Karla Álvarez era o femeie pozitivă.

“A fost un șoc. Ea era mereu drăguță, atât de drăguță încât atunci când vorbeai cu ea totul se lumina în jur.”, a declarat actrița la acea vreme. În 2012, Karla Álvarez a realizat ultimul său proiect.

În articolul

Karla Álvarez ar fi împlinit 50 de ani. Așa s-a desfășurat întreaga carieră, dar și tragica sa moarte

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp