Happy People
Kate del Castillo a fost invitată în cadrul unor prestigioase premii din America. Despre ce este vorba

Publicat pe 27.06.2024 la 11:37. Actualizat pe 27.06.2024 la 12:20

Actrița și alți specialiști în domeniu din Mexic au fost invitați în cadrul AMPAS ( Academy of Motion Picture Arts and Sciences). Ce distincții vor oferi.

Kate del Castillo a fost invitată în cadrul unor prestigioase premii din America

Getty Images

Opt artiști ai cinematografiei mexicane au fost distinși cu premii notabile din partea Academiei Americane de Arte și Cinematografie. Printre aceștia se numără și actrița Kate del Castillo, talentata Lila Aviles și Daniela Michel.

Kate del Castillo a fost inclusă în cadrul unei prestigioase academii din America

Academia a dezvăluit lista invitaților care ar urma să facă parte din această pretigioasă instituție și să-și exercite astfel dreptul de vot în viitoarele câștiguri din cadrul Premiilor Oscar. Această includere nu doar că recunoaște talentul acestor profesioniști din cadrul cinematografiei mexicane, ci și promovează diversitatea și reprezentarea locală în cadrul cinematografiei mondiale.

View this post on Instagram

A post shared by Revista Vanidades (@vanidadesmx)

Pe lângă Kate del Castillo, profesioniști precum Damián García și Dariela Ludlow, Gabriela Fernández, Daniela Alatorre și Fernanda de la Peza, au fost selecționați pentru a se uni în cadrul Academiei. Acest grup de șapte femei și patru bărbați realizează diverse proiecte în arii diferite din lumea cinematografică, de la sunet până la realizarea costumelor.

Kate del Castillo este recunoscută pentru munca pe platourile de filmare atât în Mexic, cât și la Hollywood. A fost întotdeauna o referință în industrie cu filme precum Bad boys for life, acolo unde a împărțit platourile de filmare cu Idris Elba și Will Smith, printre alți faimoși. Vedeta locuiește în prezent în Los Angeles, California. A vorbit de această etapă din viața sa în urmă cu doi ani, atunci când a luat decizia de a-și schimba reședința.

Citește și:

“E o surpriză foarte mare care vine în viața mea într-un moment foarte drăguț. Acum când filmez în Mexic un film și sunt super fericită pentru că nu mă așteptam deloc.”, a declarat vedeta în legătură cu includerea în cadrul Academiei.

“Lou Diamond Phillips (La Bamba) este un prieten foarte bun al meu, unul dintre actori, el m-a sprijinit mult și astfel sunt foarte mândră.”, a mărturisit vedeta. Acum și-a mărturisit responsabilitățile pe care le are în urma acestei numiri.

“Accept umilă, dar și pregătită să îmi îndeplinesc obligațiile. E un pas gigantic pe care cineva trebuie să-l facă. Să te prezinți, să votez pentru Oscar, să fii onest și just, nu e un lucru ușor.”, a finalizat.

Kate del Castillo și iubitul Edgar Bahena sărbătoresc trei ani de relație

Vedeta se găsește mai îndrăgostită ca niciodată de fotograful Edgar Bahena. Au împlinit încă un an de relație și totul a fost sărbătorit cu mesaje romantice și fotografii asemenea publicate pe rețelele sociale.

Atât Kate del Castillo cât și Edgar Bahena și-au spus propriile cuvinte în văzul tuturor. Au demonstrat că timpul doar a legat mai mult ceea ce ei au început.

Citește și:

“Pentru o călătorie minunată alături de tine. Să fie primii 3 ani din multe alte drumuri realizate împreună, Kate del Castillo.”, a scris Edgar Bahena. Răspunsul vedetei a venit la scurtă vreme și aceasta s-a lăsat mai mult decât impresionată. Cei doi s-au răsfățat în cadrul unui spa din Polanco, Mexic.

“Sunt aici și beau un ceai de ghimbir cu lămâie și miere pe care mi l-a pregătit iubitul meu. El e aici foarte relaxat. Ne-au oferit un masaj minunat, ne-au tratat incredibil.”, a spus vedeta.

În articolul

Kate del Castillo a fost invitată în cadrul unor prestigioase premii din America. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp