Happy People
Kerem Bürsin a dat o veste incredibilă fanilor. Ce se întâmplă după vizita lui în Spania

Publicat pe 20.06.2022 la 17:18. Actualizat pe 20.06.2022 la 17:23

Kerem Bürsin a devenit celebru pe arena internațională după serialul de comedie romantică Sen Çal Kapımı ("Dragostea plutește în aer"), unde a jucat alături de talentata Hande Erçel. Actorul, care a fost întâmpinat cu entuziasm mai ales în țările din America Latină, revine cu o veste bună după întâlnirile avute în Spania. Cele pregătește fanilor.

Kerem Bürsin în rolul din "Dragostea plutește în aer"

TV Happy

Kerem Bürsin este deja obișnuit cu Spania, a mai fost de două ori înainte, pentru a rezolva chestiuni de natură personală și profesională. Dar de data aceasta, lucrurile s-au schimbat puțin, el a fost din nou în țară pentru o lansare și a revenit și cu vești extraordinare.

Kerem Bürsin pregătește un nou proiect. Ce detalii a oferit despre rolul său

S-a spus că Bürsin a avut câteva întâlniri discrete cu membri din breasla de actori și că va fi implicat într-un nou proiect în viitorul apropiat.

După zvonuri a venit și confirmarea din partea actorului Kerem Bürsin. El a împărtășit fanilor vestea pe care o așteptau deja de ceva vreme. Deși nu a descris pe larg proiectul în care este implicat, probabil și având în vedere contractul, dar și o strategie de promovare bine pusă la punct, acesta a declarat că va fi parte dintr-o nouă producție, în care i s-a distribuit un rol “micuț”, potrivit seriesturkish.com.

Kerem Bürsin, care a fost urmărit cu mare interes de presa spaniolă, a vizitat din nou țara exotică pentru lansarea platformei numită Olyverse, fondată de un antreprenor local, în noul univers care a captata atenția la nivel mondial, “Metaverse”.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Citește și:

În timpul vizitei, actorul s-a întâlnit cu unul dintre cei mai faimoși cântăreți din Spania, Luis Cepeda. Când celebrul muzician Luis Cepeda a făcut publice fotografiile cu actorul pe rețelele de socializare, Bürsin a fost admirat de fanii săi, uimiți de întâlnire.

Kerem Bürsin s-a alăturat de-a lungul vremii cu nume celebre din Spania, printre care Alvaro Morte, care a dat viață personajului Profesorului din serialul de renume mondial La Casa De Papel, cu celebrul regizor Koldo Serra și actrița Cayetana Guillen Cuervo.

Citește și:
În articolul

Kerem Bürsin a dat o veste incredibilă fanilor. Ce se întâmplă după vizita lui în Spania

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp