Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” își susține colegii actori din Turcia. Ce a declarat recent

Publicat pe 08.06.2022 la 14:13 Actualizat pe 08.06.2022 la 14:45

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” vorbește despre perioada petrecută în Statele Unite ale Americii și spune de ce își susține colegii actori din Turcia. Ce a declarat recent vedeta.

Kerem Bürsin poartă o cămașă albă, un sacou negru și se uită în depărtare

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Kerem Bürsin se numără printre cei mai iubiți actori din Turcia. Odată cu rolul său din “Dragostea plutește în aer” a reușit să se încadreze în cele mai importante topuri ale momentelui. Nu doar că este îndrăgit în țara sa natală, însă iubirea fanilor a trecut granițele și s-a întins până în Spania, acolo unde actorul a fost primit cu brațele deschise în cadrul festivalului de film din Malaga.

De-a lungul copilăriei sale, protagonistul celebrul serial de dragoste a locuit pe mai multe continente și astfel și-a lărgit orizonturile de viitor. Recent, acesta le-a luat apărarea colegilor de breaslă și a venit cu câteva exemple văzute în SUA.

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” își susține colegii actori din Turcia

Născut în 1987 în Turcia, Kerem Bürsin a studiat o bună perioadă de timp în Statele Unite, însă în 2012 a revenit în țara sa natală, acolo unde a interpretat un rol în serialul “Waiting for the sun”. Ulterior, ceea ce l-a adus în prim-plan a fost implicarea sa în proiectul “Dragostea plutește în aer”. Pe platourile de filmare s-a îndrăgostit de Hande Erçel, cea care i-a fost parteneră și în serial.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

“Dragostea plutește în aer” a reușit în cele din urmă să pătrundă în casele oamenilor din peste 85 de țări și să cucerească publicul de fiecare dată. Cu toate că la momentul actual se concentrează pe proiectele din Turcia, într-un interviu oferit jurnalistului Ömür Sabuncuoğlu, potrivit Seriesturkish.com, Kerem Bürsin a specificat: “Dacă este să compari platourile de filmare din America cu cele din Turcia, observăm câteva diferențe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Noi suntem mai muncitori, însă nu știm să ne punem în valoare cu adevărat. Nu știm să ne strigăm drepturile, să avem o voce a noastră.”

Citește și: Gökberk Demirci, noi amintiri din vacanță. Protagonistul din „Jurământul” continuă să fie activ în mediul online după despărțirea de Özge Yağız

Mesajul lăsat de Kerem Bürsin pentru viitori actori implică autenticitatea: “Dacă ar fi să adaug o lecție pentru cei care se află pe băncile școlii ar fi să nu uite de umanitate atunci când celebritatea îi va atinge.” De asemenea, într-un spirit de glumă actorul a subliniat că i-ar plăcea să fie fermier și necunoscut în loc să treacă prin faima fără sentimente.

Kerem Bürsin, despre meseria de actor la începutul carierei

Kerem Bürsin și-a început cariera în Turcia acum mai bine de 10 ani și de atunci continuă să-și surprindă fanii de pretutindeni. Atât în mediul online, cât și pe micile ecrane reușește să-și facă simțită prezența în modalități cu totul inedite. Cu toate acestea, atunci când a păști pentru prima oară pe platourile de filmare, acesta nu avea aceleași gânduri ca în prezent.

Citește și: Cine este Melis Bürsin. Totul despre sora actorului Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”

“Când am început cariera acum mai bine de 10 ani, totul era diferit. Am filmat o scenă în ultimul serial la care am vrut să mă implic mai mult. Mi-ar plăcea să sar de pe clădiri, din elicopter, să filmez scene mult mai antrenante.”, a spus actorul făcând referire la o scenă pe care a filmat-o în cadrul producției “Dragostea plutește în aer”, atunci când și-ar fi dorit să înoate în apa rece ca gheața. Cele mai recente declarații i-au uimit pe fani.

În articolul

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” își susține colegii actori din Turcia. Ce a declarat recent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x