Happy People
Lorenzo Lazo și Lourdes Peláez s-au despărțit. Ce spune văduvul lui Edith González despre relația care a durat aproape doi ani

Publicat pe 15.08.2022 la 11:25. Actualizat pe 15.08.2022 la 11:55

Lorenzo Lazo și Lourdes Peláez s-au despărțit. Cei doi au format un cuplu aproape doi ani de zile. Ce a declarat văduvul lui Edith González despre eveniment.

Edith González și Lorenzo Lazo

Profimedia Images

De când a început să formeze un cuplu cu faimoasa și regretata Edith González, Lorenzo Lazo a fost conștient de amploarea pe care urma să o aibă această situație în viața sa. Cu toate acestea, bărbatul a știut întotdeauna să abordeze fiecare situație, în special cele mai delicate. Recent, acesta a vorbit despre relația actuală cu Lourdes Peláez, femeia care i-a fost alături aproape doi ani de zile.

Lorenzo Lazo și Lourdes Peláez s-au despărțit

Cu toate că Lorenzo Lazo a postat întotdeauna fotografii și filmulețe alături de Lourdes Peláez atunci când situația o cerea, bărbatul nu a dezvăluit nicio informație legată de viața partenerei sale. În prezent, văduvul lui Edith González a dezvăluit că nu mai formează un cuplu cu cea care l-a făcut fericit o bună perioadă de timp. Întotdeauna amabil cu presa, Lorenzo Lazo a subliniat faptul că relația avută i-a adus doar satisfacții.

“A fost o oportunitate care s-a ivit și din care am avut numai satisfacții.”, a declarat Lorenzo Lazo pentru De Primera Mano, potrivit Mx.hola.com. Fără a oferi mai multe detalii, așa cum și-a obișnuit fanii, văduvul lui Edith González a lăsat declarația în atenția presei. De cealaltă parte, acesta nu a putut trece peste acest subiect fără a menționa numele regretatei sale soții ce a decedat acum mai bine de trei ani.

View this post on Instagram

A post shared by LazoMargain Lorenzo (@lazomargain)

În tot acest timp, Lorenzo Lazo s-a refugiat în dragostea familiei și a celor din jur și a păstrat vie amintirea celebrei actrițe.

Citește și:

“Au fost trei ani în care m-am regăsit din punct de vedere personal, au fost trei ani de iubire și readucerea aminte a tuturor clipelor frumoase. Fiecare trece peste greutăți de acest gen în felul lui. Eu am o persoană care mă critică în fiecare zi în fața oglinzii și ăsta este motorul care mă face să merg înainte. A fost o relație cu adevărat, profundă și în timpul în care a durat a fost completă.”, a transmis Lorenzo Lazo.

Lorenzo Lazo vorbește despre relația cu regretata Edith González

În cadrul aceluiași interviu, Lorenzo Lazo s-a arătat emoționat că fanii țin vie amintirea faimoasei actrițe Edith González. De asemenea, familia îi continuă și acum planurile profesionale și visele pe care le-a avut de-a lungul timpului și în ultimii ani de viață.

“Mă bucur să văd că sunt încă difuzate telenovelele în care a jucat în diferite părți ale lumii. Fan cluburile încă sunt active, e un motiv de satisfacție. Cred, de asemenea, că fiecare minut în care apare acum la televizor este un omagiu adus amintirii sale.”, a spus Lorenzo Lazo.

Cât despre realizarea unei fundații în numele actriței, economistul nu a oferit prea multe detalii, însă s-a arătat bucuros de acest proiect.

Citește și:

“O să văd acest proiect ca o satisfacție enormă pentru că așa o să se vadă ce femeie extraordinară a fost, ce mamă și ce soție pe parcursul celor 10 ani pe care i-am împărtășit.”, a declarat Lorenzo Lazo. Văduvul lui Edith González are peste 60 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde obișnuiește să-și ține fanii la curent cu detalii din viața sa.

În articolul

Lorenzo Lazo și Lourdes Peláez s-au despărțit. Ce spune văduvul lui Edith González despre relația care a durat aproape doi ani

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp