Sebastián Rulli apare alături de fiul Santiago într-o fotografie rară pe internet. Cecilia Galliano a fost prima care a reacționat

Publicat pe 15.08.2022 la 10:48 Actualizat pe 15.08.2022 la 11:14

Sebastián Rulli apare alături de fiul Santiago într-o fotografie rară pe internet. Cei doi își petrec timpul liber împreună. Cecilia Galliano a fost prima care a reacționat.

Sebastián Rulli poartă o cămașă albastră și un costum închis la culoare, zâmbește

Sebastián Rulli

Getty Images

Sebastián Rulli apare în mediul online alături de fiul Santiago. Cei doi petrec mult timp împreună și momentele emoționante spunt întotdeauna postate pe internet. În ciuda despărțirii dureroase alături de Cecilia Galliano, actorul și vedeta împart o prietene de lungă durată, dar și un copil de care au amândoi grijă.

Sebastián Rulli apare alături de fiul Santiago într-o fotografie rară pe internet

Sebastián Rulli și Cecilia Galliano s-au despărțit cu certuri și multe replici acide adresate în fiecare interviu pe care l-au oferit. După 9 ani de relație și un copil, cei doi au decis să meargă pe drumul vieții despărțiți. Cu toate acestea, timpul le-a oferit șansa de a-și vizualiza viitorul și acum relația de prietene care îi unește are legătură în primul rând cu tânărul Santiago.

Acesta a împlinit 12 ani și recent părinții săi celebri au decis să-i arate chipul în mediul online. De mic copil, Santiago a fost ținut departe de ochii celor curioși și fiecare fotografie postată pe internet a fost realizată cu spatele. De când fiul lui Sebastian Rulli și-a făcut public contul de Instagram, acesta continuă să posteze momente importante din viața sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cea mai recentă ipostază, Sebastian Rulli apare alături de fiul Santiago într-un cadru de poveste. Cei doi au luat deciza de a petrece clipe tată-fiu în Valle de Bravo, Mexic. Prima care a ținut să lase un comentariu în dreptul fotografie a fost chiar mama tânărului, Cecilia Galliano.

“Ești o frumusețe atât pe interior cât și pe exterior. Acel zâmbet spune totul.”, a scris celebra actriță. Nici Sebastian Rulli nu a rămas indiferent și s-a exprimat în ceea ce privește călătoria alături de fiul său.

Citește și: Gabriel Soto și Irina Baeva au amânat nunta. Martha Julia reacționează în vederea ultimelor evenimente

“O să-ți fiu alături până unde îmi vei permite. Și dacă este cazul să zbori, te voi ajuta pentru a-ți îndeplini cele mai îndepărtate vise. Te iubesc, fiule!”, a transmis îndrăgitul actor. Peste 4 mii de aprecieri și sute de comentarii au fost lăsate pe profilul tânărului, atât de colegi actori de-ai părinților săi, cât și fanii de pretutindeni. Oscar Rulli, bunicul lui Santiago din partea tatălui a apăsat butonul de “like” pentru a-și oferi aprecierea.

Cecilia Galliano, despre relația lui Sebastian Rulli cu Angelique Boyer

Cât despre Sebastian Rulli, acesta a lăsat în cadrul Instastory mai multe ipostaze alături de fiul său. Aceștia au mers cu barca și au petrecut cele mai inedite clipe împreună. Nu este de mirare astfel că Santiago împărtășește acum plăcerea pentru sporturile extrem, la fel ca și tatăl său celebru.

Citește și: Fiul lui William Levy are iubită. Cum arată tânăra care l-a cucerit pe Christopher Levy

În aprilie anul trecut, tânărul a călătorit în Europa pentru a petrece clipe de neuitat alături de familia din partea tatălui. Cea care le-a fost alături celor doi a fost Angelique Boyer, partenera lui Sebastian Rulli. Ulterior, cei trei au mers în vizită către părinții actriței, în Franța. Cecilia Galliano a subliniat faptul că fiul său este iubit, fără a spune totuși de către cine, făcând referire la Angelique Boyer.

“O să-i fiu recunoscătoare persoanei care este cu tatăl copilului meu, dacă îl va trata bine pe fiul meu.”, a spus vedeta, potrivit Univision.com.

În articolul

Sebastián Rulli apare alături de fiul Santiago într-o fotografie rară pe internet. Cecilia Galliano a fost prima care a reacționat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x