Happy People
Lorenzo Lazo și-a găsit fericirea în brațele altei femei după despărțirea de Lourdes Peláez. Cine este Luz Blanchet, noua sa parteneră

Publicat pe 17.07.2023 la 10:37. Actualizat pe 17.07.2023 la 11:39

Văduvul lui Edith González și Luz Blanchet și-au făcut publică relația cu prima apariție pe coperta unei reviste celebre. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată.

Lorenzo Lazo și-a găsit fericirea în brațele altei femei după despărțirea de Lourdes Peláez

Getty Images

Lorenzo Lazo, văduvul lui Edith González și Luz Blanchet și-au făcut publică relația într-o ediție print a revistei “Hola” în data de 13 iulie, acolo unde au apărut zâmbitori și fericiți.

Văduvul lui Edith González și Luz Blanchet și-au făcut publică relația cu prima apariție pe coperta unei reviste celebre

Cei doi s-au găsit la o răscruce a unor drumuri parcurse anevoios până în prezent. Au fost felicitați de celebrități precum Martha Figueroa și Andrea Escalona, iar Lorenzo Lazo a ținut să transmită câteva cuvinte cu privire la noua sa relație.

View this post on Instagram

A post shared by hola.com México (@hola_mx)

“A fost o încrucișare de drumuri foarte norocoasă.”, a declarat Lorenzo Lazo și a oferit mai multe detalii despre cum a cunoscut-o pe noua sa parteneră. A fost fiica regretatei prezentatoare Magda Rodríguez, cea care a dezvăluit pentru prima dată cum s-au cunoscut cei doi.

Citește și:

“Luz Blanchet avea deja ceva vreme fără partener, s-au cunoscut, apoi a invitat-o într-un loc, au început ca prieteni. La o lună și-au oferit un sărut. Luz este foarte fericită, copiii lor se cunosc și toate astea, merge totul serios.”, a transmis Andrea Escalona. Lorenzo Lazo a fost căsătorit cu regretata Edith González până la moartea sa pe 13 iunie 2019, rezultatul unui cancer de ovare.

Înainte de a-și uni viața cu actrița din ‘Corazón Salvaje, acesta a fost căsătorit timp de 23 de ani cu Concha de la Mora care a murit de carcinom în 2009. Fructul iubirii lor a rezultat o fiică. De cealaltă parte, Luz Blanchet a avut o căsnicie de 14 ai cu Pedro Eguía, de care a divorțat în 2014. Prezentatoarea este mamă de tripleți.

Acum 4 ani, Lorenzo Lazo a trecut printr-un alt moment dureros în viața personală, clipa în care și-a pierdut mult iubita soție, actrița îndrăgită Edith González. Cei doi au fost căsătoriți aproape 10 ani.

Traiectoria amoroasă a lui Lorenzo Lazo, văduvul lui Edith González

Cu toate că a fost devastat de moartea soției sale, Lorenzo Lazo a decis să nu-și închidă inima pentru totdeauna, așa că a lăsat liberă o portiță pentru noi relații. Cu un entuziasm crescut, acesta și-a anunțat o nouă relație cu prezentatoarea Luz Blanche, colaboratoarea a show-ului “Hoy” de la Televisa. Cei doi și-au ținut iubirea departe de ochii celor curioși, însă într-un final au decis să-și împărtășească fericirea cu cei din jur.

Citește și:

Până în prezent nu au oferit prea multe detalii în mediul online despre ceea ce se petrece în spatele ușilor închise. În luna octombrie a anului trecut, Lorenzo Lazo a dezvăluit că începe o nouă relație.

“M-am îmbarcat într-o nouă călătorie, încerc să cunoscut pe cineva și bine, viața continuă.”, a spus acesta pe atunci, cu toate că nu a intrat în detalii specifice. Era cunoscut faptul că numele partenerei era Rocío. Cu toate acestea, cu timpul s-a dovedit că relația sa a luat sfârșit. În prezent se bucură de compania lui Luz Blanche.

Prima relație pe care Lorenzo Lazo a avut-o după trecerea în neființă a regretatei Edith González a fost cu Lourdes Peláez. Aceștia au început romanța în februarie 2020 și totul părea să se îndrepte spre o concluzie frumoasă. Cu toate acestea, în august 2022 și-au anunțat separarea.

În articolul

Lorenzo Lazo și-a găsit fericirea în brațele altei femei după despărțirea de Lourdes Peláez. Cine este Luz Blanchet, noua sa parteneră

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp