Happy People
Ludwika Paleta vorbește despre relația cu soțul ei pentru prima dată. Actrița este în culmea fericirii

Publicat pe 06.04.2021 la 14:15. Actualizat pe 06.04.2021 la 14:30

Celebra actriță, Ludwika Paleta, vorbește pentru prima dată despre relația sa cu omul de afaceri Emiliano Salinas. După ce în presa internațională s-au speculat anumite informații despre căsnicia Ludwikăi, actrița rupe tăcerea.

Ludwika Paleta la gala Telemundo, 2015

Getty Images

Într-un interviu cu Mara Patricia Castaneda, actrița a vorbit despre relația sa amoroasă, asigurând că atât ea, cât și soțul ei sunt foarte fericiți împreună. Dacă s-ar întâmpla contrariul, acest lucru s-ar fi observat, conform declarațiilor vedetei.

Am avut mare noroc să cunosc un om minunat. Ne iubim și ne bucurăm, rândem împreună și suntem îndrăgostiți, ne bucurăm de copiii noștri.

View this post on Instagram

A post shared by Ludwika Paleta (@ludwika_paleta)

Declarația actriței a venit în urma unor speculații neadevărate despre soțul ei, motiv pentru care în cadrul interviului Ludwika Paleta a afirmat că sunt doar minciuni.

„Mereu spun că, dacă oamenii l-ar cunoaște pe Emiliano, ar înceta să mai spună atâtea prostii.

View this post on Instagram

A post shared by Ludwika Paleta (@ludwika_paleta)

Ludwika a mărturisit că, dacă s-ar afla într-o căsnicie în care nu este fericită, în care trăiește un lucru oribil, s-ar observa prin fiecare lucru și apariție. De asemenea, actrița a spus că aceste zvonuri neadevărate despre comportamentul soțului ei o afectează atât psihic, cât și pe plan profesional.

„Deodată mă enervez foarte tare, dar sunt și lucruri pe care nu le pot controla”, a mărturisit Paleta.

Conform informațiilor care circulă în presa internațională, Emiliano ar fi un bărbat obsedat de control și foarte gelos, care o abuzează emoțional pe actriță. Aceste lucruri au fost infirmate cu vehemență de soția omului de afaceri, potrivit tvynovelas.

Dacă aș avea un soț gelos n-aș putea face nimic din ce fac astăzi. Dacă ar fi așa cum se scrie, nu aș trăi fericită, nu aș fi fost o actriță.

Mai mult de atât, Ludwika i-a asigurat pe toți cei care prezentau un dubiu în legătură cu relația sa, că este cu adevărat fericită. Soțul ei este și cel mai bun prieten, motiv pentru care lucrurile au venit de la sine de cele mai multe ori, totul a fost natural și firesc. Vedeta susține că Emiliano este cel care îi aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi, fiind o companie foarte plăcută.

Citește și:
În articolul

Ludwika Paleta vorbește despre relația cu soțul ei pentru prima dată. Actrița este în culmea fericirii

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp