Cautare: 1742 rezultate dupa tagul "sot"

Viorel, cursuri de magie! Ce trucuri a făcut soţul Vulpiţei, cu aleasa lui

acum 11 zile

Au decis să pună certurile casnice pe pauză şi să se concentreze pe lucrurile care-i fac să zâmbească. După multe zile de foc, azi, îi veţi vedea pe Veronica şi pe Viorel, aşa cum nu i-aţi mai văzut de mult timp. Fericiţi, liniştiţi şi puşi pe glume.

Delia își lansează propria casă de producții: Avem tot ce ne trebuie ca să facem treaba asta

acum 13 zile

Delia s-a hotărât să-și facă propria casă de producții. Alături de soțul ei, Răzvan, va intra în afaceri.

Anda Adam, despre presupusul divorț: Nu vreau să dau curs la provocări

acum 19 zile

Anda Adam a vorbit la Xtra Night Show despre presupusul divorț: ”Nu vreau să dau curs la provocări”, a declarat artista.

Răsturnare de situație în cazul sopranei care a intrat în comă

acum 19 zile

Ce s-a întâmplat cu artista care a ajuns în comă la spital, după ce ar fi căzut pe scări! Ipoteze şocante sunt luate în calcul! Procurorii anchetează! Apropiaţii vorbesc! Soţul poate deveni suspect!

Alina Ceuşan, primele declaraţii după ce a anunţat că este însărcinată

acum 20 zile

Alina Ceuşan, primele declaraţii după ce a anunţat că este însărcinată! Cum i-a dat vestea cea mare soţului ei, dar şi ce variante de nume a ales pentru Baby Tisha!

Primele imagini cu bebelușul Alinei Ceușan

acum 20 zile

Cele mai emoţionante imagini cu Alina Ceuşan şi soţul ei! Dar şi cu bebeluşul familiei! Vedem primele declaraţii ale blondinei despre sarcină, dar şi primele imagini cu baby Tişa, care va veni pe lume în septembrie.

O tânără mama susţine că trăieşte în teroare! Femeia se pregăteşte pentru ce e mai rău: Omul ăsta mă va ucide!

acum 21 zile

Acuză că ar fi fost bătută, ameninţată şi violată de omul care ar fi trebuit să o iubească şi să o respecte cel mai mult. Mădălina Sava vrea să scape, cu orice preţ, de soţul ei, bărbatul care, spune ea, i-a distrus viaţa. Mai mult, femeia de 28 de ani susţine că soţul ei...

Ce-l roade pe soțul Vulpiței, gelozia sau invidia? Viorel vrea să îngroape succesul Veronicăi

acum 31 zile

Rafaelo a încercat ieri, după emisiune, să aducă linişte şi pace în familia Stegaru, dar, mai ales, a vrut o împăcare cu soţul Veronicăi. Însă de îndată ce a ajuns la uşa celor doi, Rafaelo a fost martorul erupţiei vulcanului Viorel.

Soţul Vulpiţei, confruntare fără precedent cu Rafaelo! Artistul îi e cel mai mare duşman: Să o iei acasă la tine pe Veronica!

acum 34 zile

Haine aruncate peste tot, Veronica, cu ochii în lacrimi şi Viorel. furios! Asta au văzut aseară, colegii mei, atunci când le-au făcut o vizită neanunţată soţilor Stegaru. Ce au găsit în casa celor doi, dar şi ce au avut de spus Veronica şi Viorel, vom vedea mai târziu.

Roxana Vancea și-a luat rolul de mămică în serios

acum 39 zile

Roxana Vancea se descurcă de minune în rolul de mămică. Paparazzii spynews.ro au surprins filmări de senzaţie cu vedeta şi cu copilul soţului ei.

Eva îl părăsește pe Ștefan Oprea, soțul ei: Am stat în casă cu un criminal! Nici la moartea ta nu vin!

acum 47 zile

După ce a aflat că socrul său este cel care i-a ucis părinții, Eva decide să-și părăsească soțul, pe Ștefan Oprea, pentru că nu i-a spus adevărul timp de 27 de ani.

Acasă la Anda Adam! O divă rămâne divă și în pijamale

acum 48 zile

Chiar dacă este izolată la domiciliu, Anda Adam face sport alături de fetița și soțul ei.

Imaginile flagrantului! Amanții prinși în fapt! Angela Şimko: Vrea să mă dea afară din casă!

acum 52 zile

"'Soţul meu a venit peste mine cu amanta şi vrea să mă dea afară din casă.'' Aşa suna mesajul unei femei disperate care ne-a căutat să ne ceară ajutorul. S-a întâmplat ieri, fix în ziua în care bărbatul ei a adus bagajele amantei în casa familiei. Gestul partenerului său de...

Scandalos! Angela s-a trezit peste noaptea în casă cu soţul şi cu amanta lui!

acum 52 zile

''Soţul meu a venit peste mine cu amanta şi vrea să mă dea afară din casă.'' Aşa suna mesajul unei femei disperate care ne-a căutat să ne ceară ajutorul. S-a întâmplat ieri, fix în ziua în care bărbatul ei a adus bagajele amantei în casa familiei. Gestul partenerului său de...

Bianca Sârbu, confesiuni terifiante. Soțul a murit lângă ea, pe scenă

acum 52 zile

Bianca Sârbu a primit lovitură după lovitură. Soţul i-a murit lângă ea pe scenă în timp ce cântau la o nuntă. A fost diagnosticată de trei ori cu cancer şi l-a învins. Nu este un film, este povestea reală pe care a trăit-o prezenatatoarea.

Gheorghe Gologan și-a iertat soția că a fugit cu amantul

acum 55 zile

A crezut că și-a găsit jumătatea, dar s-a înșelat. Bărbatul de care s-a îndrăgostit nebuneşte și pe care încă îl iubește, i-a frânt inima. Este drama prin care trece o femeie de 48 de ani, care și-a părăsit soțul pentru amant. Însă amantul, aşa cum a primit-o în viaţa...

Amantul, pofta inimii coanei Valentina! ÎI cere explicații

acum 55 zile

A crezut că și-a găsit jumătatea, dar s-a înșelat. Bărbatul de care s-a îndrăgostit nebuneşte și pe care încă îl iubește, i-a frânt inima. Este drama prin care trece o femeie de 48 de ani, care și-a părăsit soțul pentru amant. Însă amantul, aşa cum a primit-o în viaţa...

Adelina Pestriţu şi soţul, testul căsniciei în izolare

acum 59 zile

Adelina Pestriţu şi soţul, testul căsniciei în izolare. Cine face cel mai des curat şi cine nu găteşte niciodată?! Cum fac faţă ce doi plictiselii de când stau non-stop împreună, dar şi ce sume fabuloase a pierdut Adelina din cauza pandemiei.

Cum îşi ţine Nicoleta Luciu soţul lângă ea

acum 59 zile

A trăit dezamăgirea profundă, după ce a fost înşelată. Acum, vrea să fie sigură că nu va mai trece, niciodată, prin aşa ceva. Iată cum îşi ţine Nicoleta Luciu soţul lângă ea, dar şi ce artificii face bruneta, pentru siguranţa familiei.

Soţul Vulpiţei, un vulcan de furie! Viorel nu s-a mai putut abţine şi a explodat: Nu îmi mai pasă de nimic!

acum 59 zile

Cei doi soţi tot încearcă să îşi arate superioritatea unul în faţa celuilalt şi se ceartă la foc automat. Iar motive găsesc mereu: ba dansatoarea, ba gelozia Veronicăi, ba nervii lui Viorel, ba intervenţia părinţilor.

1
2
3
4
5
»