Happy People
Maite Peroni, apariție de senzație pe coperta Rolling Stone

Publicat pe 25.01.2021 la 11:03. Actualizat pe 25.01.2021 la 11:45

În urmă cu 12 ani, telenovela “Rebelde” făcea furori în întreaga lume. Poveştilor unor liceeni din Mexic au cucerit inimile a milioane de oameni. Iată cum arată în prezent, Maite Peroni, componenta trupei Rebelde, îmbrăcată în latex și piele din cap până în picioare.

Maite Peroni, apariție de senzație pe coperta Rolling Stone

Profimedia

Maite Perroni are cel mai mare succes în Mexic! După telenovela "Rebelde", artistă a mai apărut în alte opt producţii de televiziune, iar în 2014, a fost numită "Noua regină a telenovelelor".

De curând, artista și-a făcut o schimbare radicală de look pentru revista Rolling Stone. Maite Perroni și-a schimbat coafura, s-a tuns bob și cu breton și a abordat un stil vestimentar extrem de provocator.

Actrița a îmbrăcat un costum din piele și din latex, care lasă la vedere un trup extrem de atent îngrijit.

View this post on Instagram

A post shared by Maite Perroni Beorlegui (@maiteperroni)

Maite Perroni, carieră de succes în telenovele și muzică

Actriţa şi cântăreaţa Maite Perroni a cunoscut celebritatea în anul 2004. A făcut parte din formaţia pop "RBD", formată din câţiva dintre colegii ei de platou, iar în ultimul timp a ales o carieră muzicală solo.

Ceea ce este cu adevărat uimitor e faptul că timpul nu pare să fi trecut peste actriţa din Mexic, aceasta părând neschimbată.

Maite s-a născut în Ciudad de México, dar a crescut în Guadalajara, unde a locuit aproximativ 12 ani. Maite are doi frați: Adolfo, cu trei ani mai mic și Francisco (Paco), cu nouă ani mai mic.

A urmat studii de actorie la CEA (Centro de educación artística) aparținând canalului de televiziune Televisa timp de 3 ani și a absolvit cursurile în 2003, potrivit wikipedia.

A debutat ca actriță în Rebelde, unde a interpretat rolul Lupitei, o fată umilă care are șansa de a intra la Elite Way School, unul dintre colegiile cele mai prestigioase din Mexic. Formația RBD s-a format în timpul telenovelei, în anul 2004, avându-i ca membri pe Maite alături de Dulce María, Christian Chávez, Anahí, Christopher von Uckermann și Alfonso Herrera, și a reprezentat un fenomen în America Latină, Statele Unite și Europa. Din păcate, grupul RBD s-a destrămat la sfarșitul anului 2008, susținând un ultim concert la Madrid pe data de 21 decembrie 2008. Apoi a filmat pentru alte seriale și în prezent s-a lansat solo pe plan muzical.

În articolul

Maite Peroni, apariție de senzație pe coperta Rolling Stone

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp