Cautare: 2555 rezultate dupa tagul "vedete"

Vedetele se fac frumoase singure, acasă, pe timp de pandemie

acum 5 zile

Vremurile grele cer situaţii de urgenţă. Vedetele din România s-au adaptat noilor condiţii şi au transformat propriile locuinţe în saloane şi săli de fitness.

Lista vedetelor de la Hollywood testate pozitiv cu coronavirus

acum 7 zile

Pandemia nu le-a iertat nici pe vedetele de la Hollywood! A crescut şi numărul celebrităţilor infestate cu noul coronavius. Actori şi cântăreţi de peste Ocean povestesc ce trăiesc de când au fost testate pozitiv.

Grav afectați financiar, artiștii români cer ajutorul autorităților

acum 7 zile

Grav afectaţi financiar, artiştii din România cer ajutorul autorităţilor! Vedetele vorbesc despre soluţia găsită pentru a face faţă pierderilor.

Drumul spre Barangay, o adevărată provocare pentru concurenţi! "A fost oribil! O agonie!"

acum 8 zile

Se anunţă un traseu foarte dificil pentru concurenţi! Este o adevărată provocare pe un drum preponderent în rampă cu multe serpentine şi curbe extreme!

Vedetele din Asia Express joacă bowling ca în Epoca de Piatră. Cine a câștigat întrecerea

acum 9 zile

În Asia Express, sezonul 3, episodul 17, vedetele joacă bowling ca în Epoca de Piatră. Iată cine a câștigat întrecerea.

Vedetele nu renunță la sport nici în carantină

acum 10 zile

În aşteptarea unor veşti mai bune legate de coronavirus, vedetele noastre încearcă să îşi ocupe timpul cu diverse activităţi, printre care şi sportul. Ia să vedem ce vedete au ales să-şi transforme casa în sală de fitness.

Vedetele își lucrează pătrățele și pe timp de criză

acum 11 zile

Din păcate pentru vedetele care fac sport, sălile de fitness s-au închis. Cu toate acestea, celebrităţile nu au renunţat la mişcare. Din contră, fiecare a găsit câte o modalitate creativă de a-şi continua antrenamentele, în autoizolare.

Vedetele iau atitudine! Lecții de igienă în autoizolare

acum 12 zile

După ce coronavirusul a creat panică în toată lumea, oamenii au încercat să devină mai precauţi. Unul dintre cei mai importanţi factori, care ajută la protecţie împotriva noului virus, şi nu numai, este igienizarea corespunzătoare a mâinilor. Multe dintre vedete s-au filmat, în...

Dezvăluiri din Asia Express. Vedetele au râs în hohote!

acum 14 zile

Trec prin misiuni una mai grea decât cealaltă, dar când vine vorba de râs, râd cu lacrimi! Vedetele care au rămas în cursa Asia Express, cel mai dur reality-show, îmbină utilul cu plăcutul, la fiecare probă. Iar la final show-ului o singură pereche de vedete va câştiga marele premiu...

Flick, provocare pentru toate vedetele! "Eu cand stau in izolare..."

acum 14 zile

Flick a provocat vedetele să ne spună ce fac ele când sunt în carantină!

Vedetele din Asia Express, supuse la chinuri inimaginabile! Carmen Grebenișan și Florin Ristei vorbesc de noaptea petrecută împreună

acum 15 zile

Carmen Grebenișan și Florin Ristei au făcut echipă în Asia Express, iar noaptea, la cazare, au fost nevoiți să doarmă în aceeași cameră. Cei doi spun, la Xtra Night Show, cum a decurs totul.

Vedetele din România care s-au autoizolat în case alături de famiile lor

acum 19 zile

Vedetele au luat măsuri drastice. Chiar dacă nu există suspiciuni de infestare cu coronavirus în familiile lor, mai multe celebrităţi au luat decizia de a se autoizola în case, alături de copii.

Măsuri extreme. Vedetele, din ce în ce mai panicate de coronavirus

acum 20 zile

Vedetele sunt panicate de teama coronavirusului şi nu ştiu ce măsuri să adopte pentru a fi în siguranţă. Mai mult, îi acuză pe cei care nu dau dovadă de responsabilitate şi încalcă măsurile impuse de autorităţi.

Concerte anulate. Cât de afectate sunt vedetele de coronavirus

acum 21 zile

Vedetele vorbesc despre măsurile precedent luate din cauza coronavirusului! Unul dintre cele mai mari evenimente a fost amânat!

Vedetele trebuie să-i convingă pe localnici să asesoneze mâncarea cu sosul de peşte! "Este de neconceput să bagi aşa ceva în tine"

acum 22 zile

Vedetele trebuie să-i convingă pe filipinezi să asesoneze mâncarea cu o parte din sosul de peşte, iar restul trebuie băut de alţi localnici până când sticlele vor fi goale.

Star News. Măsuri fără precedent în România, din cauza coronavirusului! Vedetele recurg la gesturi extreme

acum 22 zile

Măsuri fără precedent în România, din cauza coronavirusului! Vedetele recurg la gesturi extreme pentru a-i proteja pe cei mici. Şi nu numai că sunt de acord cu închiderea şcolilor, dar au şi de pierdut în urma amânării spectacolelor.

Xtra Night Show. Ținutele vedetelor, analizate de designerul Adrian Oianu. Cine s-a îmbrăcat corect, dar și cine a gafat

acum 26 zile

Designerul Adrian Oianu a analizat, la Xtra Night Show, ținutele vedetelor prezente la un eveniment monden. Iată cine s-a îmbrăcat corect, dar și cine a gafat.

Asia Express. Două echipe au parte de o misiune specială. Ce trebuie să facă vedetele care au ratat proba

acum 29 zile

Primele două echipe care au terminat proba ”Țeava” au parte de o misiune specială, iar vedetele care au ratat proba urmează să-și caute cazare.

Star News. Informaţii de ultimă oră despre isteria provocată de coronavirus. Cât de gravă este situația

acum 32 zile

Informaţii de ultimă oră despre isteria provocată de coronavirus. Medicii dau detalii despre românul bolnav, iar vedetele intervin.

Star News. Panică printre vedete din cauza coronavirusului. Celebrităţile au luat măsuri extreme

acum 34 zile

Vedetele de la noi sunt în stare de alertă din cauza coronavirusului. Unii fug speriaţi de nebunia din magazine, alţii vor să se izoleze în casă sau se întorc de urgenţă în ţară şi îşi iau măsuri de protecţie.

1
2
3
4
5
»