Happy People
Mara Oprea publică prima imagine cu partenerul ei de viață. Fotografia care a înduioșat inimile fanilor: “Tot ce am nevoie”

Publicat pe 17.03.2023 la 21:56. Actualizat pe 18.03.2023 la 00:08

Mara Oprea a publicat o serie de imagini din cele mai plăcute momente din viața sa. Imaginea care a atras atenția cel mai mult a fost cea în care apare alături de partenerul ei de viață. Fanii au avut ocazia să o vadă pe actrița din serialul Adela în ipostaze tandre alături de iubitul ei.

Mara Oprea

Instagram/Mara Oprea

Mara Oprea este una dintre cele îndrăgite actrițe din România, care a devenit cunoscută odată ce a devenit protagonista serialului Adela, de la Antena 1. Acesta și-a arătat talentul în fața milioanelor de oameni, care au ajuns să o aprecieze pentru dedicarea sa în această meserie care a provocat-o să intre în pielea unui personaj greu încercat de familie și de oameni care o vedeau ca pe o amenințare.

De-a lungul celor patru sezoane, admiratorii au avut ocazia să o vadă în numeroase ipostaze și au reușit să o cunoască prin intermediul personajului său. Ei bine, ea a ținut să se arate fără ocolișuri fanilor în mediul online, așa cum este ea, dincolo de lumina reflectoarelor.

Mara Oprea publică prima imagine cu iubitul ei. Cum s-au fotografiat cei doi

Deși a fost în contact cu fanii săi de-a lungul ultimilor doi ani, ea a fost extrem de discretă în ceea ce privește relația de iubire. Acum a venit momentul de a dezvălui celor care o îndrăgesc cine este bărbatul care o strânge în brațe.

Actrița a publicat o imagine în care îl îmbrățișează pe partenerul ei, iar fanii i-au copleșit cu numeroase complimente. E a scris în descrierea postării: “Tot ce am nevoie”, făcând referire la clipele de liniște, momentele în care a călătorit și loc fruntaș ocupând iubitul său.

View this post on Instagram

A post shared by M A R A O P R E A (@mara_doriana)

Citește și:

Tânăra actriță s-a făcut remarcată în cadrul unei producții mari, care i-a adus foarte multă vizibilitate în România. Mara Oprea și-a început cariera profesională cu pași uriași, iar talentul său a recomandat-o pentru rolul principal din drama Adela, un serial care a ținut cu sufletul la gură milioane de Români.

În prezent, Mara Oprea filmează intens pentru sezonul 4 și aproape zilnic se află pe platou. Mai mult, ea este foarte ocupată și cu licența, este pe punctul de a termina facultatea de Teatru din București (UNATC).

În articolul

Mara Oprea publică prima imagine cu partenerul ei de viață. Fotografia care a înduioșat inimile fanilor: “Tot ce am nevoie”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp