Happy People
Mara Oprea s-a pregătit de Crăciun. Cum arată ținutele pe care le îmbracă pentru perioada sărbătorilor de iarnă

Publicat pe 22.12.2021 la 15:36. Actualizat pe 22.12.2021 la 15:55

Mara Oprea și-a surprins comunitatea de fani cu un videoclip în care prezintă o serie de ținute, într-un decor de poveste. În cea mai frumoasă perioadă din an, actrița a lăsat urmăritoarelor sale un filmuleț de inspirație pentru un stil vestimentar elegant și totodată lejer pe care îl pot aborda de Crăciun.

Mara Oprea

Instagram/Mara Oprea

Actrița care s-a făcut remarcată în lumea filmului românesc prin rolul său din serialul Aela și a devenit centrul atenției pentru multe persoane care s-au atașat de personajul său, dar și de ea. Acesta este conștientă de apropierea pe care o au oamenii față de ea și nu de puține ori a vorbit despre acest lucru.

De curând, îndrăgita actriță a realizat un filmuleț interesant în care prezintă mai multe ținute de inspirație pentru perioada Crăciunului. Acesta a postat videoclipul pe rețele de socializare, acolo unde a primit nenumărate aprecieri, iar vizualizările sunt dovada faptului că a reușit să impresioneze doamnele și domnișoarele care o urmăresc.

View this post on Instagram

A post shared by m a r a o p r e a (@mara_doriana)

Mara Oprea este o actriță în vârstă de 21 de ani care a ajuns la inima multor români datorită talentului său, dar și a frumuseții sale angelice. Acesta este o persoană foarte discretpă cu viața personală și nu mereu afișează imagini din intimitatea casei sale.

Prezența efervescentă a Marei pare să-i fi încântat pe admiratorii care au observat că actrița a făcut o schimabre în stilul său și aprezentat mai multe ținute finuțe pe care oricine le poate îmbrăca. Blonda și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale delicate, însă a venit vremea să spargă puțin tiparele.

Simpatica actriță este deja un star, iar multe publicații își doresc să aibă declarațiile sale, ea fiind în centrul atenției datorită rolului său. Mara a vorbit în sfârșit despre relația sa cu personajul Mihai dincolo de camerele de filmat.

Citește și:

Ce relație este între Mara Oprea si Alecsandru Dunaev în spatele camerelor de filmat

Mara Oprea joacă rolul Adelei, fata de la țară, deșteaptă și grațioasă, care abia și-a recăpătat viața din mâinile surorii sale. Ea are o relație frumoasă cu Mihai (Alecsandru Dunaev), iar povestea de dragoste dintre ei încununează întregul serial.

Mara Oprea dat răspuns celei mai mari întrebări aflate pe buzele tuturor. Aceasta a vorbit despre relația pe care o are cu Alecsandru Dunaev, dincolo de camerele de filmare, acolo unde trăiesc ca în basme, o poveste de iubire fierbinte, legată de o afacere grea și de întâmplări menite să-i pună în cumpănă.

Citește și:

Reporterul a întrebat: “Sunt producții în care protagoniștii au continuat povestea de dragoste și în viața reală. Este și cazul tău?”.

Mara a răspuns fără ezitare: “Eu îl apreciez foarte mult pe Alecs și mă bucur că am norocul să am un partener atât de bun și de grijuliu. Deși avem mult de filmat și suntem toți obosiți, de multe ori, găsește în el energia să ajute pe toată lumea și să ne reamintească ce suflet bun are și ce om de treaba este. Suntem prieteni și ne înțelegem foarte bine și în afara platourilor de filmare”, a spus Mara Oprea, pentru TV Mania.

În articolul

Mara Oprea s-a pregătit de Crăciun. Cum arată ținutele pe care le îmbracă pentru perioada sărbătorilor de iarnă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp