Mara Oprea și Oana Moșneagu, apariție la TV în miez de noapte. Declarații despre ultimul episod din serialul Adela

Publicat pe 16.12.2021 la 15:41 Actualizat pe 16.12.2021 la 16:46

În această seară telespectatorii vor urmări ultimul episod din sezonul 2 Adela, de la 20:30 pe Antena 1. Actorii au anunțat un final cu totul neașteptat și au vorbit despre moartea unui personaj important din serial. Mara Oprea, Oana Moșneagu și Elena Mogîldea au venit în platoul de la Xtra Night Show, de la Antena Stars și au discutat despre parcursul furtunos pe care îl vor avea personajele lor și nu numai.

Invitate în platoul de la Xtra Night Show, cele trei actrițe au vorbit pe îndelete despre un final care va frapa pe multă lumea. Acestea au anunțat chiar cu câteva zile înainte că ceea ce urmează să se difuzeze pe televizor va avea impact.

Ce au dezvăluit cele trei actrițe despre finalul sezonului 2 Adela

Joi seară este ultimul episod al serialului Adela din sezonul acesta. Un episod care se termină cu o împuşcătură. Cea vizată este Adela, dar nu se ştie dacă ea va muri! În platoul de la XNS au venit trei dintre protagonistele producției de la Antena 1: Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Elena Mogîldea.

“Cineva va muri sigur”, mărturisește Mara Oprea, cea care joacă personajul principal Adela.

“Este un sfârșit care ar trebui să lase lumea, cumva, cu gura căscată, cel puțin noi când am citit scenariul fiecare în parte și am văzut ce presupune ultima secvență am rămas ‘Ah, cum? N-are cum’”, mărturisește Oana Moșneagu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Surpriza a fost totală! Partea bună este că atunci când moare un personaj într-un serial fie că e antagonist, protagonist, poate oricând să revină într-un coșmar, într-un vis”, spune Oana Moșneagu.

“Se termină atât de sus episodul ăsta încât ne gândeam ce se mai poate întâmpla cu personajele noastre”, mărturisește Adela.

Citește și: Dezvăluiri de pe platoul de filmare din serialul Adela. Un personaj foarte important va muri, iar povestea va continua fără el

“Filmăm de luni de zile pentru sezonul 3 și foarte multe personaje își schimbă parcursul. Eu sunt foarte fericită! Când am citit apoi scenariul sunt bucuroasă că am avut de jucat situații foarte dificile, a fost o bucurie și o provocare pentru mine și sunt multe personaje care apar așa în sezonul trei. Se schimbă foarte multe lucruri, foarte dinamice”, spune Oana Moșneagu.

Citește și: Ce relație este între Mara Oprea si Alecsandru Dunaev în spatele camerelor de filmat. Actrița a răspuns celei mai arzătoare întrebări

Personaj surpriză la sfârșitul celui de-al doilea sezon Adela

Deşi adevărul a ieşit la iveală şi Adela a aflat cine este cu adevărat, povestea nu se încheie aici. Acţiunea serialului produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production şi difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 se complică tot mai mult cu fiecare episod şi noi personaje îşi fac apariţia în poveste.

Este şi cazul actorului Lucian Pavel, pe care telespectatorii l-au putut urmări la debutul primului sezon al serialului. Astfel, începând cu finalul acestui sezon, Lucian Pavel îi va da viaţă lui Alexandru Iftimie, un senator care îşi iubeşte fiica pe care a crescut-o singur, după moartea soţiei sale, mai mult decât orice pe lume, potrivit comunicatului oficial postat pe A1.ro.

Filmările pentru cel de-al treilea sezon al serialului produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production sunt în plină desfăşurare, astfel că în curând telespectatorii vor putea urmări continuarea poveştii proiectului care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului.

În articolul

Mara Oprea și Oana Moșneagu, apariție la TV în miez de noapte. Declarații despre ultimul episod din serialul Adela

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x