Happy People
Marjorie de Sousa răspunde în urma declarațiilor făcute de Valeria Marin, logodnica lui Julian Gil. Ce a spus în fața presei

Publicat pe 15.10.2024 la 13:03. Actualizat pe 15.10.2024 la 13:58

Actrița a reacționat în urma declarațiilor prezentatoarei sportive. Valeria Marin a vorbit pentru prima oară despre cearta dintre Marjorie de Sousa și Julian Gil.

Marjorie de Sousa răspunde în urma în urma declarațiilor făcute de Valeria Marin, logodnica lui Julian Gil

Getty Images

În urmă cu doar câteva săptămâni, Julian Gil și-a emoționat fanii cu un mesaj special dedicat fiului cel mic, Matias. Acesta se află în continuare în custodia mamei sale, iar actorul nu l-a mai văzut de mai mulți ani. Din momentul în care cuvintele au fost lansate în mediul online, s-a vehiculat că lucrurile se pot regla între Marjorie de Sousa și fostul soț.

Marjorie de Sousa răspunde în urma declarațiilor făcute de Valeria Marin, logodnica lui Julian Gil

În prezent, scenariul s-a schimbat complet. Acesta lucru a venit odată cu declarațiile Valeriei Marin, logodnica lui Julian Gil. La scurtă vreme, Marjorie de Sousa s-a arătat extrem de afectată. Chiar dacă a fost doar printr-un mesaj publicat în mediul online, prezentatoarea sportivă a considerat că este momentul perfect pentru a-și exprima părerea.

View this post on Instagram

A post shared by ANGEL RAMOS (@angelramoos)

Până acum a tăcut în această privință și a lăsat ca lucrurile să se rezolve de la sine. Are 1 milion de prieteni virtuali care i-au văzut reacția în privința acestei situații, dar care au susținut-o fără doar și poate.

Aceasta consideră suspectă ideea că antagonista din Golpe de suerte se declară mamă singură, dat fiind faptul că de la început și-a dorit să-l țină departe de viața lui Matias pe tatăl Julian Gil.

Citește și:

“Aici nu există victimizare, aici totul a fost o decizie proprie, așa ai ales.”, a scris vedeta sportivă în mediul online. Valeria Marin urmează să se căsătorească cu Julian Gil, formând una dintre cele mai apreciate perechi din lumea telenovelelor la momentul actual. În ceea ce-l privește pe Julian Gil, acesta are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat până acum peste 8 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul unui proiect profesional în care s-a implicat recent.

Cum a reacționat Marjorie de Sousa

Cuvintele spuse de Valeria Marin nu au fost indiferente pentru Marjorie de Sousa. Aceasta din urmă a punctat în urmă cu ceva vreme că nu dorește să-l mai expună pe fiul său în fața camerelor. De asemenea, a subliniat că nu vrea să tacă dacă este provocată.

Într-o întâlnire recentă cu presa, aceasta s-a arătat extrem de tulburată în urma celor citite pe rețelele sociale și mai apoi preluate de către presa locală.

Citește și:

“Vă mulțumesc că mereu aveți grijă, dar adevărul este că nu pot să vorbesc. Sunt mută. Voi spuneți și credeți ce vreți, viața mea este foarte diferită de ceea ce...”, a exprimat vedeta din Venezuela care s-a abținut să-și ducă fraza la bun sfârșit. Mulți internauți spun că ideea este îndreptată către versiunea lăsată de Valeria Marin în mediul online.

În ceea ce o privește pe Marjorie de Sousa, aceasta are peste 10 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 4 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul proiectelor profesionale în care este implicată de ceva vreme. De asemenea, nu a mai lăsat ipostaze cu fiul său.

În articolul

Marjorie de Sousa răspunde în urma declarațiilor făcute de Valeria Marin, logodnica lui Julian Gil. Ce a spus în fața presei

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp