Julián Gil i-a dedicat un mesaj emoționant fiului Matias. Fanii cred că se apropie de o relație cordială cu Marjorie de Sousa, mama celui mic

Publicat pe 03.10.2024 la 11:36 Actualizat pe 03.10.2024 la 12:37

Actorul și-a deschis sufletul încă o dată și a mărturisit că lipsa fiului său îl afectează mai mult ca oricând. În ultima perioadă, Julián Gil a experimentat noi probleme de sănătate.

actori in diferite ipostaze

Julián Gil i-a dedicat un mesaj emoționant fiului Matias

Getty Images

În urmă cu câteva săptămâni, Julián Gil a fost protagonistul unui accident auto din care a ieșit doar cu câteva vânătăi și cu mașina avariată în partea dreaptă din față. În prezent, actorul este supus unor noi intervenții pentru a vedea dacă nu i-a revenit cancerul de piele cu care a fost depistat în urmă cu câțiva ani.

Julián Gil i-a dedicat un mesaj emoționant fiului Matias

Această serie de momente dificile l-a făcut să se gândească la oamenii dragi. Primul dintre aceștia este fiul Matias, fructul iubirii din căsnicia cu Marjorie de Sousa. Aceasta trăiește alături de micuț fără a-i oferi tatălui posibilitatea de a-l vedea. Julián Gil i-a dedicat încă o dată acestuia un mesaj emoționant pe pagina personală de instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 7 mii de fotografii și filmulețe.

“Toate la timpul lor, niciodat[ n-am avut atâta curiozitate să văd ce înseamnă această frază. Fii binecuvântat Mati. Tata”, a scris actorul pe pagina sa, acolo unde a lăsat o fotografie cu micuțul. Printre cei care i-au lăsat mesaje de susținere s-a numărat și Sebastian Rulli. Și acesta din urmă are un fiu din căsnicia cu Cecilia Galliano. Printre faimoșii care îl susțin pe Julian Gil se numără Ana Brenda Contreras, Grettel Valdez și Sebastian Caicedo.

Citește și: Julián Gil își sperie din nou fanii cu starea precară de sănătate. “Corpul meu este ca un câmp minat”

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Marjorie de Sousa a fost întrebată dacă fiul său va putea să petreacă timp cu tatăl biologic, dată fiind situația actuală. Aceasta s-a limitat să spună doar “toate la timpul lor”, fără a nega sau infirma situația.

Actorul de origine argentiniană a specificat că în prezent este dispus să accepte orice fel de condiție pentru a-și putea vedea fiul după multă vreme în care au stat despărțiți.

Julián Gil dezvăluie ce ar face pentru a-și vedea fiul încă o dată

După mai mulți ani în care nu și-a putut vedea copilul, actorul a declarat că în prezent este dispus să facă orice pentru a-l revedea.

“Matias va împlini 8 ani. Cred că apele sunt unde trebuie să fie. Din partea mea m-am vindecat mult și am lăsat ca timpul să treacă și ca Marjorie sau Maty, în ziua în care vor decide, au tot dreptul să o facă, să mă caute, eu o să fiu prezent.”, a spus actorul, arată telemundo.com. A punctat că într-un final va trebui să-l vadă, însă este curios să observe cu ce povești despre el a ajuns copilul să crească.

Citește și: Julián Gil a suferit un accident rutier în Miami. Care este starea de sănătate a faimosului actor

“Mi-ar plăcea să-ți spun partea mea de poveste și să încep o poveste cu el. Din trecut, cred că Marjorie îi spune într-o formă sau alta. Când îl văd fericit și cunoscând-o pe ea, mă gândesc că îi povestește. Îl văd fericit și asta mă liniștește.”, a punctat actorul.

Nu în ultimul rând, actorul a mărturisit că urmează noi investigații pentru a vedea dacă cancerul de piele i-a revenit. De asemenea, doctorul i-au punctat că trupul său este “ca un câmp minat”. Le-a vorbit fanilor despre importanța prevenței.

În articolul

Julián Gil i-a dedicat un mesaj emoționant fiului Matias. Fanii cred că se apropie de o relație cordială cu Marjorie de Sousa, mama celui mic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2024. Berbecii ar trebui să renunțe la poziția de victimă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Antonio, Rania şi Raisa sunt de negăsit de zeci de ore, după ce au dispărut din casa în care locuiau cu bona. Autorităţile au emis Ro-Alert
a1.ro
Când începe sezonul 14 Chefi la Cuțite. Premiera este mai aproape decât te aștepti
HelloTaste.ro
4 rețete de supă de toamnă. Cum să te încălzești mâncând ceva bun și sănătos
Catine
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat
useit.ro
Google lansează Android 15. Care sunt primele smartphone-uri pe care va fi disponibil
as.ro
Lovitura uriaşă în afaceri anunţată de milionarul român de doar 28 de ani: „Un proiect la un cu totul alt nivel”
MediCOOL
Vaccinul meningococic. Când este indicat, unde îl găsești și cât costă vaccinul pentru meningită
Spynews
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
DeParinti
Vacanța elevilor din octombrie 2024. Când începe și cât durează prima vacanță din acest an școlar
MediCOOL
Cu ce trece febra musculară. Cele mai bune remedii rapide
HelloTaste
Pâine de casă pufoasă cu drojdie uscată. Rețeta pas cu pas care nu dă greș
x