Happy People
Marjorie de Sousa vorbește despre finalul relației cu Julián Gil. Actrița nu neagă o apropiere între tată și fiul său

Publicat pe 17.07.2023 la 14:08. Actualizat pe 17.07.2023 la 15:02

Marjorie de Sousa a explicat cum și-ar fi dorit să se finalizeze relația cu actorul Julián Gil, tatăl copilului său. Acesta a fost răspunsul său care a reușit să-i ia pe toți prin surprindere.

Actrița nu neagă o apropiere între tată și fiul său

Profimedia Images

Marjorie de Sousa și Julián Gil păstrează de ani buni o ceartă aprigă în mediul online în legătură cu fiul pe care îl au în comun. Matías s-a născut în 2017.

Marjorie de Sousa vorbește despre finalul relației cu Julián Gil

În prezent, actrița în vârstă de 43 de ani are custodie totală asupra micuțului, asta după ce a încheiat o ceartă legal în Mexic împotriva fostului său partener. Julián Gil spune că nu dorește să-și vadă fiul într-un loc desemnat exclusiv de autorități. În ciuda tesniunilor din trecut, antagonista din La desalmada nu a negat posibilitatea ca fiul său să aibă o relație de apropiere cu tatăl.

View this post on Instagram

A post shared by Marjorie De Sousa (@marjodsousa)

“Eu știu că ziua de mâine poate aduce foarte multe schimbări. Niciodată nu o să spun nu. Să se întâmple ceea ce trebuie, dar în cea mai bună formă, cu dragoste, plin de frumusețe.”, a specificat înaintea jurnaliștilor. A menționat dacă i-ar fi plăcut ca relația ei să se finalizeze cât încă se iubeau, așa cum se mai poate observa și cu alte foste perechi de pe micul ecran.

Citește și:

Actrița din Venezuela a participat recent în cadrul unei opere de teatru pentru a-i arăta sprijinul necondiționat lui Lucerito Mijares ce marchează debutul primului său rol de protagonistă în această istorie. La ieșirea din cadrul operei de teatru a fost abordată de către membrii presei. Echipa de la Despierta América a întrebat-o dacă i-ar fi plăcut ca relația ei să se finalizeze cu dragoste, așa cum a fost cazul între Lucero Hogaza și Michel Kuri.

“Sunt istorii care trebuie spuse într-un fel sau altul și nu toată lumea le trăiește în același fel. Ce să vă spun?”, a răspuns Marjorie de Sousa. Printre alte discuții, actrița a dezvăluit dacă își mai dorește să devină mămică. Se pare că micuțul său își dorește un frățior, chiar dacă ea nu are intenția de a-și mări familia în acest fel.

“Acum nu vreau copii, vreau să continui cu munca și cu cariera mea.”, a declarat vedeta.

Cum a crescut Matías, fiul faimoșilor Marjorie de Sousa și Julián Gil

Chiar dacă faimoasa sa mamă l-a ținut pe micuț departe de ochii celor curioși de-a lungul timpului, în cele mai recente postări din mediul online vedem cât de mult a crescut Matías. La 6 ani, tânărul este întotdeauna cu zâmbetul pe buze, bucuros pentru fiecare reușită.

Citește și:

S-a zvonit că Matías s-ar fi îndrăgostit de două dintre colegele mamei sale de pe platourile de filmare ale telenovelei La desalmada la vârsta de 4 ani. Marjorie de Sousa l-ar fi luat alături de ea cu fiecare ocazie în acest sens. Acesta a cunoscut-o pe Kimberly Dos Ramos, actrița pe care a numit-o “iubită”. De asemenea, a fost atras și de Marlene Favela.

“S-a împrietenit cu Eduardo Santamarina, s-a jucat cu câinii lui José Ron, a făcut poze cu Livia Brito, s-a îndrăgostit de Kimberly Dos Ramos și a spus că i-a plăcut și Marlene Favela.”, a declarat Marjorie de Sousa. A subliniat că timpul petrecut cu fiul său pe platourile de filmare La desalmada a ajutat-o să-și creeze o altă conexiune în ceea ce privește cariera sa.

În articolul

Marjorie de Sousa vorbește despre finalul relației cu Julián Gil. Actrița nu neagă o apropiere între tată și fiul său

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp