Happy People
Marlene Favela a fost surprinsă într-o ținută care îi lasă la vedere abdomenul. Cum arată actrița care făcea furori în telenovela "Pisica Sălbatică"

Publicat pe 11.03.2022 la 11:59. Actualizat pe 11.03.2022 la 12:14

Marlene Favela a devenit cunoscută pe scară largă în România după difuzarea telenovelei fenomenale „Pisica Sălbatică”. Actrița mexicano-americană a intrat în casele românilor prin povestea personajului ei. Nici astăzi nu este uitată și continuă să atragă atenția fanilor ei care o urmăresc îndeaproape. De curând, actrița și-a surprins comunitatea cu apariția sa într-o ținută care îi descoperă abdomenul.

Marlene Favela

Getty

De-a lungul timpului, actrița a făcut furori nu numai în telenovela menționată mai sus, ci și în producția „Zorro”, versiunea mexicană a celebrului film american „Masca lui Zorro”. Fanii din întreaga lume apreciază munca sa, ea fiind la aceste momente una dintre celebrele actrițe care au lăsat o impresie de durată în industria filmului.

Marlene Favela impresionează cu apariția sa fără cusur. Actrița din „Pisica Sălbatică” face furori cu abdomenul la vedere

Timpul a trecut și iată că pentru Marlene Favela importantă a devenit viața de familie, mai mult decât cea profesională, în urma căreia cum culege roadele. Ea este fericita mânică a unei fetițe superbe, care îi seamănă leit și pe care o îmbracă exact ca pe o păpușică. Și-a asumat rolul de mamă singură după ce relația cu George Seely nu a mai funcționat, dar tot s-au mai văzut de dragul fetei lor.

În cea mai recentă fotografie postată pe Instagram, bine-cunoscuta vedetă și-a silueta de invidiat într-o ținută care îi descoperă adomenul. Marlene Favela a impresionat cu apariția sa desăvârșită.

View this post on Instagram

A post shared by Marlene Favela (@marlenefavela)

Deși anii au trecut, Marlene a rămas neschimbată și un etalon al naturaleții și al frumuseții. Actrița în vârstă de 44 de ani face furori în mediul online.

Marlene a apărut în 2013 ca prezentatoarea premiilor la Billboard Mexican Music Awards. La 12 decembrie 2017, Favela s-a căsătorit cu George Seely, de care a divorțat.

În articolul

Marlene Favela a fost surprinsă într-o ținută care îi lasă la vedere abdomenul. Cum arată actrița care făcea furori în telenovela "Pisica Sălbatică"

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp