Cautare: 1665 rezultate dupa tagul "film"

Acces Direct. Filmarea care anunţa, cu surle şi trâmbiţe, că Luiza Melencu ar fi în viaţă, a aruncat România în aer. Viorel Cataramă: Cumpănașu a știut că fata din film nu e Luiza

acum 13 ore

Ştirea că Luiza Melencu ar fi fost filmată, în viaţă, în Italia, a stârnit mari emoţii în sânul familiei fetei şi, în acelaşi timp, a şocat o ţară întreagă. Mai mult, au apărut filmări şi poze cu bruneta despre care s-a spus că ar fi fata dispărută din Caracal.

Recomandări de Weekend - Neatza cu Razvan și Dani. Ce evenimente nu trebuie să ratezi

acum 3 zile

Mădălina, reporterul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 9 - 10 noiembrie 2019.

În căutarea unui brad de Crăciun spectaculos

acum 5 zile

Pentru rolul său din acest film, în 2018, Luke Roessler a fost primit titlul de ”Cel mai bun actor într-un rol principlal” la ”The Joey Awards”, Vancouver.

Liviu Covalschi, povestea românului care a cucerit lumea filmului

acum 7 zile

Cine a spus că românii nu se descurcă, pe oriunde s-ar duce, înseamnă că nu l-a cunoscut pe Liviu Covalschi. Vă prezentăm, astăzi, povestea de succes a tânărului care face senzație în lumea cinematografiei! Liviu e singurul român care a semnat pentru producții de la Hollywood şi...

Recomandări de Weekend - Neatza cu Razvan si Dani. Ce evenimente nu trebuie să ratezi

acum 10 zile

Mădălina, reporterul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 2 - 3 noiembrie 2019.

Cronică filmelor care trebuie vizionate: God Exists, Her name is Petrunija (2019) şi EL Reino (2019)

acum 11 zile

Cătălin Anchidin face cronica filmelor ce vor fi lansate în urmatoarea perioadă şi care merită vizionate!

Sâmbătă, la Happy, un film de excepție despre co-fondatorul grupului Alcoolicii Anonimi

acum 12 zile

Pelicula ”Când iubirea nu e de ajuns” (When Love Is Not Enough: The Lois Wilson Story) a fost nominalizată la Primetime Emmy Awards, în 2010, pentru coloana sonoră, îi are în rolurile principale pe Winona Ryder și Barry Pepper.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronica de film... cu Cătălin Anchidin: Parasite, The Addams Family și CountDown

acum 13 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă cronică de film pentru această săptămână: Parasite, The Addams Family și CountDown.

Neatza cu Răzvan și Dani. Recomandări pentru weekendul 26 - 27 octombrie 2019. Cum îți poți petrece timpul liber

acum 17 zile

Lucsandra Săndulescu, reporterul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 26 - 27 octombrie 2019.

Like a Star. Scenă de film regizată de Tavi! Nicoleta: Dacă pui mâna pe fete, eu îmi dau demisia

acum 18 zile

Implicarea lui Tavi amuză audiența, iar camerele surprind imaginea de ansamblu. Toți concurenții implicați în film se simt deja super staruri.

Profu’ de engleză, pus să aleagă între visul său de a deveni actor și dragostea pentru elevii săi

acum 19 zile

Vineri, la Happy Channel, de la ora 20.00, puteți urmări filmul ”Rolul vieții” (”Reading Writing & Romance”).

Neatza cu Răzvan și Dani. Recomandări pentru weekendul 19 - 20 octombrie 2019. Cum îți poți petrece timpul liber

acum 24 zile

Lucsandra Săndulescu, reporterul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 19 - 20 octombrie 2019.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronică de film, cu Irina Margareta Nistor: Maleficent - Mistress of Evil, The Lighthouse și It must be heaven

acum 25 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: Maleficent - Mistress of Evil, The Lighthouse și It must be heaven.

Ce e de făcut când descoperi că ai moștenit o comoară istorică?

acum 26 zile

Casa amintirilor” (”Legally Tender aka The Thanksgiving House”) este filmul pe care îl puteți urmări vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Star Matinal. Ștefan Bănică, declarații emoționante despre Tamara Buciuceanu

acum 26 zile

„A murit Tamara. Noi îi spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea. În schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare în teatru, televiziune sau în film. Ele nu mor. Ele rămân pentru generații întregi, să le descreteasca frunțile, să le cultive. Asta...

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Imagini cu regretata artistă Tamara Buciuceanu Botez în primul său rol (Titanic Vals, 1964)

acum 26 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", imagini cu Tamara Buciuceanu-Botez în primul său rol din filmul "Titanic Vals" lansat în 1964.

Star News. Filmul Joker, record mondial de încasări. Adevărul din jurul producţiei care devine fenomen mondial

acum 31 zile

Joker, cel mai controversat film al tuturor timpurilor. A creat isterie în toată lumea. Poliţia a intervenit. Au fost evacuate cinematografe. Unii au ieşit la jumătatea filmului pentru că nu au mai suportat să se uite. Alţii au rămas fascinaţi de scenariu şi personaj. Care este...

Neatza cu Răzvan și Dani. Recomandări pentru weekendul 12 - 13 octombrie 2019. Cum îți poți petrece timpul liber

acum 31 zile

Lucsandra Săndulescu, reporterul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 12 - 13 octombrie 2019.

Ce înseamnă ”Dragoste ca la carte”? Răspunsul, vineri, de la ora 20.00, la Happy Channel

acum 33 zile

Vineri, la Happy, de la 20.00, sunteți invitați să urmăriți filmul ”Dragoste ca la carte” („Mr. Fiction aka Love by The Book”), o poveste despre... portretul bărbatului ideal?

”Totul despre sex 2”, escapada fetelor în unul dintre cele mai luxoase locuri de pe planetă

acum 33 zile

Viața într-o metropolă precum Manhattan poate fi stresantă. Și, cum ele vor să fie mereu binedispuse, cele patru prietene Carrie, Miranda, Charlotte și Samantha decid că au nevoie de o vacanță, de distracție, multă disctracție

1
2
3
4
5
»