Cautare: 1708 rezultate dupa tagul "film"

Star Matinal. Michael Keaton a început filmările la „The Asset"

acum 8 ore

Michael Keaton a ajuns pe meleagurile mioritice în urmă cu câteva zile şi s-a apucat serios de treabă. Aflat în Bucureşti, celebrul actor a început filmările la „The Asset". Zilele trecute, paparazzi noştri l-au surprins pe acesta chiar în timp ce muncea de zor, alături de o...

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronică filmelor care trebuie vizionate: Tipografic Majuscul, Bombshell și Dolittle

acum 1 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: Tipografic Majuscul, .

A cerut-o de soție doar pentru a câștiga un pariu. Urmarea...

acum 6 zile

El este genul care... ”zboară din floare în floare”. Ea are la ”activ” trei bărbați pe care i-a părăsit fix în fața altarului. El pune un pariu că o va face să-l ia de soț în nici 30 de zile de la prima lor întâlnire. Ea nu știe asta. Ce va urma?

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronica filmelor care trebuie vizionate: 1917, Knives out și The grudge

acum 6 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: 1917, Knives out și The grudge.

Liviu Vârciu a lansat trailerul celui mai nou film al său - Zăpadă, ceai şi dragoste

acum 7 zile

Liviu Vârciu a lansat trailerul celui mai nou film al său - Zăpadă, ceai şi dragoste

Neatza cu Răzvan și Dani. Nominalizarile de la Oscar 2020. Cine va câștiga titlul de cel mai bun film al anului

acum 8 zile

Au fost prezentate publicului nominalizarile de la Oscar 2020. Joker, The Irishman, Once upon a time in Hollywood, Litlle Women și 1917, peliculele nominalizate la categoria cel mai bun film.

Pierce Brosnan îți arată ”Cum să iubești ca un englez”. Duminică, la Happy Channel

acum 12 zile

O distribuție de excepție, o comedie romantică, duminică, de la 20.00, află de la șarmantul Pierce Brosnan ”Cum să iubești ca un englez” („How to Make Love Like an Englishman”).

Cum este bărbatul ideal? Este acela care îți face daruri și declarații siropoase, sau acela care…

acum 12 zile

Vineri, la Happy, de la 20.00, sunteți invitați să urmăriți filmul ”Dragoste ca la carte” („Mr. Fiction aka Love by The Book”), o poveste despre... portretul bărbatului ideal.

S-a înrolat în armată de supărare că l-a părăsit iubita. Povestea lui, vineri, la Happy

acum 20 zile

Vineri seară, la Happy Channel, veți afla povestea complicată a unui băiat, care a făcut multe lucruri… nebunești, din dragoste… sau ca urmare a dezamăgirilor pe plan sentimental.

Insomnia i-a adus împreună și tot ea i-a făcut să se îndrăgostească

acum 26 zile

Insomnia este subiectul comediei romantice pe care Happy Channel vă invită să o urmăriți sâmbătă seară, de la ora 20.00: ”Nopți albe până la Crăciun” (”No Sleep 'Til Christmas”). Un barman și o femeie de afaceri se ciocnesc, la propriu, unul de de celălalt într-un moment în care amândoi erau cu nervii întinși la maximum.

Star Matinal. Selly, rolul principal în filmul pe care l-a propus: E un vis împlinit pentru mine

acum 27 zile

Selly a împlinit recent 7 ani de când a început cariera în vlog şi face parte din distribuţia unui film românesc, unde are rolul principal. Vezi prin ce a trecut la filmări cel mai urmarit vlogger din Romania.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronica filmelor care trebuie vizionate: It must be heaven, Spies în Disguise și How the Grinch Stole Christmas

acum 29 zile

Cătălin Anchidin, specialistul pe film de la Neatza cu Răzvan și Dani, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: It must be heaven, Spies in Disguise, How the Grinch Stole Christmas

Star Matinal. Matei Dima, alias BRomania, trăieşte un altfel de Crăciun!

acum 29 zile

Matei Dima, alias BRomania, trăieşte un altfel de Crăciun! Avem un interviu în exclusivitate în care spune totul despre cel mai important proiect pentru care a muncit şi nopţi şi zile.

Star News. Alexandra Stan, despre filmuleţul cu ea goală. Cum au ajuns imaginile pe internet

acum 33 zile

Alexandra Stan ne-a acordat un interviu în exclusivitate despre filmuleţul cu ea goală, filmuleţ care a ajuns pe internet! Ce se ascunde de fapt în spatele acestei întâmplări.

Cronică celor mai bune și slabe filme, la Neatza cu Răzvan și Dani! Irina Margareta Nistor, despre Playing With Fire: Cel mai prost

acum 43 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronică de film pentru această săptămână: Fântână Adâncă, Midway și Playing With Fire.

La ce a renunțat Xonia ca să facă o carieră în muzică

acum 55 zile

Xonia ne vorbeşte despre visul american, dar şi despre vacanţele de acasă. Ce îi lipseşte cel mai mult cântăreţei, ne spune chiar ea.

De ce vrea Lino Golden să plece din România

acum 55 zile

Dacă Alex Velea a plecat în Asia Express şi Lino vrea să plece din România. Ne-a spus totul într-un interviu în exclusivitate!

Neatza cu Răzvan și Dani. Cronica de film... cu Irina Margareta Nistor: Greta, Kazakh Khanate si The third man

acum 55 zile

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronica de film pentru această săptămână: Greta, Kazakh Khanate și The third man.

Antitalent. Carmen Tănase, actriță în filmul "Analtigona"

acum 59 zile

Marea actriță Carmen Tănase, alături de trupa de umor a show-ului "AntiTalent", a pus în scenă un sketch legat de castingurile pentru un rol într-un film.

1
2
3
4
5
»