Happy People
Marlene Favela a ieșit într-o ținută adolescentină la plimbare, dar încălțările ei sunt piesa de rezistență

Publicat pe 20.12.2021 la 15:43. Actualizat pe 20.12.2021 la 19:05

Marlene Favela a îmbrăcat o ținută demnă de o adolescentă și s-a făcut remarcată imediat. Cum arată cizmele cu gentuțe aplicate pe gleznă.

Marlene Favela

Getty

Deși anii au trecut, Marlene pare că a rămas un etalon în materie de frumusețe. Actrița în vârstă de 43 de ani face furori în mediul online într-o rochie albastră care îi pune în evidență trupul de zeiță.

Marlene Favela este actrița care cucerea publicul cu rolurile sale seducătoare la începutul anilor 2000. O știi din ”Pisica Sălbatică” și din ”Zorro”, varianta mexicană a celebrei producții americane ”Masca lui Zorro”, iar acum a reușit să cucerească rețelele de socializare cu ținutele sale realmente fermecătoare.

Cum arată ținuta adolescentină a Marlenei Favela

Marlene Favela a îmbrăcat o ținută all black, însă detaliile fac diferența! Aceasta a combinat doua stiluri total diferite: casual și elegant.

Vedeta a asortat un hoodie negru cu o pereche de jeanși albaștri și o bască franțuzească, însă ghetele din picioare sunt piesa de rezistență.

View this post on Instagram

A post shared by Marlene Favela (@marlenefavela)

Citește și:

Încălțările ei au două gentuțe micuțe legate de gleznă și catarame argintii. Ținuta adolescentină a adus-o din nou în centrul atenției și s-a remarcat ca un icon în zona modei, inspirând zeci de mii de doamne și domnișoare care sunt în căutarea unui stil diferit.

View this post on Instagram

A post shared by Marlene Favela (@marlenefavela)

Marlene a apărut în 2013 ca prezentatoarea premiilor la Billboard Mexican Music Awards. La 12 decembrie 2017, Favela s-a căsătorit cu George Seely.

Citește și:

Marlene Favela, născută la 5 august 1977 în Santiago Papasquiaro, din Mexic, este model dar și actriță. În televiziunea mexicană, începând din 2013, Marlene a fost cunoscută mai ales ca Esmeralda în Zorro, La Espada y la Rosa.

În articolul

Marlene Favela a ieșit într-o ținută adolescentină la plimbare, dar încălțările ei sunt piesa de rezistență

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp