Happy People
Mauricio Islas și-a pierdut dorința de a trăi după scandalul în care a fost implicată actrița Génesis Rodríguez. Ce învățături nu a uitat actorul în prezent

Publicat pe 18.07.2023 la 14:55. Actualizat pe 18.07.2023 la 15:29

Au trecut 18 ani de când Maricio Islas a fost acuzat că ar fi abuzat-o sexual pe colega din telenovela Prisionera, actrița Génesis Rodríguez. Chiar dacă a trecut prin momente dificile, actorul a rămas mulțumit de experiență, în prezent fiind înconjurat de oameni care îl iubesc.

Mauricio Islas și-a pierdut dorința de a trăi după scandalul în care a fost implicată actrița Génesis Rodríguez

Happy Channel

Pe data de 10 martie 2004 a fost transmis primul episod al telenovelei Prisionera, acolo unde Mauricio Islas a jucat rolul de protagonist alături de Gabriela Spaic. Din distribuția de atunci au făcut parte și Diana Quijano, Gabriela Roel, Alejandro Chabán și Génesis Rodríguez.

Mauricio Islas și-a pierdut dorința de a trăi după scandalul în care a fost implicată actrița Génesis Rodríguez

A fost telenovela de debut a faimoasei Génesis Rodríguez, însă a fost și momentul în care s-a pornit un întreg scandal mediatic. La începutul filmărilor, fiica interpretului José Luis Rodríguez 'El Puma' și modelul Carolina Pérez aveau 16 ani. În iunie 2004, după o petrecere organizat în cinstea succesului telenovelei, actrița a întreținut relații sexuale cu Mauricio Islas în cadrul hotelului Oriental din Miami.

View this post on Instagram

A post shared by Mauricio Islas (@mauricioislas)

Tatăl vedetei l-a denunțat poliției pentru abuz sexual împotriva unui minor. Acesta a fost subiectul care l-a însoțit pe Mauricio Islas de-a lungul mai multor ani. În luna octombrie a anului 2022, acesta a oferit câteva declarații importante în fața prezentatorului Gustavo Adolfo Infante. În timpul conversație, a fost chestionat în legătură cu evenimentul petrecut în 2004.

Citește și:

“Am avut o situație complicată, transmisă în mediul online. Ăsta a fost un moment care m-a făcut să fiu foarte puternic. Imaginează-ți, mi-au crescut foarte multe frici, insecurități. Să-ți pierzi slujba, familia, prietenii.”, a spus actorul. A mărturisit că totul a fost revelator, actorul având probleme din copilărie cu încrederea de sine.

“M-a ajutat să-l cunosc pe Mau. Eu n-am știut că acest copil este atât de afectat, atât de vulnerabil.”, a spus actorul. A subliniat că teama lui era atât de mare încânt nu doar că avea insomnii, dar se închidea într-un dulap pentru mai multe ore.

“Era atât de mare disperarea mea încât m-am băgat într-un dulap și am rămas închis acolo. Când am ieșit trecuseră 7 ore.”, a dezvăluit actorul.

Mauricio Islas a fost urmărit ani de zile de povara unei situații din trecut

Pe când s-a ascuns în dulap, își aduce aminte că toate gândurile rele au ținut să-i întunece mintea, ba chiar a vrut să-și ia propria viață.

“M-am închis. Dintr-o dată mi-am spus: nu mai vreau să trăiesc, nu mai vreau să știu de nimic.”, a declarat Mauricio Islas. Cu toate acestea, a avut o simplă revelație care l-a ajutat să continue cu această luptă. Analizând retrospectiv, Mauricio Islas a punctat că în prezent se simte mai mult decât satisfăcut cu alegerea pe care a făcut-o. Acesta a ținut să le mulțumească celor care i-au fost alături, în special jurnaliștilor care nu au ascuns anumite fapte dintr-o poveste mult prea dureroasă.

Citește și:

A declarat că atunci când reușea să se întâlnească cu avocații, o făcea pe ascuns. De altfel, și fanii i-au fost alături cu vorbe și sfaturi, astfel că această experiență l-a ajutat să-și identifice adevărații prieteni. A semnalat că au existat mai multe schimbări în viața sa de atunci, cum ar fi divorțul de prima soție.

“Destinul voia să mă învețe. M-am întors în Mexic și am lucrat la o telenovelă.”, a spus.

În articolul

Mauricio Islas și-a pierdut dorința de a trăi după scandalul în care a fost implicată actrița Génesis Rodríguez. Ce învățături nu a uitat actorul în prezent

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp