Mauricio Islas are o fiică în vârstă de 20 de ani. Camila Islas îi seamănă leit tatălui său celebru

Publicat pe 30.09.2022 la 11:00 Actualizat pe 30.09.2022 la 09:44

Mauricio Islas se poate simți cu adevărat împlinit. Are o carieră de succes, dar și o familie frumoasă. Fiica sa Camila a împlinit recent 20 de ani, mai multe fotografii fiind lăsate de actor în mediul online.

Mauricio Islas poartă o cămașă albă și un sacou albastru, dar și cravată roșie

Mauricio Islas, pe covorul roșu

Getty Images

Mauricio Islas se numără printre cele mai reprezentative nume ale telenovelelor de succes ale anilor 2000. A continuat să rămână în lumina reflectoarelor, însă și-a dedicat timpul și creșterii copiilor săi. La momentul actual, fiica sa Camila în vârstă de 20 de ani este o adevărată domnișoară. Tată a trei copii, acesta a reușit să îmbine cu succes atât viața profesională, cât și cea personală.

Mauricio Islas are o fiică în vârstă de 20 de ani

Mauricio Islas este mândrul tătic a trei copii. Înainte de venirea pe lume a singurului său băiat pe nume Emiliano, actorul a fost tată de fetiță, mai precis a primei născute Camila. Acum tânăra are 20 de ani și se mândrește cu frumusețea sa în mediul online. Pe contul personal de Instagram, aceasta spune despre sine că este scriitoare și are peste 4 mii de abonați pe pagina sa. De cele mai multe ori, Mauricio Islas este cel care îi lasă tinerei comentarii în mediul online.

Camila Islas este rodul iubirii dintre actor și fosta sa soție, Patricia Villasana. Aceasta s-a născut pe 3 mai 2002. Conform Univision.com, chiar din spusele actorului, acesta s-a îndrăgostit prima oară cu adevărat chiar de fiica sa. Fotografiile postate pe internet stau mărturie a iubirii pe care actorul i-o poartă fiicei sale. Cei doi au călătorit împreună în Europa, dar și în țara natală și au lăsat în urmă doar amintiri frumoase.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, la fiecare aniversare sau reușită a tinerei, Mauricio Islas a ținut să posteze momente alături de aceasta, dar să și îi dedice fiicei sale cele mai emoționante mesaje cu putință. Cea mai recentă apariție a celor doi este în cadrul absolvirii liceului pe care Camila l-a urmat. Nu lipsesc nici fotografiile în care cei trei copii ai actorului se află împreună, unul lângă celălalt.

Citește și: Diletta Leotta, fotografie rară alături de mama sa. Asemănarea dintre cele două este izbitoare. Dovada că frumusețea este o moștenire reală

“Fiica mea, ai ajuns la capătul unui ciclu foarte important. E o etapă plină de succes în viața ta, asta pentru că ai trăit experiențe noi ce te-au transformat cu adevărat într-o femeie ce poate să înfrunte viața în adevăratul sens al cuvântului, atât personal, cât și profesionale.

Efortul și dedicarea ta sunt semne ale admirației mele pentru tine și sunt sigură că întotdeauna îți vor aduce succese ce îți vor ajunge la inimă. Știu că au existat și zile grele, dar tu nu te-ai oprit din a-ți urma visele. Știu că ai putea de a înfrunta viața, te iubesc.”, a scris Mauricio Islas pe 20 iunie 2021.

Cine este Camila, fiica actorului Mauricio Islas

În ciuda diferenței de vârstă dintre Camila și frații săi mai mici, aceasta nu ezită să apară în fotografii alături de aceștia. Deși nu a urmat pașii tatălui său ca și actriță, acest lucru nu înseamnă că tânăra s-a îndepărtat de domeniul artistic.

Citește și: Mara Oprea uimește cu o apariție splendidă într-un top cu decolteu adânc. Ce ținută specială a îmbrăcat actrița din Adela

De altfel, Camila este pasionată de muzică, scris și citit. La momentul actual studiază în New York în cadrul Colegiului de Arte. De-a lungul timpului, aceasta a împărtășit cu urmăritorii săi momente inedite din studenție, dar și clipe frumoase petrecute alături de cei dragi. În cele mai multe dintre imagini, fanii i-au mărturisit că seamănă cu tatăl său, celebrul actor Mauricio Islas.

În articolul

Mauricio Islas are o fiică în vârstă de 20 de ani. Camila Islas îi seamănă leit tatălui său celebru

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x