Happy People
Merve Dizdar și Cihangir Ayger s-au căsătorit. Cine este bărbatul care o face fericită pe faimoasa vedetă

Publicat pe 07.09.2024 la 21:30. Actualizat pe 06.09.2024 la 23:15

Merve Dizdar și Cihangir Ayger s-au căsătorit într-o ceremonie simplă, înconjurați de prieteni. Ce rochie de mireasă a îmbrăcat vedeta.

Merve Dizdar și Cihangir Ayger s-au căsătorit

Getty Images

Faimoasa actriță Merve Dizdar și Cihangir Ayger și-au unit recent destinele. Faimoasa actriță și omul de afaceri formează un cuplu de ceva vreme și s-au căsătorit într-o ceremonie simplă.

Merve Dizdar și Cihangir Ayger s-au căsătorit

După ceremonie, cuplul a sărbătorit alături de familie și prietenii apropiați, iar martorii au fost Numan Atay și Ayşegül Karacan. Coafura actriței a fost realizată de către Ibrahim Zengin, machiajul a fost făcut de către Hidayet Korkmaz și întreg stylingul de către Rutkay Öziş. Nimic nu fost lăsat astfel la voia întâmplării. Merve Dizdar are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe.

View this post on Instagram

A post shared by High Class Dergi (@highclassdergi)

Cele mai recente dintre acestea sunt prezențele ale sale pe scenă, momente inedite din viața profesională și alte colaborări de acest gen. Rochiile pe care Merve Dizdar le-a îmbrăcat atât la nuntă cât și la petrecerea care a urmat după ceremonie au fost create de către Nihan Peker.

Aceasta a reușit să câștige un loc în inimile tuturor cu performanța sa magnifică în serialul Masumlar Apartmanı – Blocul nevinovaților. Se pare că cei doi îndrăgostiți din prezent nu sunt la prima căsătorie. Astfel, știu cum funcționează lucrurile în acest senz.

Citește și:

Merve Dizdaz a mai îmbrăcat rochia de mireasă din 2018 până în 2021 la brațul actorului Gürhan Altundaşar. De asemenea, Cihangir Ayger a mai fost căsătorit cu Elif Boyner. Deși nu face partea din lumea celebrităților, acesta a reușit să o cucerească pe actriță și să formeze cu adevărat un cuplu de succes. Îndrăgostiții vor pleca în Japonia pentru luna de miere, așa cum arată ziarele din Turcia.

Extrem de entuziasmată de ceea ce se întâmplă, actrița a uitat un detaliu foarte important, chiar numele său. Atunci când s-a despărțit de Gürhan Altundaşar, a căutat un motiv pertinent pentru care a luat această decizie în 2018 și a explicat totul ulterior.

“Am vorbit cu Gürhan și am decis să rămânem prieteni. Pe lângă asta, ceea ce s-a spus despre noi ulterior nu are nicio valoare. Nu mai faceți asta. E o perioadă dificilă deja. Nici eu nici el nu am înșelat. Nu ne-am oferit dragostea altor persoane. Este pur și simplu finalul.”, a anunțat aceasta.

Adevărul despre presupusa sarcină a faimoasei Merve Dizdar

Datorită timpului scurt în care s-au petrecut lucrurile, s-a zvonit că actrița Merve Dizdar ar fi însărcinată. Astfel, mai multe zvonuri au început să apară în mediul online după aceea. În 2021, la scurtă vreme după divorț, Merve Dizdar a început o relație cu actualul său soț. Căsnicia tuturor i-a luat prin surprindere pe toți, astfel că acum se crede faptul că este vorba despre o posibilă sarcină.

Citește și:

“E normal, e convenabil pentru că s-a întâmplat dintr-o dată. Dacă ar fi așa, v-aș spune. Dacă sunt norocoasă, vreau să se întâmple în viitor, da. Acum muncesc foarte mult, am multe de făcut.”, a declarat actrița, arată yenialanya.com.

Merve Dizdar a câștigat în 2023 premiul pentru Cea mai bună actriță în cadrul Festivalului de film de la Cannes.

În articolul

Merve Dizdar și Cihangir Ayger s-au căsătorit. Cine este bărbatul care o face fericită pe faimoasa vedetă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp