Grație succesului pe care l-a înregistrat la Cannes, Merve Dizdar a reușit să o detroneze pe faimoasa Demet Özdemir în cel mai recent top. Cum arată cifrele

Publicat pe 05.06.2023 la 11:39 Actualizat pe 05.06.2023 la 12:28

Cu toate că Demet Özdemir a reușit să impresioneze cu cel mai nou rol în serialul “Numele meu este Farah”, faptul că Merve Dizdar a câștigat un premiu în cadrul Festivalului de film de la Cannes a schimbat complet lucrurile în cel mai recent top.

Merve Dizdar poartă o rochie lungă cu mâinile lungi și Demet Ozdemir poartă un sacou negru și zâmbește

Merve Dizdar a reușit să o detroneze pe faimoasa Demet Özdemir în cel mai recent top

Getty Images/ Profimedia Images

Demet Özdemir a reușit să impresioneze fără doar și poate cu rolul din Numele meu este Farah. O revenire spectaculoasă a vedetei pe micile ecrane. A reușit să formeze un cuplu excelent cu Engin Akyürek, fiind printre cei mai apreciați actori în prezent. Suportul pe care cei doi l-au primit în mediul online nu a putut fi trecut cu vederea.

Merve Dizdar a reușit să o detroneze pe faimoasa Demet Özdemir în cel mai recent top

În lista realizată de cei de la AdbaTV, Demet Özdemir a reușit să se mențină în ultimele săptămâni pe primul loc la categoria “cea mai populară actriță”. Cu toate acestea, lucrurile au început să se schimbe în săptămâna 23 – 29 mai, atunci când Merve Dizdar a câștigat premiu pentru cea mai bună actriță în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost o surpriză uriașă pentru toată lumea, iar cifrele din social media s-au schimbat imediat. Cu un punctaj de 65.500, Merve Dizdar se află acum pe primul loc în topurile preferințelor fanilor. În ceea ce o privește pe Demet Özdemir, aceasta are 43.400, fiind pe locul doi. Astfel, postările despre Merve Dizdar au început și ele să se înmulțească pe rețelele sociale.

Citește și: Care este motivul pentru care personajul lui Engin Akyürek este atât de popular în “Numele meu este Farah”. Demet Özdemir joacă rolul de protagonistă

Acum mai rămâne de văzut ce vor face Sıla Türkoğlu, Afra Saraçoğlu și Su Burcu Yazgı Coşkun în topul de săptămâna viitoare. Demet Özdemir a finalizat proiectul Numele meu este Farah ceea ce cu siguranță îi va afecta poziționarea în topurile ce vor urma. Se știe totuși că nu ea a fost cea care trebuia să împartă platourile de filmare cu Engin Akyürek.

Aslı Enver este actrița ce s-a retras din cadrul proiectului, odată ce a aflat că va deveni mămică. Cu toate acestea, surpriza plăcută realizată de faimoasa Demet Özdemir a reușit să provoace entuziasm.

Cine este Merve Dizdar, actrița din Turcia care a câștigat un premiu la Cannes

Merve Dizdar este prima actriță din Turcia care a reușit să câștige un premiu în cadrul Festivalului Internațional de film de la Cannes. Cu toate acestea, în țara sa natală a iscat o adevărată furtună după ce a oferit discursul în fața tuturor.

Fanii săi s-au împărțit astfel în două tabere de atunci. Născută pe 25 iunie 1986, a fost căsătorită cu Gürhan Altundaşar între 2018 și 2021. Este absolventă a Çanakkale Onsekiz Mart University, departamentul de actorie. Și-a început cariera în cadrul Semaver Company și a continuat în cadrul Craft Theatre.

Citește și: Demet Özdemir a detronat-o pe Sıla Türkoğlu în cel mai recent top. Actrița din “Numele meu este Farah” a devenit preferata tuturor

Debutul cinematografic a avut loc în anul 2011 în “Zgomot în noapte” ( Bir Ses Böler Geceyi ) alături de Cem Davran. Au urmat proiecte profesionale ce s-au întins pe parcursul anilor, până în prezent. Premiul de la Cannes s-a adăugat astfel în palmaresul vedetei din Turcia, dată fiind participarea sa în cadrul About Dry Grasses.

Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea o arată fără machiaj pe chip, naturală, fiind o apariție la fel de inedită.

În articolul

Grație succesului pe care l-a înregistrat la Cannes, Merve Dizdar a reușit să o detroneze pe faimoasa Demet Özdemir în cel mai recent top. Cum arată cifrele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x