Happy People
Mesajul Oanei Moșneagu după difuzarea primului episod din sezonul 3 Adela. Ce spune despre personajul său, Andreea

Publicat pe 28.01.2022 la 16:04. Actualizat pe 28.01.2022 la 16:25

Primul episod din sezonul 3 Adela a adus multe răspunsuri căutate de telespectatori după sfârșitul sezonului 2. Fanii serialului au putut afla că Andreea și Adela au rămas în viață, însă antagonista și-a pierdut copilul, iar Stela a murit împușcată. Care a fost prima reacție a Oanei Moșneagu.

Oana Moșneagu

Antena 1

Imediat după ce primul episod din sezonul 3 Adela a fost difuzat, reacțiile actorilor pe social media nu au întârziat să apară. Aceștia au urmărit fiecare în parte serialul și și-au arătat entuziasmul pe rețelele de socializare.

Când mulți își puneau întrebarea dacă Oana Moșneagu va mai apărea în serial, aseară au putut afla tragedia prin care a trecut personajul său, Andreea, care a salvat viața surorii sale, dar și-a pierdut fetița, ajungând la spital cu plagă prin împușcare.

Actrița. foarte activă pe rețelele de socializare, a făcut o postare și a publicat o imagine pe care fanii nu au avut ocazia să o vadă.

Ce reacția a avut Oana Moșneagu după difuzarea primului episod din sezonul 3 Adela

Serialul Adela se bucură de un succes răsunător. Cel de-al treilea sezon Adela - „Ce-i al tău e şi al meu” a avut premiera aseară la Antena 1 și a fost lider detaşat de audienţă seara trecută, 27 ianuarie 2022, la Antena 1.

După o binemeritată pauză, telespectatorii au aflat în sfârşit aseară pe cine a nimerit glonţul tras de către senatorul Iftimie la finalulul ultimului episod al sezonului doi. Dramatica scenă a împușcăturii, care a lăsat aproape 2 milioane de telespectatori cu sufletul la gură și mai multe întrebări fără răspuns a fost elucidată aseară.

Oana Moșneagu a scris pe rețelele de socializare: “Dacă ați crezut că poate scăpați de Andreea, nu, nu, nu!She is baack Cum vi s-a părut începutul nostru de sezon?”

View this post on Instagram

A post shared by Oana Mosneagu (@oana_mosneagu)

Tot aseară, o veste uimitoare i-a luat prin surprindere pe telespectatori: Adela şi Mihai află că vor avea un copil. „Încă nu îmi vine să cred!”, a mărturisit ea emoţionată. Nu a apucat însă să se bucure pe deplin de veste, când a aflat că Andreea şi-a revenit din comă: „Fetița mea nu mai e... Ultima dată era aici. O simțeam cum mișcă și când m-am trezit...”.

În articolul

Mesajul Oanei Moșneagu după difuzarea primului episod din sezonul 3 Adela. Ce spune despre personajul său, Andreea

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp