Happy People
Motivul pentru care Christian Chávez, Maite Perroni și Christopher Uckermann sunt intens criticați de fanii RBD

Publicat pe 10.10.2024 la 08:58. Actualizat pe 10.10.2024 la 10:21

Celebrii artiști Christian Chaves, Maite Perroni și Christopher Uckermann au fost intens criticați de fanii trupei RBD pe rețelele de socializare.

RBD

Profimedia

Pe data de 4 octombrie celebra formație RBD a împlinit 20 de ani de la lansarea lor în lumea muzicii, dar și de la premiera telenovelei Rebelde.

Anahi și Dulce Maria au făcut postări pe conturile lor de Instagram despre acest eveniment important din viața lor de artiste. Cele două cântărețe au publicat video-uri emoționante cu personajele lor din telenovelă, Mia Colucci și Roberta Pardo.

Christian Chaves, Maite Perroni și Christopher Uckermann, intens criticați de fani

Cu toate acestea, Christian Chavez, Maite Perroni și Christopher Uckermann au scris pe rețelele de socializare doar despre cum s-a soluționat cazul lor cu fostul manager al trupei, Guillermo Rosas.

Citește și:

Acest lucru a făcut milioane de fani ai trupei RBD și ai telenovelei Rebelde să îi critice pe 3 dintre membrii trupei că nu au dorit să sărbătorească această zi importantă din carierele lor așa cum se cuvine.

View this post on Instagram

A post shared by Anahi (@anahi)

Mai mult decât atât, Christian Chavez le promisese fanilor trupei că pe 4 octombri vor sărbători împreună World RBD Day și că le pregătește multe surprize, dar când ziua a venit, artistul nu a mai postat nimic despre asta.

Fanii au fost deranjați de atitudinea lui Christian Chavez și chiar revoltați pentru că el împreună cu Christopher Uckermann și Maite Perroni păreau să fie mai interesați de bani, vorbind în contiuare despre subiectul legat de procesul de judecată cu fostul manager al trupei RBD.

Nici Alfonso Herrera nu a postat absolut nimic despre această zi importantă din cariera lui, lucru care i-a deranjat pe fanii care au și lăsat comentarii legate de acest lucru.

“Cea mai gri zi a Zilei RBD, deși totul a început acum 20 de ani”

Citește și:

“Acum înțelegem de ce Anahi și Dulce nu au vrut să continue cu trupe, acum vedem cine e mai intersat de bani”

“Mi se frânge inima când văd că singura declarație este că și-au primit bani. E bine că s-a întâmplat asta, dar ne doream să vedem mai mult de atât”.

Acestea au fost doar câteva dintre comentariile fanilor care chiar au fost revoltați de gesturile celor 3 artiști Christian Chavez, Maite Perroni și Christopher Uckermann.

View this post on Instagram

A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria)

Fostul manager al tupei RBD, Guillermo Rosas, a declarat că s-a ajuns la o înțelegere în instanță cu doar câțiva dintre membrii trupei, reușind astfel să pună capăt neînțelegerilor și conflictului care a durat aproape 1 an.

Se pare că această înțelegere a fost negociată între fostul manager și membrii trupei printr-un process, iar rezultatul a coincis cu aniversarea de 20 de ani a trupei.

Citește și:
În articolul

Motivul pentru care Christian Chávez, Maite Perroni și Christopher Uckermann sunt intens criticați de fanii RBD

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp