Happy People
Natalia Duran, diagnosticată cu o boală gravă

Publicat pe 10.03.2021 la 11:26. Actualizat pe 10.03.2021 la 11:44

La doar 37 de ani, cunoscuta actriță și fotomodel, Natalia Duran, a fost diagnosticată cu o boală gravă. Vedeta spune că ia acest lucru ca pe o lecție de viață și rămâne optimistă în privința șanselor sale de vindecare. Cu toate acestea însă, mama ei s-a stins din viață după ce a suferit de aceeași afecțiune.

Natalia Duran suferă de cancer

Getty Images

Cunoscută drept mereu veselă și plină de viață, actrița născută în orașuș Santiago de Cali, Columbia, a luat pe toată lumea prin surprindere, cu ultimul său videoclip postat pe Instagram. Fanii au văzut-o mereu drept o persoană activă, pasionată de călătorii, modă și sport.

Din nefericire, ultima dată Natalia Duran le-a vorbit tuturor chiar de pe patul de spital. Artista a izbucnit în lacrimi, în timp ce a mulțumit familiei și persoanelor dragi, pentru faptul că îi țin companie și îi oferă tot sprijinul necesat, în această perioadă dificilă pe care o traversează.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Natalia Duran (@nataduranv)

Actrița columbiană, diagnosticată cu o boală gravă

Natalia Duran s-a remarcat pe micile ecrane, prin rolurile sale din telenovele precum „Secretos del paraíso”, „A corazón abierto” și „Tiro de Gracia”. De asemenea, este mămică a trei copii: Mía Durán, Dante Gilibert, Nina Durán.

La doar 37 de ani, când toate păreau să îi surâdă, medicii i-au pus un diagnostic cumplit. De pe patul său de spital, cu o branulă lăsată la vedere, actrița și modelul columbian a mărturisit în fața a jumătate de milion de urmăritori, pe rețelele de socializare, că are cancer.

În aceeași filmare, ea a explicat și de ce, anterior, a luat decizia de a se deconecta pentru o vreme de pe rețelele de socializare și de a rupe astfel orice legătură cu admiratorii săi. Așa cum era de așteptat, corpul său a suferit numeroase transformări datorate bolii, iar artista chiar s-a temut că va muri.

„Există multe lucruri care se întâmplă cu corpul meu. Am fost diagnosticată cu cancer. Am cancer la tiroidă și gât și trebuie să fiu operată pentru a afla exact ce tip de cancer este și, în afară de asta, am avut nevoie și de o transfuzie, deoarece hemoglobina mea era la pământ. Am sperat și sper într-un miracol.”, a spus ea.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Natalia Duran (@nataduranv)

Protagonista videoclipului piesei „ La camisa negra” a lui Juanes a explicat că a avut o reacție adverstă la transfuzie și că ultimele luni au fost dificile, atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere emoțional, scrie People en Espanol.

Modelul și-a făcut însă timp să răspundă la întrebările fanilor săi și să le mulțumească celor dragi pentru modul în care i-au fost alături, în fiecare clipă.

Cu lacrimi în ochi, Natalia Duran le-a reamintit tuturor că ea și-a pierdut mama, tot în urma cancerului.

„Cum este să trăiești o veste de acest gen? Este de nedescris.Un tsunami de stări de spirit diferite în fiecare secundă pe care nu le poți controla. (...) Prietenii mei au fost aici, mă sună de trei ori pe zi, mă încurajează și îmi trimit citate motivaționale.”, a mai adăugat actrița, în videoclip.

În ciuda circumstanțelor, ea încearcă din răsputeri să rămână o persoană pozitivă. Se concentrează, în principal, pe meditație și vindecare spirituală. Înțelege că această experiență este o lecție de viață și se simte privilegiată, gândindu-se că există oameni care se află în situații și mai grave.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Natalia Duran (@nataduranv)

Citește și:
În articolul

Natalia Duran, diagnosticată cu o boală gravă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp