Happy People
Natalia Oreiro a postat o fotografie înduioșătoare cu ea când era doar un copil și cu mama sa

Publicat pe 25.02.2022 la 19:33. Actualizat pe 25.02.2022 la 20:17

Natalia Marisa Oreiro Iglesias făcea furori în 2012 cu rolul din telenovela "Înger sălbatic", iar în prezent a rămas întipărită în mintea oamenilor drept un artist și un actor complet. Mulți o știu la maturitate, însă puțini știu cum arăta în copilărie.

Natalia Oreiro

Profimedia

Natalia Marisa Oreiro Iglesias, cunoscută pe numele de scenă Natalia Oriero, s-a născut pe 19 mai în Montevideo, Uruguay, iar cariera de succes și-a început-o în telenovele, iar din 2008 s-a decis să se reprofileze și să joace în filme. În 2012, La Nación a numit-o regina telenovelelor.

Cum arăta în copilărie Natalia Oreiro

Dacă în prezent frumusețea sa este sclipitoare, în copilărie, artista era cu totul specială. Candoarea vârstei încununa trăsăturile unice și o făcea să fie foarte specială.

Artista a postat imaginea cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, căreia i-a transmis un călduros "La mulți ani".

Încă de la vârsta inocenței, Natalia Oreiro atrăgea atenția asupra sa, iar la maturitate nici nu este de mirare că a devenit un star internațional.

View this post on Instagram

A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

Natalia Marisa Oreiro pe culmile succesului în telenovele și muzică

Artista a început să studieze artele teatrale la vârsta de 8 ani, iar până la vârsta de 16 ani a apărut în numeroase reclame. Natalia Oreiro o avea ca idol pe Xuxa, iar la vârsta de 14 ani a reușit să devină una dintre dansatoarele ei, fiind aleasă dintre 10 mii de concurenți.

Citește și:

La finalul anilor 90, cântăreața făcea senzație cu aparițiile sale și era una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele din România. A jucat numeroase roluri, printre care și cel al lui Milagros din "Înger Sălbatic", care i-a adus succesul în industria fimului.

View this post on Instagram

A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

Natalia Oreiro, cunoscuta cântăreață și actriță de telenovele, arată de-a dreptul fenomenal. Timpul pare să fi fost extrem de blând cu trupul artistei și grija pe care a purtat-o se poate observa în aparițiile sale care te lasă cu gura căscată.

Citește și:
În articolul

Natalia Oreiro a postat o fotografie înduioșătoare cu ea când era doar un copil și cu mama sa

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp