Happy People
Natalia Oreiro a publicat un videoclip rar cu fiul său Merlin. Cât de mare a crescut băiatul celebrei actrițe

Publicat pe 31.05.2023 la 20:14. Actualizat pe 31.05.2023 la 21:28

Natalia Oreiro publică rar imagini din intimitatea familiei sale, însă de curând a împărtășit cu fanii ei un videoclip emoționant în care apare alături de fiul ei.

Natalia Oreiro

Profimediaimages.ro

Natalia Oreiro este căsătorită cu Ricardo Mollo încă din 2002 și au împreună un băiat de 11 ani pe nume Merlín Atahualpa Mollo. Actrița arată lumii foarte rar imagini cu fiul său pentru că încearcă să-l protejeze de expunerea la un public atât de numeros la o vârstă fragedă.

Imagini emoționante cu Merlin, fiul Nataliei Oreiro. Ce mesaj a transmis actrița din "Înger Sălbatic"

Faimă, bani, muncă, premii și recunoaștere. Natalia Oreiro le are pe toate și totuși a lăsat la o parte orice pentru a publica pe rețelele de socializare un videoclip cu cel mai important om din viața sa: fiul ei.

"Și universul se oprește", a scris actrița despre momentul special, când fiul său o îmbrățișează. Natalia Oreiro a reușit să-și înduioșeze fanii cu mesajul lăsat pe rețelele de socializare pentru fiul său, Merlin.

View this post on Instagram

A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

Citește și:

Natalia Oreiro este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele din lume. Aceasta a atins succesul prin intermediul serialului „Înger sălbatic”, difuzat pe micile ecrane în urmă cu 21 de ani în România.

View this post on Instagram

A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

Natalia Marisa Oreiro Iglesias este cântăreață, compozitoare, actriță și fotomodel uruguayan de origine galiciană. După o carieră îndelungată în lumea cinematografiei, actrița s-a reprofilat în anul 2008, conform sursei Impact. În 2019 actrița și-a făcut debutul și în lumea televiziunii, devenind vedetă TV prin intermediul emiusiunii ”Got Talent Uruguay.

În articolul

Natalia Oreiro a publicat un videoclip rar cu fiul său Merlin. Cât de mare a crescut băiatul celebrei actrițe

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp