Happy People
Natalia Oreiro, celebra actriță din telenovele, pozează ca o felină într-un body cu print de leopard. Imaginea care a cucerit publicul

Publicat pe 23.09.2022 la 11:52. Actualizat pe 23.09.2022 la 12:04

Natalia Oreiro, celebra actriță din telenovele, este extrem de versatilă în carieră și îi place la nebunie să combine fashionul cu cinematografia! Model în toată regula, Natalia Oreiro pozează ca o felină într-un body cu print de leopard. Imaginea care a sucit mințile fanilor.

Natalia Oreiro

Getty Premium

Actrița uruguayană a făcut furori în anii 2000 cu prezența sa pe micile ecrane. Ea a intrat în casele Românilor cu multe producții de succes și a reușit să se mențină în topul preferințelor multi ani! Cariera sa s-a ramificat de-a lungul timpului si a devenit inclusiv designer, iar imaginea este chiar ea!

Fotografiile sale din mediul online fac deliciul fanilor de pretutindeni, care sunt încântați să o vadă pe actrița lor preferată în diverse ipostaze, ca un adevărat model. De curând, ea a propus doamnelor și domnișoarelor o ținută de-a dreptul spectaculoasă și a pozat ca o felină!

Natalia Oreiro surprinde cu o apariție lipsită de inhibiții. Cum arată body-ul cu imprimeu de leopard

Actrița arată impecabil și se mândrește cu trupul său armonios și lipsit de imperfecțiuni la vârsta de 44 de ani. Body-ul îi vine perfect, iar ipostaza în care a fost pozată a atras atenția tuturor.

View this post on Instagram

A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

Natalia Oreiro este una dintre cele mai cunoscute actrițe pe plan internațional, care a reușit să-și construiască o carieră impresionantă, atât în cinematografie, cât și în modă. Este remarcată pentru aparițiile fără cusur și pentru creațiile sale vestimentare impecabile, care pot fi văzute de către admiratori pe rețelele sale de socializare.

Citește și:

Natalia Oreiro a revenit în lumea telenovelelor cu un proiect Telefe numit "Entre Caníbales" în 2015. Ea a interpretat rolul unei femei care caută răzbunarea, după ce a fost victima a numeroase abuzuri ani de zile.

Citește și:
În articolul

Natalia Oreiro, celebra actriță din telenovele, pozează ca o felină într-un body cu print de leopard. Imaginea care a cucerit publicul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp