Natalia Oreiro reproduce celebra scenă cu Marilyn Monroe. A lăsat vântul să se joace cu fusta ei și a făcut deliciul fanilor de pretutindeni

Publicat pe 01.09.2022 la 20:50 Actualizat pe 01.09.2022 la 21:13

Natalia Oreiro și-a surprins fanii cu ultima apriție în care reproduce o scenă celebră a regretatei Marilyn Monroe | VIDEO.

Natalia Oreiro

Getty

Natalia Oreiro a fost, în anii '90, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele din România. Rolul Milagros din "Înger Sălbatic" i-a adus faimă în toată lumea, iar mai apoi Natti a cunoscut succesul și pe plan muzical.

Natalia Oreiro, ca o veritabilă Marilyn Monroe

Natalia Oreiro este una dintre cele mai celebre actrițe recunoscută la nivel mondial datorită producțiilor celebre la care a luat parte, între care cea mai răsunătoare fiind Înger sălbatic. De-a lungul timpului ea a reușitsă rămânăîntipărită în memoria oamenilor ca fiind o vedetă în adevăratul sens al cuvântului, meditând cu desăvârșire statutul de celebritate

Natalia Oreiro pare că produce celebra scena cu Marilyn Monroe a cărei fustă s-a ridicat în timpul filmărilor și a devenit un moment iconic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Natalia Oreiro s-a jucat ca o felină în fața obiectivului camerei. Actrița din “Înger Sălbatic” face furori

Natalia Oreiro mulțumește în limba rusă pentru acordarea cetățeniei ruse

Cântăreaţa şi actriţa uruguayană Natalia Oreiro a mulţumit marţi în limba rusă pentru acordarea cetăţeniei de către preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, relatează EFE.

"Vreau să mulţumesc Rusiei şi întregului său popor pentru această mare onoare. Relaţia noastră se bazează pe peste 20 de ani de dragoste. Şi simt că această legătură va deveni şi mai puternică", a spus Oreiro pe contul său de pe reţeaua de socializare Vkontakte, potrivit Agerpres.

Oreiro, care vizitează periodic Rusia şi este foarte populară în această ţară pentru rolurile sale din diferite telenovele, a depus cererea pentru obţinerea cetăţeniei ruse în iunie 2016.

Cu ocazia Zilei Naţionale a Rusiei, marcată pe 12 noiembrie, artista a postat un mesaj pe Twitter purtând pe cap un "kokoshnik"de culoare roşie, un acoperământ tradiţional rusesc, pentru a-i felicita pe ruşi cu ocazia acestei sărbători şi asigurând că "Rusia este şi patria mea".

Citește și: Ce înălțime și ce greutate are Natalia Oreiro, celebra actriță din "Înger Sălbatic". Ce sume are în cont la ora actuală celebritatea

În 2018 artista a înregistrat un cântec pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, iar în 2019, cu ocazia turneului său "Unforgettable", a susţinut concerte în 13 oraşe ruseşti.

În ultimii ani, Putin a acordat cetăţenia rusă în procedură de urgenţă unor personalităţi, precum actorul francez Gerard Depardieu sau actorul american Steven Seagal.

În articolul

Natalia Oreiro reproduce celebra scenă cu Marilyn Monroe. A lăsat vântul să se joace cu fusta ei și a făcut deliciul fanilor de pretutindeni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x