Happy People
Natalia Oreiro, dezarmantă cu pieptul dezgolit, într-un pictorial incendiar. Natti, așa cum nu ai mai văzut-o

Publicat pe 14.05.2023 la 12:07. Actualizat pe 14.05.2023 la 12:15

Natalia Oreiro a bifat o apariție care taie răsuflarea. Actrița nu se dezminte de aparițiile iconice, iar de această dată și-a surprins comunitatea cu un pictorial incendiar.

Natalia Oreiro

Profimediaimages.ro

Fără doar și poate Natalia Oreiro știe cum să-și țină publicul în priză. Este una dintre cele mai spectaculoase vedete din lumea filmului și o figură greu de trecut cu vederea.

Natalia Oreiro, apariție ravisantă cu pieptul dezgolit într-un colaj de imagini de pe rețelele de socializare

Nu doar actoria este specialitatea sa, ci și moda. Fanii au putut observa că în ultimul an Natalia Oreiro s-a făcut remarcată în lumea fashionului fiind tot mai prezentă în ședințele foto profesionale ale marilor branduri cărora le îmbracă ținutele.

View this post on Instagram

A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

Citește și:

Natalia Oreiro este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din toate timpurile, care a cucerit lumea cinematografiei încă de la o vârstă fragedă. Acum, ajunsă la vârsta de 45 de ani pare să fie tot aceeași Natty pe care fanii au cunoscut-o la începutul anilor 2000. Aparițiile sale sunt de-a dreptul spectaculoase.

Artista în vârstă de 45 de ani se laudă cu o formă fizică de invidiat. Și pentru că vrea să arate tuturor cât de mult se mândrește cu fizicul său, Natalia Oreiro nu ezită să-și etaleze formele voluptoase pe rețelele de socializare.

Natalia Marisa Oreiro Iglesias este o cântăreață, compozitoare, actriță și fotomodel uruguayan de origine galiciană, care s-a dezvoltat și a petrecut cea mai mare parte a carierei sale în Argentina.

În articolul

Natalia Oreiro, dezarmantă cu pieptul dezgolit, într-un pictorial incendiar. Natti, așa cum nu ai mai văzut-o

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp