Happy People
Nesrin Cavadzade surprinde cu o rochie transparentă. Actrița a primit un premiu important în cariera sa

Publicat pe 18.10.2024 la 20:38. Actualizat pe 18.10.2024 la 20:28

Nesrin Cavadzade a apărut din nou în atenția fanilor cu cea mai recentă ținută purtată în cadrul unui eveniment. Aceasta a îmbrăcat o rochie transparentă și mulți i-au apreciat stilul, dar și trupul perfect.

Nesrin Cavadzade surprinde cu o rochie transparentă

Instagram

Actrița de origine turcă a reușit să impresioneze fanii cu cele mai recente apariții în proiectele pe care le-a susținut. În mediul online publică fotografii impesionante, atât din viața personală cât și din cea profesională. Recent a participat în cadrul unui eveniment acolo unde a câștigat un premiu important pentru cariera sa.

Nesrin Cavadzade surprinde cu o rochie transparentă

Printre serialele în care a jucat se numără Küçük Ağa', 'Our Story', 'Aşk Tesadüfleri Sever 2', 'Yasak Elma', 'Üç Kuruş' și 'My Magnificent Life'. Nu doar că este o actriță recunoscută, dar și-a dovedit talentul și ca model. Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe. Premiul pe care l-a câștigat recent a venit din partea publicului. Fanii care o îndrăgesc încă de la început nu au lăsat-o nici de această dată.

View this post on Instagram

A post shared by nesrin cavadzade (@nesrin.cavadzade)

“Mulțumesc mult pentru votul publicului. Vreau doar să mă aflu mereu pe primul loc atunci când vine vorba de fanii mei.”, a transmis aceasta pe rețelele sociale. Curajoasă în ceea ce privește ținutele, nu s-a sfiit niciodată să-și dezvăluie inspirația care o ajută să creeze în fiecare zi noi combinații.

A dezvăluit că nu are nicio operație estetică, însă de-a lungul timpului a practicat sport care i-a modelat corpul și a reușit să o aducă în punctul în care este astăzi. Comentariile internauților nu au întârziat să apară.

Citește și:

“Frumoasa mea parteneră”, “Există o parte care explică de ce a câștigat acest premiu”, “Ești o femeie căreia îi stă bine cu părul scurt, te face mai încrezătoare”, „Foarte mândră”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Pe covorul roșu al evenimentului, actrița a oferit câteva declarații despre cel mai recent proiect profesional.

“Suntem în ultima săptămână a filmărilor. Am filmat 30 de episoade. Personajul pe care l-am interpretat este foarte amuzant. A fost pentru prima oară când am interpretat un astfel de rol. Vreau să fac comedie pentru o vreme.”, a transmis aceasta, arată takvim.com.tr.

Nesrin Cavadzade a plecat în vacanță alături de mama sa

Actrița în vârstă de 41 de ani și-a surprins fanii cu cele mai recente fotografii publicate în mediul online. După o perioadă aglomerată petrecută pe platourile de filmare, aceasta a petrecut momente de relaxare alături de mama sa. Cei mai mulți i-au apreciat trupul de invidiat, dar și ținutele de plajă extrem de îndrăznețe.

Citește și:

S-a născut în Baku și a locuit cu mama sa acolo unde a putut să-și dezvolte pasiunea pentru actorie. A declarat întotdeauna că anumite declarații făcute de celebra Marilyn Monroe i-au rămas mereu în suflet.

A câștigat nenumărate premii de-a lungul timpului, însă cu fiecare ocazie pe care a avut-o a decis că trebuie să realizeze tot mai multe la nivel profesional. Născută pe 30 iulie 1982, a jucat în cele mai importante producții realizate în Turcia. A format un cuplu cu faimosul Gökhan Alkan, însă dragostea celor doi nu a funcționat așa cum se aștepta toată lumea. Acesta este recunoscut pentru producția Kalp Atiși din 2017.

În articolul

Nesrin Cavadzade surprinde cu o rochie transparentă. Actrița a primit un premiu important în cariera sa

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp