Nesrin Cavadzade, fosta partenera a lui Gökhan Alkan formează un cuplu cu Uraz Kaygiraroglu. Ce spune presa din Turcia

Publicat pe 02.02.2024 la 10:30 Actualizat pe 02.02.2024 la 10:27

A format un cuplu pentru o lungă perioadă cu faimosul actor Gökhan Alkan. Acum se spune că este într-o relație cu Uraz Kaygılaroğlu. Care este adevărul.

Nesrin Cavadzade poartă părul lung, desprins

Nesrin Cavadzade, fosta partenera a lui Gökhan Alkan formează un cuplu cu Uraz Kaygiraroglu

Profimedia Images

Nesrin Cavadzade a revenit în atenția fanilor, de data aceasta cu zvonurile legate de o relație amoroasă. Este vorba despre o posibilă idilă cu Uraz Kaygılaroğlu. De asemenea, s-a spus că cel din urmă s-ar fi împăcat cu fosta lui parteneră.

Nesrin Cavadzade, fosta partenera a lui Gökhan Alkan formează un cuplu cu Uraz Kaygılaroğlu

Uraz Kaygılaroğlu a ținut să răspundă zvonurilor legate de viața sa amoroasă, având în vedere speculațiile apărute recent în presă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nesrin este o bună prietenă de-a mea. La fel este și Melis. Am un copil cu Melis, așa că suntem în contact permanent. De asemenea, ne place să petrecem timp împreună, în familie.”, a declarat actorul, subliniind că nu este vorba despre niciun fel de relație amoroasă.

Nesrin Cavadzade, cea care a jucat rolul principal în serialul Üç Kuruş – Trei bănuți, l-a întâlnit pe fostul partener Gökhan Alkan pe platourile de filmare ale seriei ' Yasak Elma – Prețul fericirii. Cu toate că urmau să se căsătorească, într-un final au decis să meargă pe drumuri separate ale vieții. Pe plan profesional, vedeta a decis să se implice într-un proiect profesional cu totul diferit.

Citește și: Cele mai inedite imagini cu Gökhan Alkan din “Inimă Rănită”. Cum a fost surprins actorul pe platourile de filmare

După ce o lungă perioadă de timp a ținut să rămână departe de platourile de filmare, acum totul a revenit la normal. Va juca în cel de-al doilea sezon al seriei Ay Yapım. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu și Timur Acar. Se vorbește despre viața lui Șebnem care se luptă să trăiască o viață frumoasă și să iasă din umbra trecutului. Melisa ( Nesrin Cavadzade), va apărea pentru prima dată și se așteaptă să-i surprindă pe toți cu misterul și frumusețea sa.

Într-un interviu pe care l-a acordat în luna iulie a anului 2023, vedeta a vorbit despre meseria de actriță și cum poate trece peste provocările zilnice pe platourile de filmare.

Ce spune Nesrin Cavadzade despre cariera de actriță

Actrița recunoaște că este o persoană care nu renunță ușor la obiceiurile sale. De la detergentul pe care îl folosește zilnic, până la sala de sport la care merge regulat. Până în prezent, a menționat că și-a dorit să se odihnească, așa că periaoda de pauză și-a petrecut în casa din Datça.

Citește și: Afecțiunea de care suferă Gökhan Alkan din serialul “Inimă rănită”. Detalii neștiute până acum despre celebrul actor

“Nu am lucrat la niciun serial în ultimele 12 luni, au fost momente în care am vrut să mă retrag în casa din Datça și să fie ca o vacanță. Cred că este o practică excelentă. Îmi place să trăiesc și să nu schimb nimic în viața mea, de la detergent, până la sala de fitness.”, a spus vedeta.

Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea o arată într-o ținută care îi lasă la iveală trupul de invidiat. Un scurt negru cu mâneci lungi și o fustă lungă este ceea ce poartă actrița. Pasionată de modă, nu lasă niciodată la întâmplare hainele pe care le poartă.

În articolul

Nesrin Cavadzade, fosta partenera a lui Gökhan Alkan formează un cuplu cu Uraz Kaygiraroglu. Ce spune presa din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x