Happy People
Ninel Conde a publicat o fotografie în lenjerie intimă și maiou cu dantelă. Tribut pentru o tinerețe spumoasă: “În spatele fiecărui artist este o ființă umană”

Publicat pe 29.11.2022 la 19:44. Actualizat pe 29.11.2022 la 19:44

S-a făcut remarcată în celebra telenovela "Rebelde", în rolul de mamă și a continuat să facă furori și în alte producții cre i-aua dus recunoaștere la nivel internațional. Este actriţă şi model şi se bucura de o admiraţie aparte atunci când îşi etalează formele bine conturate. Ninel Conde a făcut senzaţie cu o fofotgrafie în lenjerie.

Ninel Conde

Getty

Cu siguranţă vă amintiţi de serialul care a cucerit întreaga lume, "Rebelde", în care Ninel Conde era mama rebelei puştoaice Roberta. Ei bine, dacă în film era catalogată drept o mamă fără inhibiţii, nici în viaţa reală actriţă nu se dezice de titulatură!

Nu a renunțat nicio secundă la aprițiile care au consacrat-o de-a lungul timpului și continuă să aducă în fața comunității sale imagini din trecutul său. De-a lungul vremii, Ninel Conde s-a remarcat prin numeroase pictoriale în care apare în ipostaze incendiare.

Ninel Conde a publicat o imagine din tinerețea sa, în lenejerie de noapte. Cum arăta vedeta

Ninel Conde este recunoscută ca o personalitate de succes atât în televiziune, muzică cât și cinematografie. Cel mai mare succes profesional l-a înregistrat în 2004, cu apariția din telenovelă Rebelde, apoi a devenit suficient de renumită cât să vândă orice bârfă sub titlul de scandal.

Aceasta a publicat și un text prin a descrie perioada din trecut și perioada din prezent: "Sunt exact la fel. ️‍ În spatele fiecărui artist se află o ființă umană, simțim și iubim la fel ca oricine, avem suișuri și coborâșuri și uneori asta uităm. Apreciez sprijinul pe care mi-l oferiți mereu. Mulțumesc că ați fost mereu!".

View this post on Instagram

A post shared by Ninel Conde (@ninelconde)

Citește și:

Ninel Conde și fiica ei se împacă: „Vom petrece Crăciunul împreună”. Ninel Conde a vorbit despre relația actuală pe care o are cu fiica ei după ce cântăreața i-a dat un ultimatum în luna mai a acestui an.

Sofía Telch, fiica lui Ninel Conde și a actorului Ari Telch, era foarte rebelă și ducea o viață de excese, mergând din petrecere în petrecere, lucru care a determinat-o pe mama ei să ia măsuri: „Îmi respecți casa sau pleci”. Se pare că mama și fiica au reușit să rezolve aceste probleme după ce tânăra s-a întors în Mexic, din Statele Unite unde a studiat, potrivit tvnotas.com.mx.

Ninel Conde a fost cea care a vorbit despre relația actuală dintre ele și a menționat: „Fiica mea este perfectă, lucrează, urmează să facă un master, sunt foarte mândră de ea, locuiește cu mine, suntem bine, vom petrece Crăciunul împreună și vom părăsi Travel”.

Citește și:
În articolul

Ninel Conde a publicat o fotografie în lenjerie intimă și maiou cu dantelă. Tribut pentru o tinerețe spumoasă: “În spatele fiecărui artist este o ființă umană”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp