Ninel Conde din “Rebelde” își petrece vacanța în Europa. Unde a fost văzută vedeta

Publicat pe 03.10.2022 la 12:45 Actualizat pe 03.10.2022 la 13:24

Ninel Conde, vedeta din "Rebelde", își petrece vacanța în Europa. A postat mai multe imagini în mediul online, iar fanii au rămas surprinși de felul în care arată aceasta. Unde a fost văzută.

Ninel Conde poartă o rochie mov fără mâneci și are părul prins

Ninel Conde din “Rebelde”

Happy Channel

Ninel Conde știe cu adevărat să călătorească, iar atunci când o face nu uită că luxul este pe primul plan pentru ca totul să funcționeze așa cum își dorește. Nici de această dată vedeta din “Rebelde” nu a scăpat privirilor celor din jur, iar ipostazele împărtășite în mediul online au făcut deja furori.

Ninel Conde din “Rebelde” își petrece vacanța în Europa

Cea care a interpretat-o pe mama Robertei Pardon în celebra telenovelă “Rebelde” poate spune fără nicio discuție că este o adevărată femeie de succes. De-a lungul timpului a demonstrat că munca și perseverența au caracterizat-o și au făcut-o ceea ce astăzi se arată în văzul tuturor. Ninel Conde își petrece vacanța în Europa, iar fotografiile realizate în Turcia și Grecia i-au surprins fără doar și poate pe internauți. Nu doar că aceasta se bucură de soare și vreme inedită, dar luxul pe care îl prezintă celor peste 5 milioane de internauți nu poate fi trecut cu vederea.

Urmărește "Rebelde", de luni până vineri de la 14:30, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Îmbrăcată într-un top alb sub formă de scoică, dar și cu o fustă transparentă, așa apare vedeta pe contul personal de Instagram. Cea care iese în evidență este totuși geanta Christian Dior ce este un obiect nelipsit din viața oricărei vedete. Chiar de ziua sa de naștere, vedeta a ținută să se răsfețe și să-și aducă fanii din Europa mai aproape.

Astfel, fiecare incursiune prin cele mai importante țări a fost punctată cu câte o ținută diferită. Ceea ce i-a surprins pe internauți a fost geanta în valoare de 60 de milioane de pesos, marcă înregistrată. În dreptul descrierii, vedeta a specificat că este adepta călătoriilor și că este fascinată de fiecare priveliște în parte. Deși cei mai mulți au rămas surprinși de ținutele purtate de aceasta, trupul lucrat al vedetei nu a scăpat privirilor.Este binecunoscut faptul că “El bombon asesino” este adepta exercițiilor fizice și a dietelor stricte. De altfel, geanta purtată de Ninel Conde în vacanță este preferata multor vedete internaționale printre care și Rihanna, Bella Hadid, Jessica Alba și Jennifer Lopez.

Citește și: Kate del Castillo surprinde ca prezentatoare a Premiilor Billoard pentru muzica latină 2022. Ce ținută a purtat actrița

“Ziua 4. Sicilia, Italia. Iubesc să călătoresc în jurul lumii. Iubesc Italia. Fiecare părticică e maginifică, oamenii, cultura, mâncarea. Iubesc să călătoresc și sper să vă bucurați de aceste priveliști împreună cu mine.”, a scris vedeta pe Instagram.

Giovanni Medina spune că Ninel Conde și-a văzut fiul

Între Ninel Conde și Giovanni Medina relațiile nu au fost întotdeauna cele mai simple. De-a lungul timpului, actrița din “Rebelde” s-a luptat pentru dorința de a-i fi aproape fiului său pe care l-a avut din relația cu fostul său partener. Acum, acesta mărturisește că Ninel Conde locuiește și-a văzut deja fiul, însă nu a specificat niciun detaliu.

Citește și: Luca Palomo este copia fidelă a lui Eduardo Palomo. Cum arată fiul de 21 ani al regretatului actor

“Ne-am întâlnit într-un parc aproape de locuința în care am stat. Acum puțin timp s-au văzut și au stat împreună aproape o oră.”, a spus Giovanni Medina în fața presei. Cât despre ideea că tatăl copilului i-ar fi interzis vedetei să-l vadă, acesta a mărturisit că întotdeauna vor exista condiții corecte în această privință pentru ca nimeni să nu aibă de suferit. Giovanni Medina a demonstrat întotdeauna că este un tată corect și își dorește ca fiul său să aibă o crește onestă.

În articolul

Ninel Conde din “Rebelde” își petrece vacanța în Europa. Unde a fost văzută vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x