Happy People
Noi speculații legate de Çetin Tekindor și Öznur Serçeler au apărut în mediul online. Află dacă cei doi se întorc sau nu în Golden Boy – Dragoste rebelă

Publicat pe 30.09.2024 la 13:46. Actualizat pe 30.09.2024 la 14:47

Personajele interpretate de Çetin Tekindor și Öznur Serçeler nu au apărut încă în sezonul 3 din Golden Boy - Dragoste rebelă. Fanii se întreabă încă o dată dacă actorii continuă în cadrul proiectului profesional.

Noi speculații legate de Çetin Tekindor și Öznur Serçeler au apărut în mediul online

Happy Channel

Noul sezon din Golden Boy – Dragoste rebelă aduce multe mistere neelucidate în fața fanilor. De data aceasta este vorba despre prezența a doi actori foarte îndrăgiți pe platourile de filmare. Dacă până acum s-a crezut că aceștia nu vor mai juca în povestea îndrăgită, află care este de fapt deznodământul.

Noi speculații legate de Çetin Tekindor și Öznur Serçeler au apărut în mediul online

Întâmplările prezente în cadrul sezonului 3 sunt urmărite cu sufletul la gură de către fani. În prezent, aceștia se întreabă dacă povestea continu cu Çetin Tekindor și Öznur Serçeler în distribuție. Lucrurile par să se complice încă o dată după ce la începutul celui de-al doilea sezon au existat mici neînțelegeri.

View this post on Instagram

A post shared by Öznur Serçeler (@oznurserceler)

Çetin Tekindor, unul dintre actorii valoroși ai Turciei care a reușit să lase o impresie ideală în primul sezon a venit în fața fanilor cu rolul Halis Korhan. Unul dintre cele mai importante personaje, nu mai există în sezonul 3. Se pare că în primele episoade nu a fost prezent, iar fanii se întreabă în continuare dacă acesta își continuă colaborarea, arată bayburtmedya.com. Se pare că telespectatorii nu trebuie să se îngrijoreze, asta pentru că personajul său urmează să apară în episoadele ce vor urma.

Citește și:

În ceea ce o privește pe Öznur Serçeler, aceasta joacă rolul Asuman, ceea ce a reușit să atragă atenția internauților încă de la început. Vedeta are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. În cele mai recente, aceasta apare în colaborări cu diferite branduri.

Născută pe 1 ianuarie 1987 în Turcia, aceasta și-a început educația muzicală în 2001 în cadrul Mersin University Conservatory cu Türkol Çankaya. În 2003, a primit o bursă la Bilkent University Faculty of Music and Performing Arts. Cu toate acestea, în prezent este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia.

Detalii despre Öznur Serçeler din Golden Boy – Dragoste rebelă

A fost pe rând muzician, model și actriță. Se pare că vestea plecării sale din distribuția Golden Boy – Dragoste rebelă a fost confirmată, asta pentru că vedeta a semnat pentru un alt proiect profesional. Este vorba despre serialul Holding, așa cum este publicat pe rețelele sociale. Proiectul este extrem de așteptat de către fani, arată cnnturk.com.

Citește și:

Printre proiectele profesionale în care s-a implicat de-a lungul timpului s-a numărat și Vis de iubire în 2018. De asemenea este și Dolunay, acolo unde a jucat împreună cu Can Yaman.

În 2022 a început proiectul Golden Boy – Dragoste rebelă, ca în 2023 să fie alături de Mert Ramazan Demir în Șahmaran. Este partenera lui Yiğit Güven din 2015 și cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. A interpretat timp de 73 de episoade rolul lui Asuman, iar acum a venit momentul să se îmbarce către o altă poveste de succes. Într-una dintre cele mai recente fotografii din mediul online o vedem pe actriță îmbrăcată într-o rochie albastră fără decolteu care îi scoate în evidență trupul de invidiat. De asemenea, apare pe coperta unei celebre reviste.

În articolul

Noi speculații legate de Çetin Tekindor și Öznur Serçeler au apărut în mediul online. Află dacă cei doi se întorc sau nu în Golden Boy – Dragoste rebelă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp